reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
O tych paniach tez nic milego nie slyszalam, na szczescie ja u nich nie bywalam...

a moze Wasinski przyjmuje i na kase i prywatnie w przychodni kolo bylej WSI.

Hm... U Wasińskiego ja kieeeedyś byłam na kasę,ale tylko raz,więc za wiele podpowiedziec nie moge. ;-) Moja kuzynka chodzi teraz do niego w ciąży,ale prywatnie i też go poleca. :tak:
Ja obstawiam na lekarza o nazwisku Rut. :tak: Sama do niego chodze. :-p Przyjmuje kolo postoju taxowek przy Biedronce na Podgórnej. :tak: :-)

A nie polecam pani Cegielskiej. :baffled: :baffled: :baffled:

Witam!
Ja od kilku dobrych lat chodze do dr Roberta Wasińskiego i jestem bardzo z niego zadowolona, teraz planuje ciąże i chce żeby to własnie on ja prowadził, mam do niego pełne zaufanie jeszcze nigdy sie na nim nie zawiodłam i mam nadzieje, że tak zostanie. Przyjmuje na kase chorych i prywatnie namiary 068-328 25 33 ul. Podgórna 21A/20 oczywiście Zielona Góra

Hm... U Wasińskiego ja kieeeedyś byłam na kasę,ale tylko raz,więc za wiele podpowiedziec nie moge. ;-) Moja kuzynka chodzi teraz do niego w ciąży,ale prywatnie i też go poleca. :tak:
Ja obstawiam na lekarza o nazwisku Rut. :tak: Sama do niego chodze. :-p Przyjmuje kolo postoju taxowek przy Biedronce na Podgórnej. :tak: :-)

A nie polecam pani Cegielskiej. :baffled: :baffled: :baffled:

hehe ja też tam chodzę do lekarza ale do tego drugiego :) już ponad 12 lat i dzięki niemu mam 3 wspaniałych dzieci :)
dr Rut jakoś mi nie przypadł do gustu ;/ a poza tym mój najstarszy syn bardzo koleguje się z jego synem :) więc głupio by było :-D:-D:-D

hehe ja też tam chodzę do lekarza ale do tego drugiego :) już ponad 12 lat i dzięki niemu mam 3 wspaniałych dzieci :)
dr Rut jakoś mi nie przypadł do gustu ;/ a poza tym mój najstarszy syn bardzo koleguje się z jego synem :) więc głupio by było :-D:-D:-D

Masz na myśli Lacha? Ja chodziłam do niego w ciąży,no i jestem strasznie z niego niezadowolona. :baffled: Jak tylko urodziłam Zuzię,to od razu wróciłam do "mojego" Ruta,hehehe. :laugh2: :-D

Nimrodel - a wybrałaś już gina? Mój też jest godny polecenia - A. Bartkiewicz; przyjmuje na NFZ w Aldemedzie na Sulechowskiej, a prywatnie na Botanicznej. Jak chcesz więcej info - pytaj - tu albo na priv:) Albo na następnym spacerze - na wzgórzach za Amfiteatrem, co?;-)

reklama
agutkaZG ja właśnie chodzę do Lacha :-) żaden inny nie umiał mnie wyleczyć z niepłodności :baffled: a teraz proszę .... mam swoje robaczki :-D

chociaż nie zapominam o dwóch moich aniołkach(*) :sad:

Do góry