Majorkaaaa
Fanka BB :)
Mój błąd, nie sprecyzowałam. Nie miałam tu na myśli jej, tylko obcych ludzi.No akurat pielęgniarka czy lekarz musi wiedzieć jakim pokarmem karmione jest dziecko![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój błąd, nie sprecyzowałam. Nie miałam tu na myśli jej, tylko obcych ludzi.No akurat pielęgniarka czy lekarz musi wiedzieć jakim pokarmem karmione jest dziecko![]()
Ja to odebrałam jak by pytała o to czy właśnie jest spokojna, nie jest bardzo płaczliwa.Zapewne jak większość ludzi w tym kontekście pielęgniarka miała na myśli czy mała jest spokojnaja odpowiadam też czasami: masz na myśli spokojna?
Warto, żeby ktoś się zastanowił, chociaż wiem,że nie mówi tego w złych intencjach.
Na pewno nie miała nic złego na myśli,ale uważam, że warto edukować innych,że to nie to słowo. Słowa mają moc!Ja to odebrałam jak by pytała o to czy właśnie jest spokojna, nie jest bardzo płaczliwa.
Wydziela się dopiero po 24 i utrzymuje długo rano. Też to czytałam.Ja bym uważała, że 15 latek też nie jest niegrzeczny. Na IG jest taki fajny profil psychologa właśnie o nastolatkach (nie pamiętam teraz nazwy) który fajnie tlumaczy ich zachowania i skąd się biorą.
Mam też zapisany gdzieś post psycholożki Agnieszki Stein która wskazywała, że np poziom melatoniny u nastolatków jest specyficzny i dlatego lubią spać do południa![]()
Miałaś taką sytuację?? Chyba padnę jak mnie to spotka... I planuję powiedzieć "proszę nie straszyć mojego dziecka"A tak a propos czy miałyście już może sytuacje gdzie Wasze dziecko nie chciało z Wami iść i jak na „stare babska” przystało padło hasło - „chodź pójdziesz ze mną jak z mamą nie chcesz” jak reagowałyście?![]()
Ale to obce kobiety? Można powiedzieć, ze zadzwonisz zaraz do odpowiednich służb, bo chce co dziecko uprowadzićA tak a propos czy miałyście już może sytuacje gdzie Wasze dziecko nie chciało z Wami iść i jak na „stare babska” przystało padło hasło - „chodź pójdziesz ze mną jak z mamą nie chcesz” jak reagowałyście?![]()