reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

kurcze jakie to jest niesprawiedliwe ze niektore kobiety moga miec dzieci a inne nie.....ze jedne nie chca dzieci a maja a drugie bardzo chca i nie moga...albo staraja sie latami...to jest nie fair......teraz widze jakie mam szczescie:D a moja ciaza to podrecznikowa wpadka:D a jak ja juz kocham tego dzidzia:):):)
no sense..........................................

reklama
Dori,
ja mieszkam na Zawadzkiego, więc i Lisia blisko i park przy Amfiteatrze też:tak:

Kaśka, gdy ja miałam podobne dolegliwości w ciąży - nie można było tego zwalczyć:no:- za którymś razem zaproponowałam lekarzowi " Może mój partner też powinien się leczyć?" - "To by mogło nam pomóc" - odparł.
Ciekawe czemu sam na to nie wpadł???:dry:

Hej

Tak czytam Kasiu o twoich przypadlosciach ...ja miałam dwa razy jakies infekcje i zawesze daja mi tabletki dla męża ,zawsze ,nawet w zwykłej przychodni państwowej dali tez dla męża ,inaczej nigdy z tego nie wyjdziesz ...to chyba sa tylko trzy tabletki i co trzy dni sie bierze jedną ...czy jakos tak ..i trzeba przerwac współzycie chyba na dwa albo trzy tygodnie...cholercia dokładnie nie pamietam.

Takze nie zastanawiaj sie i powiedz temu lekarzowi ze dla meza tez chcesz..albo zmien lekarza

ale ***** bzdet. to Ci lekarze sa jacys nie tego ze trzeba samemu sie proscic i sugerowac....chyba widzi ze TO ciagle wraca ....teraz przechodze juz trzecia kurcje...wiec widac ze cos jest nie tak.....wizyta nastepna 23 lipca....nie cchce innego lekarza:D kocham bartkiewicza:D
a tera porady prawne:p:pP------mama cos mi marudzi o NIPie ..co to i po co to sie ma ?? czy bez tego nie dadza mi np..tego smiesznego becikowego??
spalam dzis stanowczo za dlugo i czuje sie fatalnie.....a glowa zaraz mi pęknie...jeszcze na dworze taki gorac ze boje sie wyjsc..

reklama
Do góry