reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Zapisalismy dzis Jasia do przedszkola na wrzesien 2010 :-)
Byanjmniej nie bylismy pierwsi na liscie ;-)
Zapisy z wyprzedzenie msa mozliwe w przypadku przedskzoli przywatnych, no ale wole sie zabezpieczyc jakby tak sie do pubnlicznego nie dostal.
Ale powiem Wam ze prawie sie poplakalam jak sobie uswiadomilam ze moj maly Jancio bedzie przedszkolakiem... Czas tak szybko leci ze ani sie nie obejrze a juz go bede zaprowadzac co rano do przedszkola...
A my na styczeń 2010.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Normalne wariatkowo. Sąsiadka syna zapisała do artystycznego przedszkola prywatnego w marcu na wrzesień (ok 500zł za m-c więc całkiem przyzwoicie), więc mam nadzieję, ze dwa lata też znajdą się jakieś miejsca.A my na styczeń 2010.
mysz1978
Fanka BB :)
Normalne wariatkowo. Sąsiadka syna zapisała do artystycznego przedszkola prywatnego w marcu na wrzesień (ok 500zł za m-c więc całkiem przyzwoicie), więc mam nadzieję, ze dwa lata też znajdą się jakieś miejsca.
ewitka - jakbym poszla w marcu 2010 to pewnie tez by sie dostal, no ale wolalam sobei zaklepac i spac spokojnie
U nas tez 500zl jakos to bedzie kosztowac, wiec nie jest tak zle :-)
Ewitka
Majowo-lutowa mama
To dużo czy mało? Za prywatne z obiadkami. Państwowe zdaje się kosztuje w granicach 200-300zł. No i każde dodatkowe zajęcia extra płatne. Ładne mi państwowe.500 zl za przedszkole za miesiąc?
Noukie
Majowa mama 2007
To dużo czy mało? Za prywatne z obiadkami. Państwowe zdaje się kosztuje w granicach 200-300zł. No i każde dodatkowe zajęcia extra płatne. Ładne mi państwowe.
Bardzo dużo.
Kluliczek
Babka z laską
Oj Aniu, powiem Ci ze jak z obiadkami to mało . Jak ja bym chciała tak tanie przedszkole znaleźć...
reklama