reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bina nie,nie w ogrodach jest wyraźny zakaz piknikowania:sorry:Nawet się z kocykiem nie wolno na trawie rozłożyć:no:
Tichonku uuuuuuuuu ale masakra :shocked2::shocked2: Szkoda, bo nad wodospad jeździmy, ale nigdy nie widziałam takiego przemiału :no: szok!! Zawsze spokojnie można było autkiem przejechać, rozłożyć kocyk, grila. Więc nie wiem o co lotto :eek: A pamiętasz kiedy tam byłaś? Może to jakiś BH był czy cósik...
Na fotkach jest data,końcówka maja,zwykły weekend to był:baffled:Myślałam,że się ugotujemy w tym aucie:confused2:Nie mówię,że zawsze tam tak jest,ale my tak trafiliśmy.Margaritta zresztą też pisała,że na takie samo oblężenie trafili:eek:
...Naszą czwórkę oczywiście tez proszę dopisać:tak:
Pauletta a Tobie data nie odpowiada?Czy da coś jeśli będzie zlot powiedzmy tydzień później?Czy nic z tego na ten moment?

Ostatnia edycja:
Ja myśle tak jak Anieczka , pas zieleni grill i koce i bedzie git :)) Ale rejon Bray jest ok:)

brak jeziora jest tutaj doskwierający :-D:-D bo na kamienistej plaży chyba się nie rozłożymy :rofl2: ale szukam szukam.

Taka ciekawostka,w Powerscourt odbył się zlot polskich fanów Audi :cool2::-D właśnie znalazłam :-D

Tichonku Tak postaram się,ale muszę wiedziec ile bodziaków i może jakieś podkoszulki malutkie uda się? Piszcie rozmiary (pamiętając żeby były po polsku np.52cm)

Didi ja pisałam do pampersa i eumom to nawet nie odpisali.Ale można uderzac,a najlepiej napisac wzór i niech każda im wyśle maila to może zajarzą.Tylko podac numer jednej z nas np.Kamci,ona dobra biznesłoman :-D

A czy ktoś był na Killiney Hill?Stromo tam?
To w Bray :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry