reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki w Krakowie

reklama
Witam serdecznie
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś tu zajrzy :-) ktoś coś może powiedzieć na temat żłobka beztroskie dzieciństwo na Turniejowej? Ewentualnie coś doradzić/polecić Wola Duchacka/Kurdwanów. Dzięki

Misiura, mój syn chodził do żłobka samorządowego na Sanockiej. Świetne miejsce z super panią dyrektor i cudownymi opiekunkami, naprawdę. Nowa pani dyrektor wiele zmieniła w żłobku, nawet Maluszki mają wywieszone prace na wystawce :-D, starszaki miały np. zajęcia z pieskiem albo ze strażakami. Od września Tymek chodzi już do przedszkola i aż łzy w oczach miałam w ostatni dzień w żłobku, tak bardzo było mi żal stamtąd odchodzić.

Szukam opinii o żłobkach prywatnych jak i samorządowych ( chodź tu pewnie się nie dostanie) na krowodrzej górce, azory.

Zapraszamy do Żłobka Miś!!
W naszym żłobku dzieci mają szansę na zdobycie nowych umiejętności. Pobyt w Misiu to okazja do spotkań z pierwszymi w życiu przyjaciółmi, świetnej zabawy oraz rozwoju wyobraźni. Odpowiednio przemyślana koncepcja nauczania poprzez zabawę, wzbudza w dzieciach ciekawość i chęć poznawania otaczającego świata, a także kształtuje ważne dla rozwoju dziecka, naturalne i spontaniczne reakcje.

Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego Malucha odkrywamy i rozwijamy Jego talenty oraz pomagamy w pokonywaniu codziennych trudności.

Wszystkie informacje znajdą Państwo na naszej stronie www.zlobekmis.pl lub pod nr telefonu 793 614 614

Bardzo fajny jest "USmiech" bardzo kamerlany i doskonala opieka,
maja tez klub malucha, zdecydowanie polecam Wam odwiedzic to miejsce :)
Usmiech, ul Wenecja 6, krakow

reklama
Ja mogę polecić żłobek BeBaby, super opieka, bardzo sympatyczne ciocię i mające rewelacyjne podejście do dzieci :) Gdybym miała wybierać raz jeszcze, z pewnością bym wybrała BeBaby :)

Do góry