reklama
Słodki Bruno ! maluszek Kochany
AgutkaZG widzę, że Twoja niunia też startuje w konkursie na Małą Miss?
Wiki zgłosiłam rok temu i dwa lata temu, za pierwszym razem miała 3 miejsce, a rok temu hmm 6 o ile dobrze pamiętam
Z tym, że Wiki zgłoszona do Magazynu Rodzinnego - teraz nie mamy szans, mam zaledwie 111 kuponów hehe, a jak miała dwa lata temu 3 miejsce, to na koniec miała ich ponad 3000 tysiące hehe
Ale pogoda, zaraz do pracy uciekam
AgutkaZG widzę, że Twoja niunia też startuje w konkursie na Małą Miss?
Wiki zgłosiłam rok temu i dwa lata temu, za pierwszym razem miała 3 miejsce, a rok temu hmm 6 o ile dobrze pamiętam
Z tym, że Wiki zgłoszona do Magazynu Rodzinnego - teraz nie mamy szans, mam zaledwie 111 kuponów hehe, a jak miała dwa lata temu 3 miejsce, to na koniec miała ich ponad 3000 tysiące hehe
Ale pogoda, zaraz do pracy uciekam
mysiak
Fanka BB :)
WerEla normalnie bym ci w kabelek puściła tyuch pysznosci wyszło 6 słoikow litrowych, 2 woreczki w zamrazarce i jeszcze troszke w garnku an jutro na obiad mam z głowy jutro gotowanie
Nowy przepis na pizze się sprawdził..wyszła taka pyszna jak w pizzerii najadlam się mniam mniam Ciekawe co powie na nowy jadłospis moje dziecie
Jejq jak patrze na Brunka małego to aż się łezka w oku ciśnie taki słodziaczek
Nowy przepis na pizze się sprawdził..wyszła taka pyszna jak w pizzerii najadlam się mniam mniam Ciekawe co powie na nowy jadłospis moje dziecie
Jejq jak patrze na Brunka małego to aż się łezka w oku ciśnie taki słodziaczek
:-) Śpiący królewicz - Bruno. :-)
kochany słodziak dobrze że jest już z drugiej strony brzuszka
no z chęcią bym sobie fundnęła jeszcze jednego maluszka
WerEla
Fan(ka)
Ja mam to samo, jak patrze na Bruna to chciala bym jeszcze jedno takie malenstwo, ale to raczej malo realne:-( Jest wspanialy, kurcze niby tak niedawno Weronika byla taka malutka a teraz to juz taka duza panna.
Mysiak to ja poprosze taki fajny przepis na pizze.
Mysiak to ja poprosze taki fajny przepis na pizze.
Ostatnia edycja:
Ja mam to samo, jak patrze na Bruna to chciala bym jeszcze jedno takie malenstwo, ale to raczej malo realne:-( Jest wspanialy, kurcze niby tak niedawno Weronika byla taka malutka a teraz to juz taka duza panna..
no właśnie ... pamiętam jak Patryk się urodził ...był taki maluśki ... a teraz chłopisko jak się patrzy
ja też tylko sobie mogę pomyśleć o bąbelku ... :-(
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja mam to samo, jak patrze na Bruna to chciala bym jeszcze jedno takie malenstwo, ale to raczej malo realne:-( Jest wspanialy, kurcze niby tak niedawno Weronika byla taka malutka a teraz to juz taka duza panna.
Jak Ty mnie,Eluś,zaczynasz drażnić!!! Kobietko,gwarantuję Ci,że w tej kwestii mnie przegonisz!
Wiecie,ja 2 dni dostawałam od Dorotki zdjęcia Bruna,dziś dostałam jeszcze od koleżanki z wrześniówek,bo rano urodziła córeczkę - Zuzię :-),no i też mi jakoś tak zabrakło brzuszka... Ale ja jeszcze nie chciałabym drugiego Dzidziusia,bo ... jeszcze się nie nacieszyłam Zuzią,hihihi. ;-)
A poza tym przy obydwóch porodach był tatuś... Kurcze,a miałam się nie smucić... Moje postanowienie pomiędzyzdrojowe... :-(
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aniula,no to gratulacje dla córci. ;-) Zuzia też w tamtym roku startowała.
Mysiak,to ja też poproszę o ten przepis na pizzę - szczególnie na ciacho. :-) Bo właśnie dziś pisałam już na "Samotnych...",że zjadłabym sobie ten smakołyk,hihihi. ;-)
Mysiak,to ja też poproszę o ten przepis na pizzę - szczególnie na ciacho. :-) Bo właśnie dziś pisałam już na "Samotnych...",że zjadłabym sobie ten smakołyk,hihihi. ;-)
Ostatnia edycja:
WerEla
Fan(ka)
Agus a dlaczego ja ciebie draznie Ja nie chcialam;-)
Wiesz slonko ja tez niby sobie postanowilam nie smucic sie i nie dolowac, ale to chyba nie jest takie proste kochaniutka. Mozemy sobie rozne rzeczy postanawiac, ale slabe jednak jestesmy w srodku, choc na zewnatrz niby takie silne babki.
Wiesz slonko ja tez niby sobie postanowilam nie smucic sie i nie dolowac, ale to chyba nie jest takie proste kochaniutka. Mozemy sobie rozne rzeczy postanawiac, ale slabe jednak jestesmy w srodku, choc na zewnatrz niby takie silne babki.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agus a dlaczego ja ciebie draznie Ja nie chcialam;-)
Ale ja ogólnie,to się staram jakoś tak nie smucić specjalnie... Dzisiaj,chyba,ta pogoda i siedzenie w domu mnie "dobiło"...
Ale muszę się "pochwalić",że daaaawno nie płakałam! Coś czuję,że jak mi się w końcu nazbiera,to będę miała powódx w domu. :-(
A czemu mnie drażnisz? Bo zrzędzisz,jak stara baba. Kobieto,jesteś śliczna,młoda,masz cudną córcię... Gdzieś tam czeka ktoś,pamiętaj!!! W najgorszym przypadku (dla Ciebie) ja się za Ciebie wezmę,hahahaha.