reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zostałam mamusią kiedy miałam lat...

Moze i mlodo zostaje mama i wszyscy twierdza, ze marnuje sobie zycie to wlasnie teraz mi sie uklada. Z narzeczonym jestesmy dwa lata, wiec planowalismy wesele, a dziecko, wg samo wie kiedy przyjsc i to jest najpiekniejsze. Nie moge sie doczekac najpierw porodu i mojego malenstwa, a pozniej jego chrzcin i wesela.

reklama
Moje maleństwo jeszcze w brzuszku siedzi. termin na 1 październik. w grudniu kończę 21 lat.

Ja urodziłam córeczkę w wieku 25 lat i 7 mscy ;-) (szkoda, ze nie da się cofnąć czasu abym mogła tutaj napisać, że miałam 20 lat :-)) rodzić najlepiej jak najwcześniej! Zazdroszczę Wam ;-) jestem najszczęśliwszą mamą pod słońcem!!!:-D
Pozdrawiam

Urodzilam w wieku 21 lat :-) i wcale nie uwazam, ze to za wczesnie. Wg mnie im wczesniej tym lepiej, a na pewno bedziemy sie starac o jeszcze jedno, albo nawet dwoje :)

Jak czytam w wątku młode mamy o dziewczynach 20+ to się zastanawiam JAKIE MŁODE?!
:-)
Pierwszą ciąże niestety poroniłam, miałam 21 lat (staraliśmy się z mężem). Synka urodziłąm w wieku 22 lat, teraz urodze mając skończone 23 lata. :) Nie czuję się młodą mamą, może gdybym nie była po ślubie? Nie wiem. :)

Gratuluję wszystkim dzielnym mamusiom, której mają po naście lat i dały radę!

Część wam :) nie wiem czy nadaje się na te forum już wyjaśniam dlaczego :-)
byłam w ciąży w młodym wieku ale ciąża obumarła w 9tg :-(.
miałam termin na 17 kwietnia 2010r miesiąc po moich 15stych urodzinach.
Dziś mam 18lat i staram się z Moim o dzidzie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie :*

Ja córcię urodziłam mając 19 lat i 3 miesiące, teraz mam 22 lata i termin porodu mam na listopad, więc po moich 22 urodzinach :-) Nie czuję się młodą mamą choć wielu ludzi tak uważa.

No i gratuluję Wam dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry