reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

heh rekordzistka!! ja kiedy sie rodzilam milam 4005 i matka mi to do dzis wypomina:p:) ze jeszcze ją boli:) znajac moje szczescie to ja bede mila podobnie...chociaz narazie malenstwo w malusienkim brzuszku nikt mi nie wierzy ze jestem w 6 miesiacu:p:p

reklama
Mysza nie strasz tym tyciem na końcówce... to chyba rzeczywiście zatrzymywanie się wody... u mnie się chyba właśnie zaczyna:( ale też upał na to ma wpływ - właśnie wróciłam z 1,5-godzinnego spaceru i ledwo zdjęłam obrączkę:( wzięłam przed chwilą pierwszą tabletkę Cyklo 3 Fort, zobaczymy czy zadziała...

Dori - ja te same godziny, tyle, że we wtorki czwartki;-)
Tereny spacerowe za amfiteatrem to moje tereny;) a właściwie aż do Ochli.
Tabletki łykam codziennie, dziecko jest wciąż wg pomiarów "średniaczkiem", ale czy wierzyć po tym, co Myszę spotkało???:) No i pewnie dzięki tabletkom wyniki znów stały sie idealne - hematokryt i hemoglobina w normie:)

Kaska - ciesz się, że nie zrobiłaś się jeszcze wielka:tak: zwłaszcza teraz, jak jest ciepło.

Hej

W sumie różnie to bywa :-) Mój ma po kim być duży i wysoki, i ważne jest by wyniki krwi były idealne - bo potem łatwiej się pozbierać po utracie krwi :-) więc grzecznie łykać :-)

A Kaśka - popijaj Tardyfereon wodą z sokiem cytrynowym :-) Łatwiej się przyswaja :-)

moj Fąfel jest duzy. wyprzedza rozmiarami termin o 1,5-2 tygodnie. ja jestem drobina, ale tato kawal faceta (190cm, sportowa sylwetka). wyniki dobre.
jak mam urodzic duze dziecko to urodze :) jakie mam wyjscie??

To teraz na otwarty się przeniosłyście??
A jak dużo do przeczytania:-) Nadrabiacie:laugh2:
Dori widzę że też z tych maleńkich kobietek jesteś, ja również mam 157 cm wzrostu, ale trochę więcej ważę, bo ty pisałaś że ważyłaś 45 kg, to ja mam 50kg:-( To chyba mieszkamy koło siebie, ja na Lisiej:tak:
Ja podczytuje co piszecie ale jakoś boję się pisać bo znowu będę pisała pół godziny i przy wysyłaniu mnie wyloguje:szok:

Pozdrawiam z pracy:-)

reklama
Mysza to przeprowdzić się trzeba na Lisią, widziałam że są mieszkania na sprzedaż:-D
Dori ja pracuję a po pracy muszę Weronikę odebrać z przedszkola, najwcześniej jesteśmy na osiedlu około 16. Jak masz ochotę to możemy się spotkać. A w którym bloku macie mieszkanko?? Ja mam widok na Castoramę.
Sądzę że warto zrobić sobie odlew brzuszka, tylko musisz się zastanowić gdzie będziecie to później trzymać. Ale podpowiem ci że widziałam w Niemczech że wiesza się taki ładny odlew na ścianę, można też od spodu zamocować lampkę, fajnie to wygląda. A jak robiłabyś u kogoś to niektórzy później ślicznie taki odlew malują. Wspaniała pamiątka, ja żałuję że takiej nie posiadam:-(

Do góry