reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja zrobię jakąś sałatkę, mięsko i kiełbaski przywiozę, ale na ciasto się nie piszę:zawstydzona/y:, bo po prostu n ie umiem, nie znam możliwości obecnego piekarnika, także wybaczcie:zawstydzona/y:

reklama
my tez na ten zamek sie piszemy:tak:

anineczko-trza bylo wczesniej gadac o ubrankach dla niemowlaka, niestety teraz nic nie bede miala dla takich maluszkow...:sorry2:

Anineczko, ja mam fajne ciuszki na 3-6m i fajny kombinezon na 62 cm z czapkami i butami. Tyle, ze wszystko na chlopca :-)

Aaaa, i mam jeszcze posciel z oslonka. Dla dziewczynki. Prawie nowka, tylko po Adzie.

No i mata edukacyjna mi zalega i to podczepiane do stolu siedzonko do karmienia (tez tylko po Adzie, w bardzo dobrym stanie).
I poducha do karmienia
:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Anineczko, ja mam fajne ciuszki na 3-6m i fajny kombinezon na 62 cm z czapkami i butami. Tyle, ze wszystko na chlopca :-)
Wstawiłabyś jakieś foty na odpowiedni wątek to i mnie by coś może w oko wpadło:-)Tak jak pisałam potrzebuję czapek,ale i jakiejś kurtałki na jesień.Matt akurat na jesień rozmiar 3-6 miechów założy:tak:

No widzisz Renni jaka gapa ze mnie,ale co się odwlecze to...;-)
a takie większe masz? Na Matta?

Zgaga no właśnie,a masz coś unisex? M mnie zabije,że robię interesy a kasy brak.
A ta mata brzmi ciekawie ;-)

Wstawiłabyś jakieś foty na odpowiedni wątek to i mnie by coś może w oko wpadło:-)Tak jak pisałam potrzebuję czapek,ale i jakiejś kurtałki na jesień.Matt akurat na jesień rozmiar 3-6 miechów założy:tak:
Aga, niestety u mnie z czapkami i kurteczkami lipa :/ Mam duuuzo spodni, swetrow, bluz, stroj sw. Mikolaja... :-)

Anineczko, z kasa, to sie dogadac zawsze mozna;-) Zwlaszcza, ze nie jestes jakas tam obca baba, nie?:-D:-D:-D
DSC03521.jpgDSC02286.jpgDSC03526.jpg

EDIT: Anineczko, mam nieduzo unisex: bodziakow kilka sztuk, pidzamki, szlafroczek i polarek-mis.
Tichonku, mam stroj sw. Mikolaja i pidzamke swiateczna- na 3-6 akurat :-)

Ostatnia edycja:
reklama
to zapakuj tą matę kochana do auta,a z pościelą to się wstrzymam na razie bo wiadomo :dry: poducha też by się przydała,ale to już uzgodnię z m dzisiaj i dam Ci znac (poprzednią poduchę przerobił na kojec dla kota :confused2:) :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry