lady_Zgaga
Fanka BB :)
:-d:-d:-d:-d:-d(poprzednią poduchę przerobił na kojec dla kota)
![]()
Tichonku, zaraz wrzuce foty na watek "sprzedam..."
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-d:-d:-d:-d:-d(poprzednią poduchę przerobił na kojec dla kota)
![]()
ooo BOZE ze ja tego wczesniej nie przeczytalam.....mąż mój będzie niepocieszony,że nie będzie snickersa![]()
nie wiem jakiego snikersa ty robisz ,ale ja przepis na swojego moge pozniej wrzucic na odpowiedni watek....Kamcia-u mnie to twixik,nie snikersik))))
To skoro tyle Was się tu kuchennie udziela,to ja sobie luz zrobię)))))))))))))))))))No nie-to nie w moim stylu...a snikersika chętnie bym zrobiła(jeśli to ten sam,co Ewelci),ale za duzo przy nim roboty-sorki za szczerość,ale naprawdę się toczę ,kulam i co tam jeszcze i wszystko mnie męczy:/
No dziewczyny ktoś muuusi snikersa zrobic bo jest wielka presja!!
Tak sobie pomyślałam że może w jeden z wieczorów na zlocie zorbimy sobie małe pijama party w jednym z domków (np naszymdla nas dziewczyn pogaduszki , masaże, jakieś gry , przekąski i drineczki
A faceci sobie razem porządzą. Co myslicie o moim pomyśle?
![]()
eee mojego sie nie piecze...potrzebne ino wafle te duzeEwelcia-tak po krótce to na dwóch blachach ciacho piekę-posmarowane dżemem,posypane orzechami i na wierzch piana(beza),przełożone kremem![]()