reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Słodki Bruno ! maluszek Kochany :)

AgutkaZG widzę, że Twoja niunia też startuje w konkursie na Małą Miss?

Wiki zgłosiłam rok temu i dwa lata temu, za pierwszym razem miała 3 miejsce, a rok temu hmm 6 o ile dobrze pamiętam :)

Z tym, że Wiki zgłoszona do Magazynu Rodzinnego - teraz nie mamy szans, mam zaledwie 111 kuponów hehe, a jak miała dwa lata temu 3 miejsce, to na koniec miała ich ponad 3000 tysiące hehe

Ale pogoda, zaraz do pracy uciekam :)

WerEla normalnie bym ci w kabelek puściła tyuch pysznosci :) wyszło 6 słoikow litrowych, 2 woreczki w zamrazarce i jeszcze troszke w garnku an jutro na obiad :) mam z głowy jutro gotowanie:)

Nowy przepis na pizze się sprawdził..wyszła taka pyszna jak w pizzerii :) najadlam się :) mniam mniam :) Ciekawe co powie na nowy jadłospis moje dziecie:)

Jejq jak patrze na Brunka małego to aż się łezka w oku ciśnie taki słodziaczek :)

:-) Śpiący królewicz - Bruno. :-)

dsc00050wo2.jpg

kochany słodziak :) dobrze że jest już z drugiej strony brzuszka :)
no z chęcią bym sobie fundnęła jeszcze jednego maluszka :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ja mam to samo, jak patrze na Bruna to chciala bym jeszcze jedno takie malenstwo, ale to raczej malo realne:-( Jest wspanialy, kurcze niby tak niedawno Weronika byla taka malutka a teraz to juz taka duza panna.

Mysiak to ja poprosze taki fajny przepis na pizze.

Ostatnia edycja:
Ja mam to samo, jak patrze na Bruna to chciala bym jeszcze jedno takie malenstwo, ale to raczej malo realne:-( Jest wspanialy, kurcze niby tak niedawno Weronika byla taka malutka a teraz to juz taka duza panna..

no właśnie ... pamiętam jak Patryk się urodził ...był taki maluśki ... a teraz chłopisko jak się patrzy :)
ja też tylko sobie mogę pomyśleć o bąbelku ... :-(

Ja mam to samo, jak patrze na Bruna to chciala bym jeszcze jedno takie malenstwo, ale to raczej malo realne:-( Jest wspanialy, kurcze niby tak niedawno Weronika byla taka malutka a teraz to juz taka duza panna.

Jak Ty mnie,Eluś,zaczynasz drażnić!!! :wściekła/y: Kobietko,gwarantuję Ci,że w tej kwestii mnie przegonisz! :tak: :tak: :tak:

Wiecie,ja 2 dni dostawałam od
Dorotki zdjęcia Bruna,dziś dostałam jeszcze od koleżanki z wrześniówek,bo rano urodziła córeczkę - Zuzię :-),no i też mi jakoś tak zabrakło brzuszka... :sorry2: Ale ja jeszcze nie chciałabym drugiego Dzidziusia,bo ... jeszcze się nie nacieszyłam Zuzią,hihihi. :-D ;-) :-D
A poza tym przy obydwóch porodach był tatuś... Kurcze,a miałam się nie smucić... Moje postanowienie pomiędzyzdrojowe... :-( :zawstydzona/y:

Aniula,no to gratulacje dla córci. ;-) Zuzia też w tamtym roku startowała. :-D :tak:

Mysiak,to ja też poproszę o ten przepis na pizzę - szczególnie na ciacho. :-) :tak: :tak: :tak: Bo właśnie dziś pisałam już na "Samotnych...",że zjadłabym sobie ten smakołyk,hihihi. ;-)

Ostatnia edycja:
Agus a dlaczego ja ciebie draznie:zawstydzona/y: Ja nie chcialam;-)
Wiesz slonko ja tez niby sobie postanowilam nie smucic sie i nie dolowac, ale to chyba nie jest takie proste kochaniutka. Mozemy sobie rozne rzeczy postanawiac, ale slabe jednak jestesmy w srodku, choc na zewnatrz niby takie silne babki.

reklama
Agus a dlaczego ja ciebie draznie:zawstydzona/y: Ja nie chcialam;-)
Wiesz slonko ja tez niby sobie postanowilam nie smucic sie i nie dolowac, ale to chyba nie jest takie proste kochaniutka. Mozemy sobie rozne rzeczy postanawiac, ale slabe jednak jestesmy w srodku, choc na zewnatrz niby takie silne babki.

Ale ja ogólnie,to się staram jakoś tak nie smucić specjalnie... Dzisiaj,chyba,ta pogoda i siedzenie w domu mnie "dobiło"... :zawstydzona/y:
Ale muszę się "pochwalić",że daaaawno nie płakałam! :laugh2: :-p :-D Coś czuję,że jak mi się w końcu nazbiera,to będę miała powódx w domu. :laugh2: :-D :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-(
A czemu mnie drażnisz? Bo zrzędzisz,jak stara baba. :-p Kobieto,jesteś śliczna,młoda,masz cudną córcię... Gdzieś tam czeka ktoś,pamiętaj!!! :tak: :tak: :tak: W najgorszym przypadku (dla Ciebie) ja się za Ciebie wezmę,hahahaha. :laugh2: :-D :-p

Do góry