reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Gabinia,no widzisz,co osoba to inna opinia na temat lekarza. ;-) Ale super! Cieszę się,że Ci dr Lach pomógł! Super! :-) A dzieci masz urocze! :tak: :tak: :tak: Kurcze,tylko nie kojarzę Was z okolic szpitala. :no: :zawstydzona/y:
Tak patrzę na wymiary urodzeniowe Twoich dzieciątek,no i kurcze :szok:!
Patryk,to,chyba,jest wcześniaczkiem? A Igorek i Oliwia,to dopiero koloski! :szok: ;-) :-)

Dla Aniołeczków [*] [*]... :-(

A dla Oliwii moc buziaków,z okazji urodzinek! :-) :-) :-)

reklama
helo :-)

super Gabrysiu ze sie zadomowilas u nas :-)

Agutka no ja mysle ze uda nam sie spotkac wszystkim w ZG na jakims zjezdzie:-)

my zaraz znikamy do znajomych na kawke wiec...lecem :rofl2:

hehe jak miło możemy się często spotykać :)
mam tam kilka znajomych z czasów szkoły :) :-D

No pewnie,że możemy! :-)
Jaki ten świat jest jednak mały... :sorry2:

Agutka no ja mysle ze uda nam sie spotkac wszystkim w ZG na jakims zjezdzie:-)

Lilus,a którego sierpnia dokładnie przyjeżdżacie? Mam taką chętkę się z Tobą zobaczyć,że szok! :-) Kurde,my tu jesteśmy najstarszą zielonogórską gwardią... Wesolutka coś dawno nie zaglądała,ani Noelia... :-(

Agutka wyjezdzamy 10-12 sierpnia do Polski :-)
to zalezy od promu,bo wolimy plynac noca by sie wyspac
a one roznie chodza....w najgorszym wypadku bedziemy musieli w nocy wyjechac stad,a nad ranem bedzie prom...jak dla dzieci to meczace by to bylo :baffled:
dlatego wolimy plynac noca,by normalnie spac

a Noelie i Wesolutką to jakos wyszukamy i zaprosimy :-)

a ze z Gabrysia znamy sie od wiekow z innego forum to i ją chce poznac i jej trojce hihii ;-):laugh2:

Agutka Milenka chetnie pobawi sie z Zuzią :-):tak:
Mila do dzieci to pierwsza :-)
aczkolwiek w przedszkolu jak ja ostatnio obserwowalismy to zaczyna miec odruchy wyszarpywania i klocenia sie o zabawki :szok::szok::szok::zawstydzona/y:

Liluś,Milenka chce pokazać,kto tu rządzi - zuch dziewczynka! :laugh2: :-p :-D
Co do spotkanka,to suuuuper,że w tym terminie wracacie do PL,bo przynajmniej ja przyjadę już do ZG z wczasów. :tak: :tak: :tak:
A to,że wolicie płynąć nocą,to zrozumiałe - też bym tak wolała. ;-) A powiedz mi,drogie tam jest życie? Ale patrząc pod względem polskich zarobków...
Zuzia też jest bardzo za dziećmi,więc na pewno dogadają się z Mili. :-D A przy okazji "grzecznie" zaopiekują się Hanią,a my będziemy mogły spokojnie poplotkować. :-) :laugh2: :-D

Nimrodel - a wybrałaś już gina? Mój też jest godny polecenia - A. Bartkiewicz; przyjmuje na NFZ w Aldemedzie na Sulechowskiej, a prywatnie na Botanicznej. Jak chcesz więcej info - pytaj - tu albo na priv:) Albo na następnym spacerze - na wzgórzach za Amfiteatrem, co?;-)

Dzięki:tak:
Dziś własnie dostaliśmy pocztą nosidełko, będę więc znowu Wolnym Człowiekiem - przynajmniej na tyle ile dam radę dźwigać moją "Kruszynkę":-). Ale nie, nic nie mówię o wadze, odkąd kilka dni temu poznałam pewnego Meżczyznę, doprawdy słusznego wzrostu (choć na razie powinnam pisać długości, prawda Myyszaa?:-D)

reklama
Agutka my tylko na wakacje przyjezdzamy na 3 tyg.
tydzien zleci na odwiedzaniu rodzinki i przyjaciol,no ale jeden dzien mam juz zapisany na ZG i moj wie ze jedzie na spotkanie :-D

a co do zycia...jest drogie,np.mieso masakra!!
odkad tu jestesmy zywimy sie na kurczakach,mielonym i od czasu do czasu schabowym :-p
Norwedzy co maja blisko do Szwecji to tam jezdza po meiso bo jest o polowe tansze

ale ogolnie do zarobkow to luzik
jednak lzej sie zyje majac dwie pensje (czyt. by sie zylo luksusowo :rofl2: ) i dlatego sie nie moge doczekac kiedy wreszcie pojde do pracy :-D:-D
bede miala SWOJA KASE heheeee :laugh2::laugh2:wreszcie :rofl2:

Do góry