reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewelcia, no wiesz... No co ja Ci moge powiedziec?:sorry2: No i co ja moge poradzic, ze tak uwielbiam Twojego makowca:sorry2: No lepszego w zyciu nie jadlam:tak: I mam nadzieje, ze zostanie jeszcze kawalek "na wynos" po zlocie, tak jak ostatnio. Tylko ostatnio ciezarna bylam, to mi sie solidnie nalezalo:-D A teraz nie mam zadnego argumentu:nerd::-) Sie zobaczy, nie?:-)

Ewelcia, no wiesz... No co ja Ci moge powiedziec?:sorry2: No i co ja moge poradzic, ze tak uwielbiam Twojego makowca:sorry2: No lepszego w zyciu nie jadlam:tak: I mam nadzieje, ze zostanie jeszcze kawalek "na wynos" po zlocie, tak jak ostatnio. Tylko ostatnio ciezarna bylam, to mi sie solidnie nalezalo:-D A teraz nie mam zadnego argumentu:nerd::-) Sie zobaczy, nie?:-)
ok...mowisz i masz:-)\tak mi poslodzilas ze az mi glupio...
nie potrzebne argumenty, dla ciebie na wynos sie znajdzie:-D:-D:-D

Haha ale jednego snikersika już mamy przecież (Lubiczanki) więc powinno wystarczyć:))
Ja też mam nadmiar mąki w domu więc może cosik upichce hmm jakiś jabłecznik..
Byłam właśnie w sklepie węgiel kupiony, steaki i mięso na grilla też więc luz:)
Jakieś soft drinks też alko mam pełno w domu więc nie będzie problemu:)
ALe najgorsze jest to że ciocia przyjdzie akurat na weekend:/

Haha ale jednego snikersika już mamy przecież (Lubiczanki) więc powinno wystarczyć:))
Ja też mam nadmiar mąki w domu więc może cosik upichce hmm jakiś jabłecznik..
Byłam właśnie w sklepie węgiel kupiony, steaki i mięso na grilla też więc luz:)
Jakieś soft drinks też alko mam pełno w domu więc nie będzie problemu:)
ALe najgorsze jest to że ciocia przyjdzie akurat na weekend:/

Ja też mam dużo mąki wiec drożdzowe upieke a co tam i zalatke zrbie tzn mój E zrobi :-)

reklama
Kamcia-u mnie to twixik,nie snikersik;)))))
To skoro tyle Was się tu kuchennie udziela,to ja sobie luz zrobię;))))))))))))))))))))No nie-to nie w moim stylu...a snikersika chętnie bym zrobiła(jeśli to ten sam,co Ewelci),ale za duzo przy nim roboty-sorki za szczerość,ale naprawdę się toczę ,kulam i co tam jeszcze i wszystko mnie męczy:/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry