reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Eluś,to ja Cię poproszę tu do mnie,bo mam kilka rzeczy do poprasowania. :cool2: :-D A tak mi się nie chce doprowadzić żelazka :-p do maxymalnego rozgrzania,że szok! :zawstydzona/y: ;-)

Iwonko,sama jesteś peplą Tyyyy Tyyyy Tyyy jedna,no! :wściekła/y: :-p :laugh2: :-D

reklama
Nimrodel - dopiero doczytałam :-D Moje też dziś to zrobiło z brzuszka na plecki :-D szok :-D

Iwonka - hihihi załatw sobie tą ciażę w tym cyklu to i lutóweczką zostaniesz:-D

Pozdrawiam :-)

Elaaa ja pracuje w restauracji na zmiany wiec nawet nocki nie sa mi obce:baffled: ale to kwestia przyzwyczajenia:tak: a budzika to Ty tak nie traktuj bo pewnego ranka zamilknie na zawsze:-p:-)
Agus no ja peplaaa nie widzialas, kazdy o tym wie:-p:laugh2:

rozkrecilyscie bo ja przyszlam;-):-p a chcialabym w tym cyklu ale jutro owulka a mojego mezczyzny nie ma :-( ahh

Ja apeluję: nie awanturujemy się tutaj:-D Ja rozumiem że koleżanki i że od 5 lat, ale bez kłutni proszę, hihi;-)
Fajnie, fajnie, robi się coraz weselej:tak: Ale ja mam problem, bo rozdwoić się muszę, żeby jakoś was przeczytać, a w łazience światło się pali, a ja przy laptopie siedzę:-D
Aż mi smutno teraz, bo mam umowę na internet tylko do końca czerwca:-( Ja nie wiem jak wy sobie beze mnie poradzicie, to jest straszne:cool2:

Uciekam dziewczynki, dobranoc:-)

Mysza ty chyba sobie żartujesz, ze Miki już się obrócił:szok: Zdolne masz dziecko:tak:

Kurcze dziewczyny rozkręciłyście się:-D

Też to zauważyłam! :laugh2: Chyba nigdy tylu postów w ciągu jednego dnia tu nie widziałam,a siedzę tutaj już sporo czasu. :szok: :laugh2: :tak:

Ale co ja chciałam napisać,hm... :confused:

Aaaa!

WerEla,ja Ci powiem tak,że budzik NIGDY się na Ciebie nie obrazi. :-p On jest najwierniejszym facetem,jakiego tylko mogłaś spotkać w życiu... :-p Więc bez obaw - jutro spodziewaj się kolejnej MILUTKIEJ :-p pobudeczki. :-D

Iwuś,nie dołkuj się na widok dzieci,tylko czerp z nich,jak najwięcej! :tak: Zarazisz się,zobaczysz! :-) Mamy tu 4 Ciężaróweczki,które na pewno podeślą Ci ogrom fluidków! :tak: :tak: :tak:

reklama
rozkrecilyscie bo ja przyszlam;-):-p a chcialabym w tym cyklu ale jutro owulka a mojego mezczyzny nie ma :-( ahh

Jaka skromnisia! No wiecie co? :szok: :szok: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

:-p :-p :-p

Już ja Ci powiedziałam na GG,że może jakoś Ci załatwię kogoś,kto ma zamiast piasku w jajkach (jak Twój R. :-D :-p :laugh2:),to co trzeba :-p i kto robi śliczne dzieci. :-D Tzn. jedno zrobił śliczne,bo więcej raczej nie ma. :-p

Eluś,dobrej nocki! :-)

Do góry