reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Hej mój M kiedyś miał takie :-) ale w sumie urosly duuuuże a kwiatków niet :-(

Do pojemników najlepiej kupować "samokończące" czyli niskopienne.
Malinowe raczej się nie nadają, bo rosną ogromne i późno dojrzewają owoce - najlepiej uprawiać je pod folią lub w szklarni, bo mogą nie zdążyć przed jesiennymi przymrozkami. Ale ja te też posadziłam na próbę;-)

Czesc Dziewczyny..:-) od stycznia jestem stala bywalczynia watku "Starajace sie".. staram sie o Dzidziusia juz 4 cykl.. narazie nic.. ale nie trace nadziei:tak: to tak po krotce o mnie:-p Przyjaciolka zaprosila mnie na ten watek ale jestem z bylego woj.gorzowskiego i nie wiem czy przyjmiecie mnie do tego grona??:confused::rofl2: pozdrawiam moze nie goraco bo zar to sie leje z nieba;-) buziaki

Czesc Dziewczyny..:-) od stycznia jestem stala bywalczynia watku "Starajace sie".. staram sie o Dzidziusia juz 4 cykl.. narazie nic.. ale nie trace nadziei:tak: to tak po krotce o mnie:-p Przyjaciolka zaprosila mnie na ten watek ale jestem z bylego woj.gorzowskiego i nie wiem czy przyjmiecie mnie do tego grona??:confused::rofl2: pozdrawiam moze nie goraco bo zar to sie leje z nieba;-) buziaki

O ja nie mogę! :szok: Wchodzę na BB,a tu taaaaaaaaka niespodzianka! :szok: :szok: :szok:
Się trochę wtrącę. :-p
Iwonka,to jest ta Kochana Ciocia,której fotki wstawiłam dziś na zamkniętym. :-D Tak tak,to ta sama,u której z Zuzią byłyśmy ostatnio ciuchcią - w Rzepinie. :-D

Buzia Słoneczko! :-D :blink:

No proszę:-D To co, ciocia Zuzi też na zamknięty pomyka??
Bo ja Was błagam dzieczyny, czytać dwa różne wątki to dla mnie zbyt wiele, nie mam tyle czasu:-D
Iwonka witaj:-) Ja mogę czasami moją córcię ci pożyczyć, to będziesz miała dosyć starań:-D Oczywiście taki mały żarcik, ja bez mojej córci umieram, nieodcięta pępowinka:laugh2: Starajcie się, starajcie, to takie przyjemne:rofl2::-D a jak się uda to jeszcze przyjemniej. A teraz lato, wyjazdy, romantyczne wieczory, pewnie się uda;-)
I my już prawie ciebie znamy, Agutka tyle pisała i jeszcze fotki twoje widzimy sięc jesteś w "rodzinie":laugh2: I następnym razem jadę z Agutką do ciebie na wycieczkę bo moja Weronika pociągiem jeszcze nie miała okazji jechać;-)

Nimrodel widzę że jesteś maniaczką jak ja. Wprawdzie ja w tym roku jestem leniwa i mam tylko z zeszłego roku na balkonie lawendę i wrzos, ale zawsze miałam pomidory i pełno kwiatów. I te zapachy po podlaniu krzaczków pomidorowych, mniam:-) I gratulacje pierwszego przewrotu, teraz będzie coraz weselej jak córcia poznała nową umiejętność:-D

Nimrodel,ojjj nie doczytałam... :zawstydzona/y: Gratulacje postępku dla Malutkiej! Ojjj,teraz to się dopiero zacznie! :-)

WerEla,ja się z Iwunią znam od 5 lat,więc mogę za Nią poręczyć swoim ciałem (a mam go sporo :baffled:),że jest bezpiecznym użytkownikiem BB i można Ją bez problemu dodać do zamkniętego wątku. :-D O ile reszta Dziewczyn również wyrazi zgodę. ;-) :tak:
A co do wyjazdu do Rzepina,to ja jestem,jak najbardziej ZA! :-D Jeszcze tylko zgoda tej Cipulki i jedziemy. :-D :-p Jeśli tylko będzie miała jakiś w miarę ogarnięty dzień po 12godzinnej pracy,Bidulka... :-(
A staranka taaaak,to jest dopiero przyjemność! :-D Chociaż,kurde,ja się nie starałam,ale to nie znaczy,że się na rzeczy nie znam. :laugh2: :-D :laugh2: :zawstydzona/y: :-p

ojejku jestem pod wrazeniem:rofl2::tak::-D TAAAAAAK mi milutko ze zostala cieplutko przyjeta:tak: Dziękuję slicznie pięęęknie Dziewczyny;****** no wsio Agusia juz wypaplala hehe wiec ja juz nic nie dodam bo juz nawet wizualnie tez mnie poznalyscie;-) Agaaa Ty lobuzie:-p a fluidki hmmmm bede lapac rekoma nogami i wlosami..:-p;-):-D Coreczke na przechowanie moge wziac WerEla byloby sympatycznie.. jak ja sie wychasalam ostatnio z Zuzanka nad jeziorkiem o jaaa to byl czad!! super;d wiec jakby co zapraszam mamusie.. tyle ze jak sie napatrze na te sliczne Ksiezniczki to mi sie smutno robi.. wiecie czemu..

Ostatnia edycja:
reklama
Kurna, 12h pracy:baffled: Ja 8 pracuję i mam dość:zawstydzona/y:
Iwonka a gdzie ty pracujesz:confused:

Ja poprasowałam, prędzej posprzątałam, powera mam jakiegoś:-D Cztery kawy dzisiaj wypiłam i szaleję dzisiaj. Tylko jak ja jutro do pracy wstanę:confused::baffled: Jak zwykle budzik zadzwoni o 5 a ja tyłkiem się do niego odwrócę:-D Kiedyś się na mnie obrazi:laugh2:

Do góry