reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

urodzilasz najwieksze dziecko :) gratuluję
a zapowiadalo sie, ze takie duze bedzie? i jak ci sie to udalo??
polozna podala dokladnie takie wymiary ja w twoim podpisie.
na poczatku myslalam,ze to znajoma z pracy, bo ona tez tak pod 5 kilo urodzila, ale za to krotsze.

reklama
Hehe Mysza, zapomniałam CI o tym samym powiedzieć... w mojej grupie też pojawił się tegoroczny przykład niemowlęcia-rekordzisty, tylko padło 4940 g:) z zaznaczeniem, że po wysokich rodzicach i wszystko jest ok:) Pewnie u Edytki też było, ale ona akurat pojechała kupować łóżeczko:-):-):-)

Dori - w ogrodzie średnio, roślinki mizerne, ale pospacerować i posiedzieć na ławeczkach można... Mysza była w tym roku z Mikim, pewnie zaraz Ci napisze;)

Hej ogród - hmmmmmmmmmm nie ma tam za dużo roślinek - ktoś mówił że mają go jeszcze powiększyć :-) No i może pochodzić można - Może się jeszcze przejdę żeby dołożyć im kasy do powiększania ogrodu :-)

I nawet nie wiedziałam że teraz jako rekordzistka będę :-D Ale co tam Miki jest fantastyczny :-D

A tu masz opis -

https://www.babyboom.pl/forum/2103131-post45.html

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
jestem po lekturze relacji z porodu. padam na kolana i bije poklony.
mozna wiedziec ile masz wzrostu? (dla zachety ja ma 157 :) )

Sylwia,
kiedy chodzisz do szkoly i jakie wrazenia? ja w pon-sr 18:30

Co drugi dzień FeminatalN - jak pamiętałam :-) Najgorsze było to że przytyłam 25 kg :-( NIe mam już prawie nic z tych kilogramków - ale zawsze to pewne obciażenie na końcu ciąży :-)

A Ty Dori z której części Zielonej jesteś ?:-)

ja od 16 tygodnia ciazy biore feminatal codziennie (przynajmniej sie staram, ale oczywiscie czesto zapominalam). teraz biore co dwa, trzy dni. duzo nie przytylam, bo 12 kilo (w sumie rzecz wzgledna, bo moja wyjsciowa waga to 45 kg, przy wzroscie 157). tylam do maja, teraz waga stoi, ale brzuszek dalej rosnie, lekarz mowil, zeby sie tym nie stresowac.
w tej chwili jeszcze bardzo mobilna jestem i czesc zielonej gory, z ktorej jestem sie dopiero klaruje. ale niedlugo bede raczej z centrum. i gdzie tu na spacery chodzic?

Park tysiąclecia - Mikiemu najbardziej się drzewa podobają :-D

A ja najwięcej przytyłam w ostatnim miesiącu - bo u mnie przypałętało się wysokie ciśnienie - temu też na patologii wylądowałam :-(
Temu też po dwóch dniach w szpitalu - spadła mi waga prawie o 5 kg :-)
Więc przypominam tylko o sprawdzaniu ciśnienia i pilnowaniu czy nogi nie za mocno puchną :-)

Ostatnia edycja:
reklama
park fajny jest, i plac zabaw fajny zrobili, ale dla takich wiekszych dzieci. ja bede miala blizej do tego malego parczku kolo mc donalds, albo do amfiteatru.
jakies mamy z tych okolic?

Do góry