reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

żyrafa Sophie

Witam

Ja własnie czekam na Zyrafke Sophie zamówilam ja z UK wraz z pluszowa Zyrafa Sophie dla starszej corki ...

Fajne sie Temat rozwija :-D:-D jest co czytac???

A te mamy co moja Zyfraki - jestescie zadowolone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
tak sobie przeglądam wasz wątek.....;-).... a to z racji tego iż ową żyrafkę mamy otrzymać w prezencie od koleżanki z Francji, więc byłam ciekawa co to jest :tak:
ale nie o tym chciałam napisać....

patrzcie co znalazłam na innym forum....
odnalazła się nasza zagubiona koleżanka zoska-samoska :rofl2::rofl2::-D:-D
zabawki dla najmłodszych - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

p.s. mam pytanie to moderatorów...czy taką "koleżankę" można gdzieś zgłosić, znaczy się na inne fora, bo jak widać używa tego samego nicka więc jest łatwa do namierzenia ;-)

patrzcie co znalazłam na innym forum....
odnalazła się nasza zagubiona koleżanka zoska-samoska :rofl2::rofl2::-D:-D
zabawki dla najmłodszych - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

p.s. mam pytanie to moderatorów...czy taką "koleżankę" można gdzieś zgłosić, znaczy się na inne fora, bo jak widać używa tego samego nicka więc jest łatwa do namierzenia ;-)

Myślę ze wystarczy odpowiedni post na tamtym forum i link na ten wątek he he :)
osoba reklamujaca coś na siłę skutecznie odstrasza od anego produktu :)
A każda mama i tak wie co ma kupić swojemu dziecku;-)

hehehe a wystarczy tylko napisac na tamtym forum ze to klamczuszka bo tam pisze ze zyrafki jeszcze nie ma a u nas ze jej synek jest z niej bardzo zadowolony:baffled:-ciekawe..... az mnie korci zeby sie tam zalogowac hihihi:-D

a ja kupiłam ta żyrafkę. obłędnie droga i obłednie fajna - pierwa opinia moja, druga Kacpra (6 miesięcy), który nie wyjmuje jej z buzi. W warszawie były do dostania w Czułym BArbarzyńcy, ja swoją przywlokłam z Paryzą z wyjazdu służbowego. Swiją drogą zycie zię zmienia, teraz zamiast po ciuchy do GAP'a pognałam po zyrafkę i specjalnego kucyka dla starszej. Boję sie sama siebie :)

Ja chciałabym coś wtrącić odnośnie jakości zabawek za 5 zł...
Mój synek niedawno dostał kierownicę (fajna, kolorowa, grająca) od swojego wujka. Bawił się nią. Po kilku dniach zablokował się guzik :eek: i cały czas wyła. Jakoś udało mi się go odblokować ale po tym co się z nią stało po kilku dniach to aż mnie zimny pot przeleciał!!! Z zabawki wypadła śrubka!!! :szok: Dobrze, że w odpowiednim momencie ją zauważyłam, bo za chwilę znalazłaby się w ustach mojego dziecka!!!
I tak na marginesie dyrektywy UE dotyczące produkcji zabawek narzucają również ich maksymalną głośność (dotyczy produkcji zabawek na terenie UE). Zabawki z made in China są strasznie głośne czasami swoich myśli nie słychać jak zawyje :baffled:. Przecież części do zabawek fisher price są produkowane w Chinach ale składane w UE więc dyrektywa je obowiązuje. Zabawki z UE ZAWSZE będą droższe, bo firmy MUSZĄ produkować zgodnie z dyrektywami.
Oczywiście macie dziewczyny rację że za reklamę i markę baaardzo dużo się płaci. Ja patrzę z perspektywy producenta: wymogi ISO często na prawdę są wysokie i wiele trzeba zainwestować, żeby je spełnić.
A no i jeszcze jedno: odnośnie znaku CE na zabawkach! Ten znak mówi o tym, że zabawka jest bezpieczna ale NIE GWARANTUJE że za 5 minut się nie rozwali!!!!!!!!!!!
A odnośnie żyrafy - widziałam ale nie kupię, bo mi się nie podoba :happy:

reklama
witam!
czy u was ta żyrafka naprawdę tak rewelacyjnie sie spisuje???:eek:bo ja mam ją od 2miesięcy i oprócz tego że ja nią piszcze dla małej podaje jak najczęsciej to ona się ną nie bawi.żałuję że wydałam na nią tyle kasy i ja bym jej innym mamom nie poleciła.liczę na to że może jak Olivka będzie trochę starsza to się nią zacznie interesować.pozdrawiam

Do góry