reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

2012 Zlot Mam z Irlandii.

reklama
sylcia szkoda....

a wogóle czy ten zlot sie odbęcie bo jakoś ucichło... i nic nie wiadomo :/

moze Anineczko jak masz chwilkę odświerz pierwszą stronę i aktualnych chętnych zostaw tylko .. bo kilka osób zrezygnowało a sa jeszcze na liście , no i usunąć linki które niestety nie wypalą żeby wiadomo było co jeszcze zostało..
i się jakś może wkońcu zorganizujmy :-p

ja napisałam do tralle coś tam self catering i są domki,a i owszem,ale cena...hmmm
7osobowy cottage(3sypialnie)za 350e za dwie noce...Co myślicie?Napisałam,że liczyłam na tańsze ceny i czekam czy zareagują:tak:

Ja chetna,ale rozeznania nie mam wiec sie nie wypowiadam ;-)
Lubiczanko,ale tu pisza ze generalnie wynajmuja na 7dni,od sb do sb,chyba ze sie myle..

coraz mniej nas,tak więc zastanówmy się czy jest sens cokolwiek robic.Straszna szkoda,bo to jedyny raz w roku,że możemy się wszyscy spotkac.
Didi a jak wy? Jesteście zdecydowani czy jeszcze nie wiesz?

Justysiu why? Buuuu :-(

Strasznie szkoda....

Ale Lubiczanko to chyba nie da się wynając na 2 noce,tutaj akurat jest from saturday to saturday:tak:

Niunie-tam,gdzie pisałam z nimi mailowo podali ceny za tylko weekend,więc podejrzewam,ze to kwestia dogadania:tak:Bo niby cena za cały tydzień jest taka sama jak za weekend-kwestia tego,czy my się decydujemy na dwie noce ino(a szczerze mówiąc kusiłoby mnie aby wykorzystać cały tydzień;)))

reklama
reklama
Do góry