reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pierdo** n ie jade-tekst poprostu powala na kolana:-D:-D:-D:-D
na zamek sie pisze jakby cos...

ja zrobie jednak tehg0o snikersa:-);-)=wezme warzywa i ser feta i namiejscu ukrece salatke na grillka....wezmiemy jakas kabache,i inne potrzebne rzeczy...
\Grilla swojego raczej nie damy rade zabrac-on juz stary i duzy,,...ale moze od znajomych pozycze malego albo jakies gotowce kupie...
damy rade!!!!!!!!!

zgaga chyba 21 dni jest na zaplacenie mandatu??

reklama
Lubiczanko, mam nadzieje, ze jest tak, jak z Asienka mowicie. Ja slyszalam, ze podnosza za punkty karne i przez to wlasnie bylo to zamieszanie z obcymi prawkami, ze niby trzeba wymienic. No bo na polskie np. nie moga przyznac punktow. No nic! Zobaczymy, doczytamy;-):-)
A plastykowe sztucce i talerze i tak chcemy kupic, bo wygodniej. Nie trzeba lazic z tym wszystkim i zmywac. Zwlaszcza te tluste pogrillowe talerze:baffled::-D Ale np. porannej kawusi, to fajnie z normalnego kubka sie napic :-)

Co do grilli to są w tesco takie małe wiaderka z uchwytem, wygodne małe nie brudzące. Ja i Didi je mamy rewelka na podróż. I na nich można spokojnie wszystko smażyć bo na tych jednorazówkach to kiełbaski tylko, bo jakieś piersi czy cóś to sie zjarają a nie upięką w środku:/ Więc taka mała propozycja:)

Więc czekam jeszcze na opinie szefowej i reszty i wtedy będe dzwonić i zamawiać ten zamek:)

zgaga to ja wezmę ekspres hahahahah i zrobie Ci zaje... kawe hihi joke ofcourse

plastikowych i papierowych talerzykow troszke u mnie jest tez wiec wezme co mam.kubeczki i sztucce tez powinnam miec jakies plastiki ..hihi
salatke tez na miejscu splodze jakas ...grilla to mam takiego aego wiaderkowego wiec wezme i martuśce wrzuce do samochodu bo w mojej furze za wiele nie wejdzie hiihi... a Kamci transporter dla psa dorzuce hihihi

Zgagus ale j a robie takie male slimaczki makowe hihihi

Obraz+020.JPG

Trochę mi przykro,że nie zrozumiałyście tego"pie**olę,nie jadę!":sorry2:To nie jest moje widzimisię,tak po prostu mi się ostatnio dzieje i na prawdę najchętniej bym w domu została i się nad sobą poużalała:-(Zaszyłabym się i nigdzie nie wychodziła,po prostu...

Lady-z mojego prywatnego dośwaidczenia-nie podniosą:))))
ja na TEN zamek się piszę-a jakże:)))
Tichonek-powiedzonko Twe stanie się kultowe,więc się nie przejmuj-nikt Ci dogryzać nie chce...to tak jak "nasi tu byli";)))

moze i cosik sie pozmienialo z tymi mandatami bo moj P od kiedy tu jestesmy zaplacic moze z 1 lub 2 mandaty, nie pamietam, ale to bylo z 3 lata temu

Tichonek rozumiem Cie bo tez mialam czasem gorsze dni i nic mi sie nie chcialo
teraz to tak mam jak pomysle o prawku bo mialam w Polsce robic bo jade na 7 tygodni wiec jest czas ale nie wiem co z tego wyjdzie, pewnie pojde na kurs i nie bede sie uzalac bo przed rodzicami zadko okazuje slabosci po to zeby widzieli, ze silna corke maja i nic nie jest jej straszne:-p.

Ostatnia edycja:
Lubiczanko, Asienko no to skoro z doswiadczenia wiecie, to trzeba bylo tak od razu:-) To mi ulzylo;-) A jeszcze przedwczoraj gadalismy z A. ze niedlugo konczy sie ubezpieczenie i ciekawe ile nam teraz nalicza:tak:

A ja nic nie robie tylko na tym watku siedze:-D:-D:-D Juz zaczelam zyc wyjazdem, pomimo, ze do niedawna jakos sie tym nie podniecalam:-D:-D:-D Jutro jedziemy na zakupy i wieczorkiem popakuje manele.

No i zamulilam. Jeszcze jedno pytanko... Ile i jakie sa lozka w tych pokojach? Bo nie wiem czy dla Ady tez nie wziac lozeczka turystycznego. Sa osobne lazienki w kazdym pokoju czy jedna na caly domek? W sumie to malo istotne ale z ciekawosci pytam.

reklama
Anineczko-no....jesli moglibyście wziąć to turystyczne...co prawda w opisie nawet jest,że są dostępne na miejscu,ale nigdy nic nie wiadomo:/to my będziemy wdzięczni:))))
Lady-no i teraz spokojnie i chyba ulżyło...ja miałam mandat chyba z 4miechy temu:/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry