reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

Ad Szalczyńskiego w Łodzi,to NIE POLECAM!! Doktor może jest miły, ale nie potrafi przyznać się di błędu, a do tego ma nie miłe panie sakretarki, które dokonują zapisów!

Usuwał mi nadżerkę (wymrażanie) - 170 zł. Na badaniu kontrolnym powiedział, że jest w porządku. Jednak czułam, że warto by to skonsultować z innymi. Poszłam do dwóch innych ginekologów i okazało się, że nic nie zostało usunięte.

Nie ma to jak wziąć pieniądze i nawet nie poprawić!

UWAŻAJCIE NA NIEGO!

reklama
właśnie niedawno urodziłam slicznego chłopca i to w szpitalu w Rydygierze w Łodzi ogólnie ten szpital jest godzien polecenia, bardzo przyjazna atmosfera i mili lekarze (co prawda znalazło by się kilka minusów, ale jak w każdym). Mili lekarze i siostry połozne. Może sam szpital nie jest już pierwszej młodości(tak się składa, że sama się tam ur ), ale ma być wkrótce remontowany.

Lek. med. Jolanta Skórska w Centrum Medycznym LIM. Wspaniała osoba same pozytywy, pełna ciepła, jest profesjonalistą na 100%, jeden minus trudno zapisać się na wizytę , wszystkie terminy zawsze są zajęty. ::)

Magda_P pisze:
Według mnie dobra jest dr Malgorzata Gorzała ze św Zofii.

:) :) :)

planujemy z moim mężem dziecko. Jesteśmy szczesliwi (mamy już jedną córeczkę ma 10 lat) Czy ktoś z Państwa mógłby mi polecić ginekologa położnika , do którego warto się udać by prowadził moją ciąże ?????
PROSZĘ o pomoc.
Może panikuje za bardzo ale mam blisko 40 lat i bardzo sie boję komplikacji.
Chciałabym trafic na kogoś fachowego , a jednoczesnie życzliwego , kulturalnego. Kogoś kto by zajął się mną przez całe 9 miesięcy ........

proszę o informacje i sugestie

Chętnie nawiązę kontakt z jakąś "dojrzałą mamą"

pozdrawiam
Anna
as1704@interia.pl

:) :) :)

Czy ktoś może mi dać namiary na położne ze szpitala na Juraszów w Poznaiu? Czytałam, że polecacie Ewę Obst i Lucynę Kaczmarek, ale nie wiem jak sie z nimi skontaktować. Dzięki z góry.

Rodziłam w Instytucie Matki i Dziecka w styczniu 2002r. Bardzo dobrze wspominam swój poród - dostałam znieczulenie - bezpłatnie!!! i mąż był cały czas przy mnie, odcinał pępowinę. To było ponad 3 lata temu, więc nie mogę zagwarantować, że nic się nie zmieniło. Ogólnie oceniam ten szpital ok, mimo że jest stary i niemodernizowany. Ale moja mama mówi, że jak ma być dobrze to wszędzię będzie dobrze. Pozdrawiam ::)

Mam nadzieje ze znajdzie sie jakas mama ktora szczesliwie urodziła swoje malenstwo w szpitalu na ul. 26 Marca w Wodzisławiu Śl prosze sie podzielic swoimi spostrzezeniami tymi dobrymi i tymi złymi atmosfera jaka tam panuje i wogole najlepiej wszystko Z góry dziekuje Pozdrawiam :)

NIe mogę się zgodzić z tym, co wypisuje Fudacja Rodzić po Ludzku, więc tym samym ta lista jest dla mnie mocno niewiarygodna. Fundacja jest najlepszym przykładem na to, jak nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu. Błagam, nie podtrzymujmy nieistniejących mitów! Sama będę rodzić za tydzień, może dwa w Bielańskim w Warszawie, przez fundację zjechanym jak bura suka. Więc jak wrócę oczekujcie mojej wyczerpującej relacji. Jak na razie Szpital zrobił na mnie jak najlepsze wrażenie i mam nadzieję, że zrobi jeszcze lepsze! Pozdrawiam

Agnieszka

reklama
KRAKÓW dr Ryskala przyjmuje na ul. Olszańskiej w szpitalu kolejowym i na Złotej Jesieni w przychodni, na prawdę godna polecenia, super babka odpowie na każde pytanie polecam gorąco

Do góry