reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej
ania-mialam na mysli miejscowke nad wodospadem!:tak:
anineczko-kochana popraw linka, please.;-)
Twoja propozycja Farmy tez fajna!!!!!!:tak:

reklama
Farmę możemy zostawic sobie np.na niedzielę a grill w sobotę.

Renni który mam poprawic? ? wszystkie mi działają :sorry:
ale jak ostatni to wejdz na booking com i wyszukaj Royal Hotel & Leisure Centre w Bray :tak:

Zamiast tego z ogrodami wstaw z wodospadem tego co ania wkleila

Co do Powerscourt to tak jak Aniaa pisze-tam sę piękne ogrody,pyszne lody:-pale nie wolno tam grillować:no:Natomiast pod wodospadem (szumna nazwa:sorry:) jak najbardziej.Tylko jak ja z P tam byłam rok temu (koniec maja) to najpierw jechaliśmy tam (z ogrodów,które są niedaleko) godzinę czasu.Jest strasznie zastawiona autami z obu stron droga:confused2:bo tam jest zawsze strasznie dużo ludzi piknikujących się:sorry:Jest plac zabaw,ale tak oblężony,że masakra,jakiś sklepik...Miejsce piękne na grilla i spotkanie ale żebyśmy tam miejsce dla nasz wszystkich znaleźli:eek:Na prawdę koc na kocu grillem poganiał jak tam byliśmy:sorry:
Tu na potwierdzenie jaki tam ruch zdjęcia ze stania w korku:confused2:

Załączniki

• SDC13244.jpg
    SDC13244.jpg
    56,4 KB · Wyświetleń: 67
  • SDC13243.jpg
    SDC13243.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 66
Tichonku tylu ludzi to tam w życiu nie widziałam :szok::szok::-D
To rzucac propozycje ;-)
A wodospad największy w Irlandii dlatego ma tak szumną nazwę :-D:-D

Niestety na dzień dzisiejszy ja musze powiedzieć, że nas nie będzie :no::no::no: ale jak tylko sytuacja się zmieni dam znać bo różnie bywa a nóż widelec się uda ;-)

anineczko-no.. dzieki!;-)
Pewnie, na farme mozemy pojechac na nastepny dzien,:tak: byle by tylko pogoda byla.

Ostatnia edycja:
No kurczę myśmy wtedy byli w tak ładną pogodę i masakra!:szok:Ludzie,debile auta pozostawiali na poboczu a środkiem tylko w jedną stronę dało się jechać bo dwa auta się nie wyminęły:no:Nie wiem,może myśmy tak trafili wtedy ale istnieje niebezpieczeństwo,że gdy będzie tak ładnie w czerwcu jak wtedy to znów będzie takie oblężenie:sorry:
Co do farmy,świetne miejsce,nigdy tam nie byłam i chętnie zobaczę:tak:
My na hotel oczywiście się nie piszemy bo z miesięcznym dzieckiem (albo i mniejszym:sorry:) lepiej mi będzie do domku wrócić,zresztą daleko nie mam;-)

reklama
My bylismy kilka razy juz nad tym wodospadem i nigdy nie bylo tyle ludzi:szok:...Tichonku Ty musialas akurat na jakis zlot trafic:-D;-)
Nie ,powiem ze ludzi nie bylo bo byli,ale spokojnie pojechalismy i nawet w korku nie stalismy a i miejscowke na kocyk mielismy super...nikt na nikim nie siedzial ze tak powiem.
My raczej sie piszemy,ale na jeden dzien...na ktory to nie wiem jeszcze:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry