G
guest-1678525588
Gość
nie mieszkam w UK czytaj że zrozumieniem
Ok. Sorki, rzeczywiście.
Odniosłam się do "nie narzekaj".
Ogólnie do tematu pasuje przyslowie "wszędzie dobrze gdzie nas nie ma".
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mieszkam w UK czytaj że zrozumieniem
Tak tak ja wiem, ja też na szczęście zdalnie pracuje. Ale jednak dwie osoby na zdalnym to już prawie jak luksus
A no i przykro mi ze zarabiasz 3300 nie moja wina może rozważ wyjaz za granicę?
Nie zamierzam się domyślać odniosłaś się w tak chamski sposób do wiadomości która nie była do Ciebie (i nie była nacechowana tak negatywnie jak Twoja) że odechciewa Mi się nawet komentowaćNie musisz wiedzieć ile zarabiam. 3300 to teraz najniższą krajowa i sporą część ludzi jednak tak zarabia. Stąd 3300 w moim poście. Ale przecież tak trudno się domyślić.
Nie zamierzam się domyślać odniosłaś się w tak chamski sposób do wiadomości która nie była do Ciebie (i nie była nacechowana tak negatywnie jak Twoja) że odechciewa Mi się nawet komentować
Tak jak już pisaliśmy, co najwyżej kontrolę z ZUS i problemy na rynku pracyNaprawdę medalu nikt za to nie daje
Tak jak już pisaliśmy, co najwyżej kontrolę z ZUS i problemy na rynku pracy
Przykro mi Ale nie, nigdzie Cie o zdanie ani Twoje zarobki nie pytałamNie chcesz się domyślać a jednak ile zarabiam już cię zainteresowało..
ZUS kontroluje wszystkie zwolnienia ( oczywiście losowo). Taki mamy system.
Jeżeli dziewczyna nie zamierza latać na wakacje i chodzić na imprezy to do czego mogliby się przyczepić?
Lekarz i tak wpisze jakiś powód bo musi. Mogą to być uporczywe wymioty np.
Kontrola z ZUSu raczej nie będzie stała nad toaleta i czekała na rozwój wydarzeń.
Dziewczyny po co ten jad... niby dorosłe kobiety.
Tyle ile tu jest kobiet na forum tyle będzie opinii. Dziewczyna ma troche racji odnośnie kasy, że niestety, ale nie każdy może pracować na wyższym stanowisku by zarabiać więcej. Są różne zawody, różne wypłaty nie w tym rzecz, czasy same z siebie tez mamy ciężkie i inflacja wszystko pożera.