reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Ja myślę,że to się stanie jeszcze przed 24. :-) I już słucham,czy mi tu jakaś karetka na sygnale koło domu nie podąża,bo są całkiem blisko mnie. :-) No,chyba,że Dori planuje poród w domu,hihihi. ;-) :-) :-) :-)

no słuchaj słuchaj .... ja do północy będę czekać na wiadomości ::)
no i od rana oczywiście też :)

reklama
no słuchaj słuchaj .... ja do północy będę czekać na wiadomości ::)
no i od rana oczywiście też :)

Ja w ten sam sposób czekam na smsy. :-) ;-)

Położna kazała jej przysypiać w miarę możliwości,żeby mieć siłę na ostateczne starcie. ;-) O ludzie,pospieszyłby się ten Brunek,bo do końca dnia,który obstawiałam,już niewiele zostało. :baffled: :-p ;-) :-D

Ok,Dori do mnie zadzwoniła. :-) Jadą do szpitala,bo mówi,że weszła znowu do wanny i jeszcze bardziej wszystko poszło do przodu. :tak: :-) Patologia pełna,sala,w której chciała rodzić zajęta,więc jedzie "w ciemno". :-p Jak będzie w szpitalu i będzie miała do tego głowę,to jeszcze napisze,co i jak. :tak: :-)
Ale ma strasznie sympatyczny głosik! :tak: :tak: :tak: :-) W którym czuć nieco bólu. :-( Ale już bliżej,niż dalej! :-)

Ok,Dori do mnie zadzwoniła. :-) Jadą do szpitala,bo mówi,że weszła znowu do wanny i jeszcze bardziej wszystko poszło do przodu. :tak: :-) Patologia pełna,sala,w której chciała rodzić zajęta,więc jedzie "w ciemno". :-p Jak będzie w szpitalu i będzie miała do tego głowę,to jeszcze napisze,co i jak. :tak: :-)
Ale ma strasznie sympatyczny głosik! :tak: :tak: :tak: :-) W którym czuć nieco bólu. :-( Ale już bliżej,niż dalej! :-)

no kurcze i może do północy urodzi :)

reklama
Ja idę polukać tv... Jakbym dostała jakiegoś smska,to jeszcze napiszę. ;-) A jakbym zasnęła,to dam znać z samego rana. :-)

Dobranoc! :-)

DORI,PCHAAAAAAAAAAAJ!!! :-) :-) :-)

Do góry