reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Ja pierdziu! :-p Odskoczyłam od mycia garów,jak poparzona! :szok: :-p :-) Oto,co właśnie napisała mi Dori:

"To my prosimy całe BB o trzymanie kciuków. Są skurcze. :-)"

Jak się Brunio pospieszy,to moje przeczucia,co do dzisiaj się sprawdzą. :-p A,jak nie,to będzie ogromnym szczęściarzem w życiu,bo urodzi się 13tego. :-) :tak: :-)

Mykam domyć gary i kłaść Zuzię spać. :-)

Aż mam dreszcze na całym ciele! :szok:

Ostatnia edycja:
13 to wspaniała data :) moja asia ejst z 13 ale kwietnia ihihih i urodzila sie o 13,05 :) zaciskamy kciukaski o szybki, łatwy i szczesliwy poród:)

Nimrodel ehehhe no to zaczynamy chyba wspolnie niedlugo spacerowac ehhe :) tylko ejszcze jutro mam maly meksyk, aleod czwartku luzik :)

Dori jest jeszcze w domku - jakiś czas temu poszła do wanny. :-p Tyle,że coś znowu długo nie pisze... Może zaczął się poród we wodzie? :-p ;-)
Mówi,że akcja posuwa się expresowo,boli,jak cholera,ale jakoś jeszcze dają radę. ;-) No i tata Fąfla jest z nimi. :-) :tak: :tak: :tak:

"Skurcze co 3min. Ale krótkie.Mamy ubaw.Może to nieodpowiedzialne z naszej strony,ale obaliliśmy butelkę mojego ulubionego wina. Ja rozcięczyłam zawartość mojego kieliszka. W trosce o Fąfla. Wody nie odeszły,za to czopu jeszcze sporo odlazło. Jest fajnie. :-)"

"Skurcze co 3min. Ale krótkie.Mamy ubaw.Może to nieodpowiedzialne z naszej strony,ale obaliliśmy butelkę mojego ulubionego wina. Ja rozcięczyłam zawartość mojego kieliszka. W trosce o Fąfla. Wody nie odeszły,za to czopu jeszcze sporo odlazło. Jest fajnie. :-)"

no no no dobrze jej idzie .... kto wie czy rano nie będzie już trzymać maleństwa na rękach :)
trzymam kciuki :)

reklama
no no no dobrze jej idzie .... kto wie czy rano nie będzie już trzymać maleństwa na rękach :)
trzymam kciuki :)

Ja myślę,że to się stanie jeszcze przed 24. :-) I już słucham,czy mi tu jakaś karetka na sygnale koło domu nie podąża,bo są całkiem blisko mnie. :-) No,chyba,że Dori planuje poród w domu,hihihi. ;-) :-) :-) :-)

Do góry