reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

dowiadywalam sie i na zamowienie taki odlew kosztuje 500 pln. sam odlew, bez malowania. nie ma pomylki pięćset zlotych. ale znalazlam w internecie zestaw do samodzielnego wykonania podobnego dziela. i kosztuje tylko 55 pln. kupilam i pewnie niedlugo zrobie. a mam w rodzinie osoby uzdolnione plastycznie i jak bede chciala, to mi ladnie odlew wymaluja...
WerEla, twoja cora to juz duza panna, moje dziecie dopiero w drodze. ale wyglada na to, ze ja mam mieszkanie w bloku obok :)

reklama
Dori lepiej zrób sobie sama, tzn. wiadomo ktoś będzie musiał ci pomóc bo samej to ciężko będzie. A jak ma kto pomalować to super, można jakieś wzory z neta ściągnąć, jest nawet taka stronka, chyba właśnie matecznik się nazywa, i babka tam zamieszcza zdjęcia jakie prace już wykonała:-) Ja mieszkam w 57. Masz rację moja misia to już fajna dziewczyneczka:tak: Nawet nie wiem kiedy ten czas tak zleciał.
A ty już wiesz kto w brzuszku mieszka??

synek bedzie i to juz niedlugo, bo w polowie 35 tygonia jestem. z odlewem wstrzymuje sie do swoich urodzin (juz niedlugo), bo to chyba bedzie najlepszy prezent. a i ta frajda zrobienia mateczkina samemu chyba jest bezcenna. a jak ktos obcy to zrobi, to juz nie to samo. tylko musze kolana sciskac :) bo mi sie dziecie na swiat pcha

Hej
Ja nie robilam :-( Ale w sumie nie żałuje :-) I się przyznam że teraz już mnie przerażają brzuszki w ciąży :-D

Ale pamiątka pewnie fajna :-)

AAA Mikołaja zważyłam dziś i ma 8 kilo :-D

no t o musze kupic dzis cytrynę:) codzienie biore feminatal N a wyniki kiepsciutkie....
w tardyferonie tez jest chyba kwas foliowy???? zebym tego nie przedawkowala....
maturke zdalam zajebiscie----polski 90%, angielski 94% gegra 45%---rozszerzone :D teraz moge zostac mamusia ---egzamin dojrzalosci zdany:D przynajmniej tyle...:-D;-)
caly tydzien bede sama w domu--moj ukochany(;-))w pracy do piatku w delegacji...zanudze sie i przytyje:p juz bylam dzis na pizzy:)w giocondzie :p:pa co se bedziemy zalowac:D

Czesc Dziewczynki:-) pamietacie mnie jeszcze?:rofl2: podczytuje ale nie odzywam sie bo nie mam jakos weny:baffled: ale Agaa tak na mnie nakrzyczala, ze nie mialam wyjscia, musialam sie wreszcie odezwac:-p u mnie dobrze w miare.. caluski dziewczynki i wszystkiego dobrego:tak::-)

reklama
Do góry