reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczęta więc zamek już jest zamówiony pan przywiezie go w sobote o 10 rano:))

mąż mój będzie niepocieszony,że nie będzie snickersa :-D
ooo BOZE ze ja tego wczesniej nie przeczytalam.....:-D:-D:-D,mak juz kupiony...

Kamcia-u mnie to twixik,nie snikersik;)))))
To skoro tyle Was się tu kuchennie udziela,to ja sobie luz zrobię;))))))))))))))))))))No nie-to nie w moim stylu...a snikersika chętnie bym zrobiła(jeśli to ten sam,co Ewelci),ale za duzo przy nim roboty-sorki za szczerość,ale naprawdę się toczę ,kulam i co tam jeszcze i wszystko mnie męczy:/
nie wiem jakiego snikersa ty robisz ,ale ja przepis na swojego moge pozniej wrzucic na odpowiedni watek....
jak nie TY to moze Asienka R zrobi:-p

wiem ze to nie tu ,ale ze trzy dni temu dzwonil do mnie maz kolezanki ze maja lozeczko z materacem antyalergicznym i przewijakiem na sprzedaz za 60e-Anineczko i tu o tobie pomyslalam:)....i wozek 3 czesciowy za okolo 100e....z |PL go mieli...malo uzywany....jak bys chetna byla to daj znac...to zadryndam do nich czy maja jeszcze

No dziewczyny ktoś muuusi snikersa zrobic bo jest wielka presja!!:)
Tak sobie pomyślałam że może w jeden z wieczorów na zlocie zorbimy sobie małe pijama party w jednym z domków (np naszym:)dla nas dziewczyn pogaduszki , masaże, jakieś gry , przekąski i drineczki:) A faceci sobie razem porządzą. Co myslicie o moim pomyśle?:)

Kamcia-no wszystko wszystkim,ale w pidżamie to ja na 100wę się nie pokażę
Ewelcia-tak po krótce to na dwóch blachach ciacho piekę-posmarowane dżemem,posypane orzechami i na wierzch piana(beza),przełożone kremem:)

hej nawet nie wiem czy pisac jestem wkurzona i zdołowana..
wkurzona bo niestety auto nie bedzie naprawione do piatku...
a naprawdę bardzo mi zalezało zeby jechać , nawet już koleżankę namówiłam żeby zamiast męża jechała bo on wolnego nie dostanir
a zdołowana bo mi się przykro zrobiło czytając posty jakie napisałyście
bo to nie moja wina że mi się coś posuło...
ak samo jak np nie ani wina że jej dzieci się pochorowały..

gdybym nie chciała jechać to nie zapisywałabym się na listę .... ehhh

chciałam tylko spytać jeszcze czy ktoś wziąłby dla mnie te body i koszulkę zamówioną .
może sylcia jeśli zechce...

naprawdę bardzo mi przykro ze nie moge pojechac ale nie miałam wpływu na to ze mi się auto popsuło..,
jestem taka zła..zawsze mam pecha do wyjazdów:-(
nawet pytałam kumpla czy mi auto pozyczy ale powiedział ze na kilka dni to niestety nie , na 1 dzień by pewnie pożyczył...

No dziewczyny ktoś muuusi snikersa zrobic bo jest wielka presja!!:)
Tak sobie pomyślałam że może w jeden z wieczorów na zlocie zorbimy sobie małe pijama party w jednym z domków (np naszym:)dla nas dziewczyn pogaduszki , masaże, jakieś gry , przekąski i drineczki:) A faceci sobie razem porządzą. Co myslicie o moim pomyśle?:)

ho ho koleżanka widzę szaleje.
Ale poczekaj poczekaj.....a no tak.Bez Oliego będziesz to szalejesz.Pamietaj tylko,ze w tym domku będzie mieszkała dwójka małych dzieci i raczej nie na rękę im babskie pogaduszki,baaaa śpiewanie spitych panien za ścianą :dry::-D:-D:-D:-D:-D

Marta ładnie się uśmiecham,ba! prześlicznie się uśmiecham,widzisz? :blink:;-);-):-)

ViKamcia no mówi się trudno,może następnym razem.:sorry2:

Całe szczęście Justysia jedzie :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry