reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja bym chętna na grilla w Powerscourt była:tak:Może faktycznie nie byłoby tak źle:sorry:Ale wtedy to był zwykły weekend i takie oblężenie:confused2:No szlag nas mało nie trafił zanim tam dojechaliśmy:confused2:

reklama
o prosze- jakie nam sie fajne dni szykują

Powerscourt hmm... nie byłam w tym samym czasie co Tichonkowa a ludzi widziałam tyle samo:sorry: ryzyko male jest :confused2: o łacinie mojego G w aucie podczas tego przepychania i stanie w korku w cieple i dzieciokami z tyłu- nie wspomnę:confused2:

pomyśle coś- teraz lece po Nikole.

A anineczko masz Ty racje kobieto 25.06 to sobota i zakonczenie roku szkolnego w pl szkole :tak::sorry:

My bylismy tam w sumie 4-5 razy przewaznie w weekend (wiosna -lato) i bylo ok.:tak:

To może zrobimy rozpoczęcie wakacji i się zlecimy 2-3 lipiec?
Bo to zakończenie w szkołach:sorry:No a przed to też dzieciaki polskie szkoły będą musiały opuścić,żeby być na zlocie albo się zjechać późnym popołudniem,po zajeciach w szkołach:sorry:

To może zrobimy rozpoczęcie wakacji i się zlecimy 2-3 lipiec?
Bo to zakończenie w szkołach:sorry:No a przed to też dzieciaki polskie szkoły będą musiały opuścić,żeby być na zlocie albo się zjechać późnym popołudniem,po zajeciach w szkołach:sorry:

ja tez byla bym za poczatkiem lipca wtedy juz bede po porodzie mam nadzieje:-D i raczej w dobrej kondycji:-)

Tichonku my jak bylismy nad tym wodospadem to bylo sporo ludzi ale nie az tyle:szok: w zlym momencie chyba sie wybraliscie:-)

My na hotel tez sie nie piszemy mieszkamy nie daleko no i mi sie nie usmiecha z maluszkiem po hotelach jezdzic w domciu to w domciu,wiadomo.

Ostatnia edycja:
Ja sie wpisuje na liste. Tym razem bedzie nas caly komplet, na caly weekend;-)
Termin mi obojetny a co do miejsca, to sie nie wypowiem, bo nie znam Dublina. Wiem tylko gdzie ambasada, szpilka, lotnisko i IKEA:-D

Kochane - ja i moja rodzinka też się piszemy :tak::tak:
Nie wiem jak to wyjdzie w praniu bo wiele rzeczy się może wydarzyć do tego momentu - ale chęci mam wielkie. :happy:
Aaa i u nas bez hotelu - bo mamy bliziutko :tak:

Co do Bray i wizyty tego miasta w okresie karuzelowym. niby fajna sprawa - dzieci się wybawią...tylko że my - mamuśki - będziemy latać za dziećmi i tyle będziemy miały z tego kooedykowania się :eek:

Farmy niestety nie znam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nigdy tam nie byliśmy:zawstydzona/y: Ale już dodałam do "ulubionych" więc myślę że nadrobię braki.

Tichonku uuuuuuuuu ale masakra :shocked2::shocked2: Szkoda, bo nad wodospad jeździmy, ale nigdy nie widziałam takiego przemiału :no: szok!! Zawsze spokojnie można było autkiem przejechać, rozłożyć kocyk, grila. Więc nie wiem o co lotto :eek: A pamiętasz kiedy tam byłaś? Może to jakiś BH był czy cósik...

reklama
My też oczywiście chętni na spotkanie, wodospad super sprawa, park też, rejon Bray też jest ładny i nie trzeba w miasto wjeżdzać można polecieć autostrada.
Royal Hotel fajny i ma basen (co jest plusem:), i jakiś tam play room jest .Podejrzewam że nawet jako grupa jak sie zadzwoni dostaniemy zniżke(bede w pracy w czwartek to pogadam u mnie z recepcjonistkami i powiem żeby zadzwoniły i dowiedziały sie mniej wiecej).
Kolejna sprawa te parki i wodospad też warto zadzwonić wcześniej i zamówić wejście grupowe bo też pewnie zniżka będzie.
Termin 2-3 lipca ok , ale boję sie czy Olivier do Polski z babcią nie będzie jechał...(nawet jeśli przyjade sama:))
A co powiecie na 17-18 czerwca przed wakacjami i zakończeniem roku i co niektóre ciężarne może zdąrzą:)
No i może udałoby się jakichś sponsorów znaleść (bo rok temu nam nie wypaliło:/)
Bynajmniej dziewczeta wyznaczyć sobie specjalną skarbonke i wrzucać po kilka euro tygodniowo żeby się uzbierało na ten nasz weekend, bo tak rok temu większość narzekała na brak kasy i nie mogłą sie pojawić. U mnie się tez nie przelewa ,ale jak sie zacznie oszczędzać już teraz to potem nie bedzie zmartwień. No dobrze gadam??:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry