reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Didi ta 1 farma to tylko na tydzień, a 2 spoko ale godzine od Dublina...
No i 2 lipca termin prawda???

ta druga super,no ale właśnie,co na to dziewczyny z Dublina?
Kamcia tak,2-3 lipca :tak:
zapytaj jak będziesz dzwoniła jaka jest kwota za 3 dni (od 1 do 3) ale to tak prywatnie już ;-)

Pauletta mam Ciebie wpisac na nocleg czy samą niedzielę?

Miał być Dublin lub okolice:sorry:
Jak dla mnie to...już jechałam kawałek do Limerick:sorry:A teraz miało być dla nas bez noclegu a 2 godziny w aucie mi się nie uśmiechają:no:
No ale niech inne dziewczyny z okolic Dublina się jeszcze wypowiedzą bo nikt do mojego widzimisię nie musi się stosować:sorry:

Zresztą jak większość się opowie za jakimś miejscem,które mnie nie odpowiad to nic na siłę:tak:Bez nas też sie zlot odbędzie:tak:

Tichonku to może u Ciebie w ogródku ;-):-D
Farma,,która CI odpowiadała jest 50min od Swords w jedną stronę,co daje 1:40 w dwie :eek: :sorry:

Mnie tak wsio ryba,ja zawsze jeżdżę :baffled:

Ale fajnie by było gdyby to było właśnie jakiś cottage,bo np. Phoenix park mi w ogóle nie odpowiada,nie uśmiecha mi się by nasz grupa była podziwiana jak małpy w cyrku przez spacerowiczów z tegoż parku.:eek::rofl2:

Po za tym no kurcze,mieszkacie w Dublinie to może coś zaproponujcie?
waterfall nie odpowiada.
Howth też nie.
Na Bray też nie było chętnych :baffled:

Ja wymiękam :baffled:

wlasnie..Dublinskie dziewczyny to wasze rejony wiec powinnyscie sypac propozycjami...jak dla mnie i jestem jak najbardziej za tymi cottage ....bo niestety musze zabrac swojego najmlodszego dziecia...wiec dobrze byloby aby i akceprowali zwierzyne

Ogródka u mnie niet:baffled:
Farma miała być ewentualnie na niedzielę,a mnie się nie uśmiecha jechać godzinę w jedną stronę,rozkładać grilla,piec,smażyć,składać i wracać znów godzinę.Poza tym nie wiedziałam,że ta farma tak daleko:baffled:Najwyżej byłabym tylko w sobotę,na farmę bym już nie jechała:sorry:
Wodospad nie powiedziałam,że mi nie odpowiada:no:Mnie się tam bardzo podoba ale może być kłopot z dojazdem:sorry:
A ja mieszkam w Swords i na prawdę nie znam Dublina czy okolic,żebym mogła coś zaproponować.To co znałam zaproponowałam,ale też się nie dało tam grillować:sorry:
A co z tym: Dublin Cottages Self Catering Holiday Cottages and Apartments Dublin Home ?Miał ktoś do Kamci oddzwonić...
Poza tym pytałyście o opinię dziewczyn z okolic Dublina więc napisałam co ja o tym myślę,ale jak mówię nie będziecie się przecież do mnie dostosowywać:sorry:Dojadę albo nie,róbcie tak,żeby większości pasowało:tak:

reklama
Ja też czekam aż ktoś coś zaproponuję i się dostosuję,też nie znam Dublina :tak:

Z tego co wiem Ci ludzie nie oddzwonili do Kamci :no: po za tym z tego co Kamcia pisała można pojechac na weekend,ale trzeba zapłacic jak za tydzień...ponad 900 euro :confused2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry