reklama
Misiura, mój syn chodził do żłobka samorządowego na Sanockiej. Świetne miejsce z super panią dyrektor i cudownymi opiekunkami, naprawdę. Nowa pani dyrektor wiele zmieniła w żłobku, nawet Maluszki mają wywieszone prace na wystawce , starszaki miały np. zajęcia z pieskiem albo ze strażakami. Od września Tymek chodzi już do przedszkola i aż łzy w oczach miałam w ostatni dzień w żłobku, tak bardzo było mi żal stamtąd odchodzić.
kasia.natka
Fanka BB :)
moja córka chodziła przez dwa lata do żłobka integracyjnego Pluszowy Miś na Okólnej i gorąco polecam
Zapraszamy do Żłobka Miś!!
W naszym żłobku dzieci mają szansę na zdobycie nowych umiejętności. Pobyt w Misiu to okazja do spotkań z pierwszymi w życiu przyjaciółmi, świetnej zabawy oraz rozwoju wyobraźni. Odpowiednio przemyślana koncepcja nauczania poprzez zabawę, wzbudza w dzieciach ciekawość i chęć poznawania otaczającego świata, a także kształtuje ważne dla rozwoju dziecka, naturalne i spontaniczne reakcje.
Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego Malucha odkrywamy i rozwijamy Jego talenty oraz pomagamy w pokonywaniu codziennych trudności.
Wszystkie informacje znajdą Państwo na naszej stronie www.zlobekmis.pl lub pod nr telefonu 793 614 614
W naszym żłobku dzieci mają szansę na zdobycie nowych umiejętności. Pobyt w Misiu to okazja do spotkań z pierwszymi w życiu przyjaciółmi, świetnej zabawy oraz rozwoju wyobraźni. Odpowiednio przemyślana koncepcja nauczania poprzez zabawę, wzbudza w dzieciach ciekawość i chęć poznawania otaczającego świata, a także kształtuje ważne dla rozwoju dziecka, naturalne i spontaniczne reakcje.
Dzięki indywidualnemu podejściu do każdego Malucha odkrywamy i rozwijamy Jego talenty oraz pomagamy w pokonywaniu codziennych trudności.
Wszystkie informacje znajdą Państwo na naszej stronie www.zlobekmis.pl lub pod nr telefonu 793 614 614
Ostatnio powstał nowy, bardzo nowoczesny, żłobek z monitoringiem na Azorach. Są jeszcze wolne miejsca. Tani i jednocześnie masz pewność co sie dzieje z dziećmi bo monitoring zapewnia pełną kontrolę. Link:
http://www.zlobekfilemon.pl
http://www.zlobekfilemon.pl
reklama