Majorkaaaa
Fanka BB :)
Mój błąd, nie sprecyzowałam. Nie miałam tu na myśli jej, tylko obcych ludzi.No akurat pielęgniarka czy lekarz musi wiedzieć jakim pokarmem karmione jest dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój błąd, nie sprecyzowałam. Nie miałam tu na myśli jej, tylko obcych ludzi.No akurat pielęgniarka czy lekarz musi wiedzieć jakim pokarmem karmione jest dziecko
Ja to odebrałam jak by pytała o to czy właśnie jest spokojna, nie jest bardzo płaczliwa.Zapewne jak większość ludzi w tym kontekście pielęgniarka miała na myśli czy mała jest spokojna ja odpowiadam też czasami: masz na myśli spokojna?
Warto, żeby ktoś się zastanowił, chociaż wiem,że nie mówi tego w złych intencjach.
Na pewno nie miała nic złego na myśli,ale uważam, że warto edukować innych,że to nie to słowo. Słowa mają moc!Ja to odebrałam jak by pytała o to czy właśnie jest spokojna, nie jest bardzo płaczliwa.
Wydziela się dopiero po 24 i utrzymuje długo rano. Też to czytałam.Ja bym uważała, że 15 latek też nie jest niegrzeczny. Na IG jest taki fajny profil psychologa właśnie o nastolatkach (nie pamiętam teraz nazwy) który fajnie tlumaczy ich zachowania i skąd się biorą.
Mam też zapisany gdzieś post psycholożki Agnieszki Stein która wskazywała, że np poziom melatoniny u nastolatków jest specyficzny i dlatego lubią spać do południa
Miałaś taką sytuację?? Chyba padnę jak mnie to spotka... I planuję powiedzieć "proszę nie straszyć mojego dziecka"A tak a propos czy miałyście już może sytuacje gdzie Wasze dziecko nie chciało z Wami iść i jak na „stare babska” przystało padło hasło - „chodź pójdziesz ze mną jak z mamą nie chcesz” jak reagowałyście?
Ale to obce kobiety? Można powiedzieć, ze zadzwonisz zaraz do odpowiednich służb, bo chce co dziecko uprowadzićA tak a propos czy miałyście już może sytuacje gdzie Wasze dziecko nie chciało z Wami iść i jak na „stare babska” przystało padło hasło - „chodź pójdziesz ze mną jak z mamą nie chcesz” jak reagowałyście?