Minesota
Fan(ka)
Ja moge na pisać kogo nie polecam - pań z wyszyńskiego :-) ale to tylko moja opinia - one przyjmują na NFZ :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm... U Wasińskiego ja kieeeedyś byłam na kasę,ale tylko raz,więc za wiele podpowiedziec nie moge. ;-) Moja kuzynka chodzi teraz do niego w ciąży,ale prywatnie i też go poleca.
Ja obstawiam na lekarza o nazwisku Rut. Sama do niego chodze. Przyjmuje kolo postoju taxowek przy Biedronce na Podgórnej. :-)
A nie polecam pani Cegielskiej.
hehe ja też tam chodzę do lekarza ale do tego drugiego już ponad 12 lat i dzięki niemu mam 3 wspaniałych dzieci
dr Rut jakoś mi nie przypadł do gustu ;/ a poza tym mój najstarszy syn bardzo koleguje się z jego synem więc głupio by było