reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was-ale zawrzało;)))
No więc my będziemy na 100% na 2 nocki-z tym,ze jako szlachta;)))))chcielibyśmy ten domek 4ro osobowy-tak serio bardziej z przyczyn oczywistych-z takim stadem poprostu wygodniej dla wszystkich:)
Poza tym-jeśli do poniedziałku miałoby byc rezerwowane to jest potrzeba szybkiej deklaracji-tzn trzeba się zdecydować albo nie-i szukamy dalej:)
No i przede wszystkim-Tichonku-na mnie sie nie oglądajcie jesli o date chodzi...Damy rade;)

reklama
Ja muszę pogadać z A. i się zdeklaruje.Generalnie lipiec będzie nieciekawy u nas,ale jak pisze-się określę po konsultacji ;-) Tylko właśnie-ile jest tych domków?

Z tego co mówiła 3 duże domki i jedna 4 by sie znalazła.
Patrzcie na ten park sa atrakcje , nie jest daleko i można by BBQ zrobic frame

Anineczko jeżeli przyjedziemy ( bo niestety zawsze ten procent szansy na nie jest :sorry: a ja do tych pesymistycznie nastawionych jeżeli chodzi o takie rozrywkowe wyjazdy ) to na bank na nockę na dwie nie bo byśmy w nocy zajechali chyba lub późnym wieczorkiem a to żadna frajda :no:

Dziewczyny ale mnie nie chodzi o samą podróż z dzieckiem:sorry:Radek spał jak zabity w aucie:sorry:Ale ogólnie się z takim brzdącem wybrać na cały dzień niemalże to trochę kłopot...I o mój stan po porodzie też mi chodzi:baffled:Im bliżej domu jak dla mnie tym lepiej,ja wiem jak się po Radku ze mnie lało przez 6 tygodni:eek:Do teściów jak jechałam pół godziny to tylko się modliłam,żeby mnie nie zalało:baffled:I zaraz na miejscu zmiana śledzia:baffled:A tu będę 3-4 tygodnie może po porodzie:baffled:O to mi bardziej chodzi:sorry:Ale to prawda,nie da się każdemu dogodzić:sorry:Albo się dostosuję albo nie dotrę i ot tyle...
A skarbonkę to my już na auto rozbiliśmy do tego się zapożyczyliśmy i do wakacji właśnie musimy dług zwrócić bo nasz pożyczkodawca na wakacje leci więc na nic sobie nie możemy za bardzo pozwolić:no:A jeszcze teściów też trzeba jakoś przyjąć:sorry:No cienki okres jak dupa węża:sorry:

Ok dzwoniłam do drugiego miejsca Bed & Breakfast or Farmhouse village in Wicklow: Self-Catering Pani mi jutro odzwoni i poda cene . Zwięrząt nie można. Jest 40min od centrum Dublina. Ma ogólnie 27 domków ale część już zarezerwowanych dlatego jutro mi wszystko powie. Aha i powiedziała że jak przyjedziemy to może nam załatwić zniżki na wejścia do różnych miejsc atrakcji itp tak jak ten park powyżej co wkleiłam. Grilla też można robić. No więc zobaczymy jaką ceną mi rzuci, ale musiałam jej wiliczać ilu osobowe będą rodziny hihi więc sie troche pogubiłam haha

PAuletta..my raczej tez zajedziemy na wieczor w piatek bo moj P pracuje do 15:30.. ale do tegp czasu ja wsio przygotuje ..zapakuje a P tylko wskocy pod prysnic i w droge... pomysl pomysl...

Tichonku racja ze wszystkim nie dogodzi ...w sumie to ja tez sie obawiam jak bede sie czula po porodzie Ty rodzisz wczesniej wiec tak zle nie powinno byc a ja rodze praktycznie 3 tyg przed zlotem nic czas pokaze choc bardzo chcialabym poznac Mamuski i poki co narazie sie pisze ze swoja rodzinka

reklama
kochane fajnie by było by np.do jutra podac ilośc osób,które zostają na 1 czy 2 noce,bo jak Kamcia gdzieś dzwoni to przydałoby się by wiedziała ile rodzin,ile osób itp.
Zaraz zrobię listę w pierwszym poście kto i na ile osób decyduje się do Arklow.

A Kamci zrobimy zrzutę na rachunek telefoniczny :-);-)

własnie sobie uświadomiłam,że moja Mila urodziła się w Arklow,tam po nią jechaliśmy :tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry