- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Farmę możemy zostawic sobie np.na niedzielę a grill w sobotę.
Renni który mam poprawic? ? wszystkie mi działają
ale jak ostatni to wejdz na booking com i wyszukaj Royal Hotel & Leisure Centre w Bray
Renni który mam poprawic? ? wszystkie mi działają
ale jak ostatni to wejdz na booking com i wyszukaj Royal Hotel & Leisure Centre w Bray
anineczka
Aaaa no tak,wkleiłam link do estate
poprawione :-)
poprawione :-)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Co do Powerscourt to tak jak Aniaa pisze-tam sę piękne ogrody,pyszne lodyale nie wolno tam grillowaćNatomiast pod wodospadem (szumna nazwa) jak najbardziej.Tylko jak ja z P tam byłam rok temu (koniec maja) to najpierw jechaliśmy tam (z ogrodów,które są niedaleko) godzinę czasu.Jest strasznie zastawiona autami z obu stron drogabo tam jest zawsze strasznie dużo ludzi piknikujących sięJest plac zabaw,ale tak oblężony,że masakra,jakiś sklepik...Miejsce piękne na grilla i spotkanie ale żebyśmy tam miejsce dla nasz wszystkich znaleźliNa prawdę koc na kocu grillem poganiał jak tam byliśmy
Tu na potwierdzenie jaki tam ruch zdjęcia ze stania w korku
Tu na potwierdzenie jaki tam ruch zdjęcia ze stania w korku
Załączniki
anineczka
Tichonku tylu ludzi to tam w życiu nie widziałam
To rzucac propozycje ;-)
A wodospad największy w Irlandii dlatego ma tak szumną nazwę
To rzucac propozycje ;-)
A wodospad największy w Irlandii dlatego ma tak szumną nazwę
pauletta82
Sexy Big Mamma
Niestety na dzień dzisiejszy ja musze powiedzieć, że nas nie będzie ale jak tylko sytuacja się zmieni dam znać bo różnie bywa a nóż widelec się uda ;-)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
No kurczę myśmy wtedy byli w tak ładną pogodę i masakra!Ludzie,debile auta pozostawiali na poboczu a środkiem tylko w jedną stronę dało się jechać bo dwa auta się nie wyminęłyNie wiem,może myśmy tak trafili wtedy ale istnieje niebezpieczeństwo,że gdy będzie tak ładnie w czerwcu jak wtedy to znów będzie takie oblężenie
Co do farmy,świetne miejsce,nigdy tam nie byłam i chętnie zobaczę
My na hotel oczywiście się nie piszemy bo z miesięcznym dzieckiem (albo i mniejszym) lepiej mi będzie do domku wrócić,zresztą daleko nie mam;-)
Co do farmy,świetne miejsce,nigdy tam nie byłam i chętnie zobaczę
My na hotel oczywiście się nie piszemy bo z miesięcznym dzieckiem (albo i mniejszym) lepiej mi będzie do domku wrócić,zresztą daleko nie mam;-)
reklama
My bylismy kilka razy juz nad tym wodospadem i nigdy nie bylo tyle ludzi...Tichonku Ty musialas akurat na jakis zlot trafic;-)
Nie ,powiem ze ludzi nie bylo bo byli,ale spokojnie pojechalismy i nawet w korku nie stalismy a i miejscowke na kocyk mielismy super...nikt na nikim nie siedzial ze tak powiem.
My raczej sie piszemy,ale na jeden dzien...na ktory to nie wiem jeszcze
Nie ,powiem ze ludzi nie bylo bo byli,ale spokojnie pojechalismy i nawet w korku nie stalismy a i miejscowke na kocyk mielismy super...nikt na nikim nie siedzial ze tak powiem.
My raczej sie piszemy,ale na jeden dzien...na ktory to nie wiem jeszcze
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.