reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Hej mój M kiedyś miał takie :-) ale w sumie urosly duuuuże a kwiatków niet :-(

Do pojemników najlepiej kupować "samokończące" czyli niskopienne.
Malinowe raczej się nie nadają, bo rosną ogromne i późno dojrzewają owoce - najlepiej uprawiać je pod folią lub w szklarni, bo mogą nie zdążyć przed jesiennymi przymrozkami. Ale ja te też posadziłam na próbę;-)

Czesc Dziewczyny..:-) od stycznia jestem stala bywalczynia watku "Starajace sie".. staram sie o Dzidziusia juz 4 cykl.. narazie nic.. ale nie trace nadziei:tak: to tak po krotce o mnie:-p Przyjaciolka zaprosila mnie na ten watek ale jestem z bylego woj.gorzowskiego i nie wiem czy przyjmiecie mnie do tego grona??:confused::rofl2: pozdrawiam moze nie goraco bo zar to sie leje z nieba;-) buziaki

Czesc Dziewczyny..:-) od stycznia jestem stala bywalczynia watku "Starajace sie".. staram sie o Dzidziusia juz 4 cykl.. narazie nic.. ale nie trace nadziei:tak: to tak po krotce o mnie:-p Przyjaciolka zaprosila mnie na ten watek ale jestem z bylego woj.gorzowskiego i nie wiem czy przyjmiecie mnie do tego grona??:confused::rofl2: pozdrawiam moze nie goraco bo zar to sie leje z nieba;-) buziaki

O ja nie mogę! :szok: Wchodzę na BB,a tu taaaaaaaaka niespodzianka! :szok: :szok: :szok:
Się trochę wtrącę. :-p
Iwonka,to jest ta Kochana Ciocia,której fotki wstawiłam dziś na zamkniętym. :-D Tak tak,to ta sama,u której z Zuzią byłyśmy ostatnio ciuchcią - w Rzepinie. :-D

Buzia Słoneczko! :-D :blink:

No proszę:-D To co, ciocia Zuzi też na zamknięty pomyka??
Bo ja Was błagam dzieczyny, czytać dwa różne wątki to dla mnie zbyt wiele, nie mam tyle czasu:-D
Iwonka witaj:-) Ja mogę czasami moją córcię ci pożyczyć, to będziesz miała dosyć starań:-D Oczywiście taki mały żarcik, ja bez mojej córci umieram, nieodcięta pępowinka:laugh2: Starajcie się, starajcie, to takie przyjemne:rofl2::-D a jak się uda to jeszcze przyjemniej. A teraz lato, wyjazdy, romantyczne wieczory, pewnie się uda;-)
I my już prawie ciebie znamy, Agutka tyle pisała i jeszcze fotki twoje widzimy sięc jesteś w "rodzinie":laugh2: I następnym razem jadę z Agutką do ciebie na wycieczkę bo moja Weronika pociągiem jeszcze nie miała okazji jechać;-)

Nimrodel widzę że jesteś maniaczką jak ja. Wprawdzie ja w tym roku jestem leniwa i mam tylko z zeszłego roku na balkonie lawendę i wrzos, ale zawsze miałam pomidory i pełno kwiatów. I te zapachy po podlaniu krzaczków pomidorowych, mniam:-) I gratulacje pierwszego przewrotu, teraz będzie coraz weselej jak córcia poznała nową umiejętność:-D

Nimrodel,ojjj nie doczytałam... :zawstydzona/y: Gratulacje postępku dla Malutkiej! Ojjj,teraz to się dopiero zacznie! :-)

WerEla,ja się z Iwunią znam od 5 lat,więc mogę za Nią poręczyć swoim ciałem (a mam go sporo :baffled:),że jest bezpiecznym użytkownikiem BB i można Ją bez problemu dodać do zamkniętego wątku. :-D O ile reszta Dziewczyn również wyrazi zgodę. ;-) :tak:
A co do wyjazdu do Rzepina,to ja jestem,jak najbardziej ZA! :-D Jeszcze tylko zgoda tej Cipulki i jedziemy. :-D :-p Jeśli tylko będzie miała jakiś w miarę ogarnięty dzień po 12godzinnej pracy,Bidulka... :-(
A staranka taaaak,to jest dopiero przyjemność! :-D Chociaż,kurde,ja się nie starałam,ale to nie znaczy,że się na rzeczy nie znam. :laugh2: :-D :laugh2: :zawstydzona/y: :-p

ojejku jestem pod wrazeniem:rofl2::tak::-D TAAAAAAK mi milutko ze zostala cieplutko przyjeta:tak: Dziękuję slicznie pięęęknie Dziewczyny;****** no wsio Agusia juz wypaplala hehe wiec ja juz nic nie dodam bo juz nawet wizualnie tez mnie poznalyscie;-) Agaaa Ty lobuzie:-p a fluidki hmmmm bede lapac rekoma nogami i wlosami..:-p;-):-D Coreczke na przechowanie moge wziac WerEla byloby sympatycznie.. jak ja sie wychasalam ostatnio z Zuzanka nad jeziorkiem o jaaa to byl czad!! super;d wiec jakby co zapraszam mamusie.. tyle ze jak sie napatrze na te sliczne Ksiezniczki to mi sie smutno robi.. wiecie czemu..

Ostatnia edycja:
reklama
Kurna, 12h pracy:baffled: Ja 8 pracuję i mam dość:zawstydzona/y:
Iwonka a gdzie ty pracujesz:confused:

Ja poprasowałam, prędzej posprzątałam, powera mam jakiegoś:-D Cztery kawy dzisiaj wypiłam i szaleję dzisiaj. Tylko jak ja jutro do pracy wstanę:confused::baffled: Jak zwykle budzik zadzwoni o 5 a ja tyłkiem się do niego odwrócę:-D Kiedyś się na mnie obrazi:laugh2:

Do góry