reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zostałam mamusią kiedy miałam lat...

Moze i mlodo zostaje mama i wszyscy twierdza, ze marnuje sobie zycie to wlasnie teraz mi sie uklada. Z narzeczonym jestesmy dwa lata, wiec planowalismy wesele, a dziecko, wg samo wie kiedy przyjsc i to jest najpiekniejsze. Nie moge sie doczekac najpierw porodu i mojego malenstwa, a pozniej jego chrzcin i wesela.

reklama
Moje maleństwo jeszcze w brzuszku siedzi. termin na 1 październik. w grudniu kończę 21 lat.

Ja urodziłam córeczkę w wieku 25 lat i 7 mscy ;-) (szkoda, ze nie da się cofnąć czasu abym mogła tutaj napisać, że miałam 20 lat :-)) rodzić najlepiej jak najwcześniej! Zazdroszczę Wam ;-) jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem!!!:-D
Pozdrawiam

Urodzilam w wieku 21 lat :-) i wcale nie uwazam, ze to za wczesnie. Wg mnie im wczesniej tym lepiej, a na pewno bedziemy sie starac o jeszcze jedno, albo nawet dwoje :)

Jak czytam w wątku młode mamy o dziewczynach 20+ to się zastanawiam JAKIE MŁODE?!
:-)
Pierwszą ciąże niestety poroniłam, miałam 21 lat (staraliśmy się z mężem). Synka urodziłąm w wieku 22 lat, teraz urodze mając skończone 23 lata. :) Nie czuję się młodą mamą, może gdybym nie była po ślubie? Nie wiem. :)

Gratuluję wszystkim dzielnym mamusiom, której mają po naście lat i dały radę!

Część wam :) nie wiem czy nadaje się na te forum już wyjaśniam dlaczego :-)
byłam w ciąży w młodym wieku ale ciąża obumarła w 9tg :-(.
miałam termin na 17 kwietnia 2010r miesiąc po moich 15stych urodzinach.
Dziś mam 18lat i staram się z Moim o dzidzie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie :*

Ja córcię urodziłam mając 19 lat i 3 miesiące, teraz mam 22 lata i termin porodu mam na listopad, więc po moich 22 urodzinach :-) Nie czuję się młodą mamą choć wielu ludzi tak uważa.

No i gratuluję Wam dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry