reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anieczko ja również na 180cm:))))))
Spoko można dawać mój numer będe naszym menadżerem hihihi
Ania podejrzewam że moja mama z chęcią by pojechała na zlot, w końcu nadal jest mamuśką co nie:))?? Bo chce jej kupić bilet na koniec czerwca i zabierze Oliviera do PL ze sobą...

wy za stare jesteście na jakieś koszuleczki phi :-p:-D

Kamcia właśnie o to chodzi,Twoja mama równa babka to i na pewno odnajdzie się wśród nas ;-)

To ja bym chciała jakiegoś ciuszka na 62,ewentualnie 68:tak:
A taki szablon mail można napisać i wysłać faktycznie od nas kilku:tak:Ja na wszystkich stronach dziecięcych produktów porejestrowana jestem więc mogę od siebie powysyłać:tak:
A Lubiczanka na pewno by chciała do gazety napisać;-):-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Taaaa nasza Krystyna Czubówna :cool2::cool2::-D:-D
Teraz to Polska gazeta to phi,do Irish Independent trzeba się zgłosic :cool:

Dobra,jeden rozmiar mam :tak:

Taaaa już pędzę:p
To ja bym prosiła o 2 bodziaki czy co tam mozna mieć-62 i 90cm(nie pamietam jak to z tymi rozmiarami-ale ten rozmiar powyzej 90cm-92???)
Może jutro przysiądę i poszukam cosik tez ciekawego???Nie obiecuję,ale postaram sie:)A no i pierwszy weekend lipca też dobrze-o ile na nogach bede;))))))))))))))))

ja rozmiarówki podam jak się maleństwo urodzi bo chcciałabym dla Vi i dla dzidi:-D

no i jak będziemy pewni na 100% że przyjedziemy , chyba że któraś mamuska by za mnie odebrała ciuszki w razie W

reklama
na dzien dzisiejszy tez sie piszemy :):):) chyba ze moj B zmieni zdanie :/ bo on to nie bardzo na takie wypady ;/ chociaz w galway mu sie podobalo :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry