ana545
Mama Gabrysia
A ja Wam powiem jedno: zośka samośka dopieła swego. Tyle sie tu dyskutuje ,że hoho. Żyrafki za niedługo pójdą jak świeże bułeczki. I o to przeciez chodziło....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Wam powiem jedno: zośka samośka dopieła swego. Tyle sie tu dyskutuje ,że hoho. Żyrafki za niedługo pójdą jak świeże bułeczki. I o to przeciez chodziło....
i ani jej ani mi to nic nie daje, bo nadal nie może ani ona ani ja pozwolić sobie na gumowe zabawki za 50 czy 60 zł, nie wspominając o szmacianej lali za 130:-):-):-) czyli nie zarabia takich kokosów, a ty nadal wspierasz nie ją tylko prezesów:-) i tak uważam, że żyrafa nie jest warta takiej kasy.10-15 zł to max:-)
pozdrawiam i kończę ten wątek, bo będziemy się dochodzić w nieskończoność:-)
Ratujcie!
Siostra miała mi zamówić tą żyrafę a zgubiła link do strony allegro.ja siedzę dziś cały dzień i nie mogę nigdzie jej znaleźć.
Na pierwszej stronie tego tematu jest link ( ja go podalam ) do sklepu internetowego, jezeli to cos Ci pomoze