reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Hej

Dziewczyny trzeba nowe panie zaprosić do zamkniętego wątku ;-D

A mnie Lileczka nie chcesz poznać :-( pewnie mnie nawet nie zaprosicie co i będziecie sie ukrywać :-D:-p;-):-:)laugh2::angry::sorry2:

Ale co tam i tak się wproszę :-D

Nimrodel - moje dziecko jest długaśne ale taki już jego urok :-D:blink:

reklama
Mysza dziewczyny myślą że same będą się spotykały, nie ma tak dobrze, wyszpiegujemy je i już:-D
Lilka nie przejmuj się tym wyszarpywaniem zabawek, dzieci tak się zachowują w dużej grupie, mają taki odruch obronny, ale powiem ci że lepiej żeby walczyła o swoje niż miałyby inne dzieci jej wchodzić na głowę. Zresztą trzeba też zrozumieć że może mieć jeszcze problem z komunikowaniem się z dziećmi, bariera językowa i do tego nowe przeżycie związane z przedszkolem.
A jak się czujesz?? Wklej jakieś ciążowe foteczki:-)

A ja już uciekam bo dziecko przyniosło książkę i domaga się czytania, więc trzeba wyłączyć kompa i zająć się dzieckiem:tak:

Jutro strajki więc dostałam dzień opieki na Weronikę w pracy, siedzimy w domciu:-)
Stwierdziłam po długim weekendzie że chciałabym siedzieć w domu, miałabym czas na wszystko, a szczególnie dla Weroniki. Albo mogłabym pracować na pół etatu, ale za takie pieniądze jak na całym:-D a tak dobrze nie ma:rofl: szkoda:-(

Hej

witam wszystkie kochane mamusie ...wszystkiego najlepszego drogie mamy :tak:;-)

My sie tu powoli aklimatyzujemy ,jest coraz fajniej ,coraz bardziej mi się tu podoba ,ludzie o niebo zyczliwsi ,usmiechaja sie ,pozdrawiaja nas:tak:
Emi tez fajnie ,jest tu chyba bardziej zadowolona niz w polsce ,jakas weselsza ,śmielsza ...chodze z nia często do parku zeby z dziecmi sie jak najwiecej bawiła ...od wrzesnia idzie do przedszkola ...na 4 i pól godzinki ...jakos nie mam serca posłac ja na caly dzień:zawstydzona/y:

U nas ceny mięsa różnie się kształtuja .....ale wołowina jest stosunkowo tania ...najdroższe sa piersi z kurczaka ...gdzie tacka piersi 300 g kosztuje nawet 3 do 5 f ,nie wiem czemu takie drogie ...całego kurczaka mozna juz za 2 f kupic.ale jak bym chciala moja kochana sałatke kebabowa zrobic to musiałabym z 5 kurczaków kupic :zawstydzona/y:a gdzie to mrozic :dry:

Bardzo tanie sa ciuchy,buty ,ale sa sklepy jakieś markowe ,gdzie sa droższe ale chyba i tak sporo tańsze niz w polsce ,nike ,adidasy reboki ,nosza tu wszyscy ,od niemowlaka po dorosłych ...w polsce mogłam pomarzyc tylko o takich a tu 40 f i juz ful wypas buty które w polsce kosztuja 300,400 i wiecej złotych :szok:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Noelia!!!!!!! co ja czytam !!

gdzies ty jest??? no gratki babo za odwage i wogole!!! :-):-)

Mysza no bo bym ci strzala w łepetynke dała :-D
Ty TY no pewnie ze i Ty MASZ BYC na spotkanku! a jakby inaczej???
ZJAZD ROBIMY :tak::tak::tak::-):-)
ale bedzie fajnie :-)

Ela w sumei masz racje
a niech mloda walczy o co chce tam
lepsze to niz jakby byla bierna i jej by wszystko zabierali i na glowe wchodzili :tak:
nie ebde sie juz przejmowac:happy:

hihihi Lilka ,że co ,że Belfast ? No moze przeszłość ma nieciekawa ,ale z a to teraz ludzie sa tu o wiele sympatyczniejsi i życzliwsi ,wszystko tu wrócilo do normy.Wszysty tu byli zmęczeni konfliktami ,chcieli porozumienia ,wiec wsio jest teraz Ok

nie nie Noelus
ja wlasnie nic nie wiedzialam ze wyjechalas i gdzie?
dlatego pytam
a gdzie ten belfast?? anglia?

Noelia no wreszcie się odezwałaś. Ja już gdzieś raz wyczytałam że w Anglii siedzisz i zastanawiałam się dlaczego nic do nas nie piszesz. Fajnie że jesteście zadowolone z Emi, no i że wreszcie rodzinka w komplecie, bo jednak długo byłyście same, to i może dlatego Emi teraz bardziej weselsza:tak: A co do cen ciuchów to masz racje, wszystko taniutkie i fajne. Najlepsze jest to że dostępne dla każdego, nie to co u nas:-( Ciesz się że Emi idzie do przedszkola, szybko nauczy się języka, pobędzie w grupie, a 4 h to nie jest długo. Zobacz ja muszę na 8h Weronikę zostawić. Tęsknię okropnie, ale co mam zrobić:-( A ty będziesz szła do pracy??
Lilka a o mnie nie pomyślałaś:wściekła/y: Mysze zaprosiłaś a ja:-:)-D

Poczytałyśmy trochę, poszłyśmy buty zanieść do szewca i do sklepu na chwilkę. Teraz mała ogląda bajkę a ja mam chwilkę:tak:

Ale ruszyłyście z kopyta, dawno tyle się się tutaj nie działo... fajnie;)
Cieszę się, że w Dniu Matki wszystkie mamusie w dobrych humorach:) Najlepszego! Ja za rok też będę świętować;-)
A jak zaplanujecie spotkanie 10-12 sierpnia to zapraszam chociaż pod porodówkę, pomachamy Wam;)

No faktycznie ale tu ruch :-), Na nastepne spotkanie sie piszemy, teraz mielismy gosci. Mam nadzieje za na nastepne nic nam nie wyskoczy.

reklama
Sylwia no ciekawa jestem czy uda ci się 10-12 sierpnia urodzić, a może właśnie będziesz mogła jeszcze pójść z nami na spacer, albo już z Olą i z nami:-)
Ja urodziłam 2 tygodnie po terminie, to była najdłuższe dwa tygodnie w moim życiu. I skończyło się CC bo mojej córci było tak dobrze w brzuszku że nie miała zamiaru się wyprowadzić:-D

Dziecko śpi a ja idę w jej ślady, a co mam innego robić, wiem mogłabym coś poczytać, ale jestem takim śpiochem że mogłabym tylko śpać. Przyjemniej jest się poprzytulać do córci;-)
A jutro WOLNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry