reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
didi te dwie pierwsze mają tylko 1 bedroom..tak wyczytałam
a ta 3 to 450e za 2 nocki na 6 osób :sorry:

ViKamcia fajnie by było gdyby wszyscy przyjechali na grilla w sobotę do nas tam gdzie będziemy nocowac,a w niedzielę to nie wiem,miała byc farma ze zwierzątkami :sorry:
oczywiście z tym grillem jesteśmy otwarci na wszelkie propozycję,możemy dojechac...chyba? tak dziewczynki?

MartaF mi każda data przez całe wakacje pasuje :sorry:

Ja też musze sie dowiedzieć kiedy Oli ma zakończenie roku w przedszkolu i szkole..:)

anineczka gdyby było po 10 to bym była:-) chociaż tera rozmawiałam z K i brat coś kręci bo oni tylko cywilny a w weekendy nie dają ślubów i jak sie nie określi jutro to ja nie jade bo bilety drogie:/także jutro sie dowiem co z tym ślubem

co do grilla..-pewnie lepiej będzie na miejscu zrobić niż się ciągać z tym wszystkim..-po to szukaliśmy miejsca noclegowego z grillowaniem-to moje zdanie;-)

Ufffff... Nadrobilam
Melduje, ze bedziemy cala familia na 2 noce:-)
Prosze kogo trzeba o wpisanie nas gdzie trzeba:-D
Ale to nic zaopiekuje sie cudzymi dziećmi haha
Ooooo, jak super!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Kamcia a czy jest mozliwosc zobaczyc np. jak te pokoje/domki w srodku wygladaja?
My tak czy inaczej bedziemy ale nie zaszkodzi zobaczyc gdzie...:tak::-)
Aaaa, i zapomnialam... Zgadzam sie z przedmowczynia:tak::tak::tak:

Zapomłamł że kuzynkę będę miała na wakacje,tak więc zabiorę ze sobą,a co mi tam :-D:-D

Zgaga już dopisuję szanowną z familią :tak::tak:

ViKamcia wpisałam Cię,ale nie wiem jak Twój szanowny ma inicjał imienia i druga córa też nie wiem jak będzie miała na imię..

Ostatnia edycja:
taaaa

pisalam na samym poczatku owego wątku,ze jeszcze się taki nie urodził coby wszytskim dogodził soł...

To ze ktoś mieszka we stolycy nie znaczy ,ze bywa :sorry: w takich róznych. Nvm.
W samym Dublinie sie nie rozłozymy nigdzie z grillowaniem to na pewno. Czyli coś "pod" . A pod Dublinem coś to własnie propozycje popadaly. Jakie to zdolne wszytsko:-)

Moje ustosunkowanie sie brzmi po 1 tak po 2 tak i po 3 tez tak w sumie. Anineczko złota my na jedną nockę- gdziekolwiek bedzie ;-)

i tak poki co nie kumam ile domków pokoi jedzenia i w ogole,ale daje sobie czas:-D

badełej- madbebe jak dla mnie dobrze prawi- polac jej :-D a tak powaznie to racje ma- nie po to sie tachtamy "pod" Dublin z miejscem grillowym,zeby z tym całym osprzetem się jeszcze sie gdzies przemieszczać czyz nie ?:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry