reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Gabinia,no widzisz,co osoba to inna opinia na temat lekarza. ;-) Ale super! Cieszę się,że Ci dr Lach pomógł! Super! :-) A dzieci masz urocze! :tak: :tak: :tak: Kurcze,tylko nie kojarzę Was z okolic szpitala. :no: :zawstydzona/y:
Tak patrzę na wymiary urodzeniowe Twoich dzieciątek,no i kurcze :szok:!
Patryk,to,chyba,jest wcześniaczkiem? A Igorek i Oliwia,to dopiero koloski! :szok: ;-) :-)

Dla Aniołeczków [*] [*]... :-(

A dla Oliwii moc buziaków,z okazji urodzinek! :-) :-) :-)

reklama
helo :-)

super Gabrysiu ze sie zadomowilas u nas :-)

Agutka no ja mysle ze uda nam sie spotkac wszystkim w ZG na jakims zjezdzie:-)

my zaraz znikamy do znajomych na kawke wiec...lecem :rofl2:

hehe jak miło możemy się często spotykać :)
mam tam kilka znajomych z czasów szkoły :) :-D

No pewnie,że możemy! :-)
Jaki ten świat jest jednak mały... :sorry2:

Agutka no ja mysle ze uda nam sie spotkac wszystkim w ZG na jakims zjezdzie:-)

Lilus,a którego sierpnia dokładnie przyjeżdżacie? Mam taką chętkę się z Tobą zobaczyć,że szok! :-) Kurde,my tu jesteśmy najstarszą zielonogórską gwardią... Wesolutka coś dawno nie zaglądała,ani Noelia... :-(

Agutka wyjezdzamy 10-12 sierpnia do Polski :-)
to zalezy od promu,bo wolimy plynac noca by sie wyspac
a one roznie chodza....w najgorszym wypadku bedziemy musieli w nocy wyjechac stad,a nad ranem bedzie prom...jak dla dzieci to meczace by to bylo :baffled:
dlatego wolimy plynac noca,by normalnie spac

a Noelie i Wesolutką to jakos wyszukamy i zaprosimy :-)

a ze z Gabrysia znamy sie od wiekow z innego forum to i ją chce poznac i jej trojce hihii ;-):laugh2:

Agutka Milenka chetnie pobawi sie z Zuzią :-):tak:
Mila do dzieci to pierwsza :-)
aczkolwiek w przedszkolu jak ja ostatnio obserwowalismy to zaczyna miec odruchy wyszarpywania i klocenia sie o zabawki :szok::szok::szok::zawstydzona/y:

Liluś,Milenka chce pokazać,kto tu rządzi - zuch dziewczynka! :laugh2: :-p :-D
Co do spotkanka,to suuuuper,że w tym terminie wracacie do PL,bo przynajmniej ja przyjadę już do ZG z wczasów. :tak: :tak: :tak:
A to,że wolicie płynąć nocą,to zrozumiałe - też bym tak wolała. ;-) A powiedz mi,drogie tam jest życie? Ale patrząc pod względem polskich zarobków...
Zuzia też jest bardzo za dziećmi,więc na pewno dogadają się z Mili. :-D A przy okazji "grzecznie" zaopiekują się Hanią,a my będziemy mogły spokojnie poplotkować. :-) :laugh2: :-D

Nimrodel - a wybrałaś już gina? Mój też jest godny polecenia - A. Bartkiewicz; przyjmuje na NFZ w Aldemedzie na Sulechowskiej, a prywatnie na Botanicznej. Jak chcesz więcej info - pytaj - tu albo na priv:) Albo na następnym spacerze - na wzgórzach za Amfiteatrem, co?;-)

Dzięki:tak:
Dziś własnie dostaliśmy pocztą nosidełko, będę więc znowu Wolnym Człowiekiem - przynajmniej na tyle ile dam radę dźwigać moją "Kruszynkę":-). Ale nie, nic nie mówię o wadze, odkąd kilka dni temu poznałam pewnego Meżczyznę, doprawdy słusznego wzrostu (choć na razie powinnam pisać długości, prawda Myyszaa?:-D)

reklama
Agutka my tylko na wakacje przyjezdzamy na 3 tyg.
tydzien zleci na odwiedzaniu rodzinki i przyjaciol,no ale jeden dzien mam juz zapisany na ZG i moj wie ze jedzie na spotkanie :-D

a co do zycia...jest drogie,np.mieso masakra!!
odkad tu jestesmy zywimy sie na kurczakach,mielonym i od czasu do czasu schabowym :-p
Norwedzy co maja blisko do Szwecji to tam jezdza po meiso bo jest o polowe tansze

ale ogolnie do zarobkow to luzik
jednak lzej sie zyje majac dwie pensje (czyt. by sie zylo luksusowo :rofl2: ) i dlatego sie nie moge doczekac kiedy wreszcie pojde do pracy :-D:-D
bede miala SWOJA KASE heheeee :laugh2::laugh2:wreszcie :rofl2:

Do góry