reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Hej lana! Witaj na forum ZG:)

Ja też się męczę z alergią;( więc współczuje wszystkim uczulonym dzieciaczkom... coś u mnie na osiedlu pyli, normalnie nie mogę mieć okien otwartych:( słabsze ataki mam w lesie i na polanie niż we własnym domu! Ale i tak lubię słoneczną upalną pogodę:)

Gabinia - gratuluję nowego domownika! dzieciaki pewnie przeszczęśliwe.

I najlepszego z okazji Dnia Dziecka:-):-):-)
Mi się fajnie zaczęła niedziela - od ćwiczeń na świeżym powietrzu, teraz późne śniadanko i zaraz zmykamy na wieś do rodziców na truskaweczki:)

Miłego!!!

Chyba trzeba będzie namówić kolejne Mamy - niech coś zrobią dla siebie:tak:

Ps. Mąż nie wszczął poszukiwań gdy Twoja nieobecność się przedłużała?;-)

Prawie wszczął:) wiem, że się denerwuje, jak nie odbieram, a tel. był wyciszony; jak zobaczyłam 4 nieodebrane, to samej źle mi się zrobiło, bo powiedziałam, że max. godzinka i wracam:)

A robić dla siebie pewnie, że warto:) niedzielny poranek to niezła pora;) chociaż - jak dla mnie to jedyny dzień w tygodniu, kiedy mogę pospać do 10, ale coś ostatnio i tak budzę sie o 7, więc po co się wylegiwać na siłę. A chciałam się zapisać na ćwiczenia dla ciężarówek, ale organizatorzy wychodzą z założenia, że babki w ciąży siedzą na zwolnieniu, bo zajęcia są we wtorki i czwartki o 10.00! Więc nic z tego:( No a baseny mamy jakie mamy... i z tego wszystkiego najlepsze są spacery z psem po lesie;)

Sylwia a co to za ćwiczenia miałaś?? Sama sobie ćwiczysz na dworze czy masz towarzystwo?? Kiedy się umówimy na wspólny spacer?? Daj mi znać jak będziesz miała wolną sobotę i chęć wyjścia:-)

pochwalę się Wam:
moje pomidory, które uprawiam na balkonie, mają już dwa zawiązki!:tak:
Wiadomo, że "każdy ma jakiegoś bzika...":-D

witajcie koffane :)
u mnie w zyciu zawirowania i mało piszę :crazy: ale obiecuje poprawę :tak:

mam do was pytanie gdzie znaleźć opcję "moje posty" tzn wejśc w te wątki na których piszę ?? bo sie gubię :szok:

zapraszam na bloga jest sporo nowych zdjęć :)

reklama
Do góry