reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Złota Lista przeniesiona z portalu www.babyboom.pl

W Głogowie: dr Bożena Kopeć, dzięki jej leczeniu zaszłam w ciąże, potem była ciąża zagrożona, ale dotrzymałam ja do końca ... no i poród... dr Kopec razem z dr Zawieją(neonatologiem) uratowali moją Zosie. Rodziłam w Szpitalu w Głogowie, na który wszyscy narzekają. Warunki może niespecjalne, ale gdybym rodziła gdzie indziej nie wiem co by było. Potem otwierała mi sie rana po cc, pielegniarki były na medal, nie tylko zmieniały opatrunek, ale przychodziły podtrzymac na duchu, bo przez 4 dni nie mogłam karmic , Zosia była w inkubatorze a potem pod kroplówką. Teraz ma juz 3 tyg i 3 dni

reklama
W Głogowie: dr Bożena Kopeć, dzięki jej leczeniu zaszłam w ciąże, potem była ciąża zagrożona, ale dotrzymałam ja do końca ... no i poród... dr Kopec razem z dr Zawieją(neonatologiem) uratowali moją Zosie. Rodziłam w Szpitalu w Głogowie, na który wszyscy narzekają. Warunki może niespecjalne, ale gdybym rodziła gdzie indziej nie wiem co by było. Potem otwierała mi sie rana po cc, pielegniarki były na medal, nie tylko zmieniały opatrunek, ale przychodziły podtrzymac na duchu, bo przez 4 dni nie mogłam karmic , Zosia była w inkubatorze a potem pod kroplówką. Teraz ma juz 3 tyg i 3 dni

Mikołów ul. Okrzei Dr Jerzy Kubacki- lekarz ginelolog, specjalista chorób kobiecych i anestezjolog. Lekarz faktycznie chyba z powołania- złoty czyłowiek.

To ja dopiszę:
Łódź, Szpital im. Madurowicza, Klinika Ciąży Powikłanej, OCP, prof. Urszula Kowalska-Koprek. Cudowny lekarz i wspaniala kobieta. Stwarza na oddziale niezwykłą atmosferę spokoju i ma ogromną wiedzę. Ponadto kieruje świetnym zespołem. Lekarze kompetentni no i co najważniejsze nie kierują się kryterium - "Czy Panie jest moją pywatną pacjentka?" Szkoda, że Pani Profesor już nie przyjmuje w poradni przyszpitalnej...

PSZCZYNA DR.Krzysztof Polak super opieka,bardzo mily i uczynny moglam dzwonic do niego nawed w nocy prowadzil moja ciaze bardzo dobrze,zawsze usmiechniety w szpitalu sie mna opiekowal,z tego co mi wadomo podczas porodu opowiada kawaly :-) ja niestety nierodzilam przy nim i zaluje-ale naprawde super lekarz aha i przystojny :-D

BIELSKO-BIALA-DR.Urszula Olearczyk-Nycz-ginekolog endokrynolog-super babeczka potrafi wysluchac i bada BARDZO DOKLADNIE-jest bardzo zyciowa i opiekuncza :-)

Cześć. Chciałam się zapytać czy rodziłaś w szpitalu w Mikołowie?i czy byś mogła polecić ten szpital?

Pani położna Krystyna Komosa. Poród z nią jest na poziomie "europejskim". Dowolne pozycje do samego końca. Urodziłam z nią synka, który ze względu na rozmiar kwalifikował się do cesarki. A mi się udało drogami natury:)

Dr Zygmuntowicz z Gdańska bierze obecnie za wizytę 80- 100 złotych. Przyjmuje na Grunwaldzkiej (budynek "Hossy") i na Żabim Kruku. Osobiście polecam w "Hossie" bo można umówić się na godziny. Tam przyjmuje we wtorki i piątki. W środę na Żabim, ale obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy" i czasami można długo czekać, bo doktor jako świetny fachowiec ma dużo pacjentek.

Elexi wybacz moją spóźnioną odpowiedź ale w czerwcu urodziłam prześlicznego synka i zapomniałam o całym świecie :D,jesli chodzi o Diagmed i przyjmującego tam dr Osóbkę-Morawskiego to ja jestem bardzo zadowolona, uważam ,że jest to dobry lekarz i ma dobry sprzęt,badania nagrywane na płytę DVD są fajne , moje starsze dzieci oglądały je ciągle .Niedawno byłam na wizycie poporodowej i dowiedziałam się ,że dr Osóbka-Morawski ma już sprzęt 4D ,w poczekalni wiszą zdjęcia dzieciaczków z tego aparatu , są bardzo fajne (ja niestety nie załapałam się bo moja kruszynka jest już 2 miesiące na świecie). :laugh: :laugh: :laugh:pozdrawiam

Potwierdzam, dr Osóbka-Morawski sprawia wrażenie znającego się na swoim fachu specjalisty, co widać chociażby po sprawnej, profesjonalnej obsłudze ultrasonografu, widać ze dr ma w tej kwestii ogromne doświadczenie. Cena 200 PLN to średnia cena porządnego usg w Wawie, a dostaje się szczegółowy opis, dvd i zdjęcia z usg. Mi dr w 12 tygodniu określił prawdopodobną płec dziecka, ciekawa jestem czy informacja się potwierdzi..

reklama
Wszystkim którzy zdecydują sie rodzić w wawie w szpitalu sw.Zofii polecam polożną Edytę Dzierżak-Postek. Profesjonalizm w czystej formie.Dzięki jej czujności w porę zrobiono mi cięcie i synek i ja jesteśmy zdrowi i cali.A poza tym miła, cierpliwa, taka jaka powinna być położna

Do góry