Agutka my też jakiś czas temu przerabiałyśmy jelitówkę. Teraz to jeszcze masz luzik. Zobaczysz co się dzieje w przedszkolach
Jedno dziecko zachoruje i później cała grupa się rozkłada oczywiście w różnych dniach i tak to trwa tydzień albo i dłużej. Takie uroki bycia w grupie:-( I nie wiem co to za lekarka tobie powiedziała że do 5 roku życia. Skąd ona to wytrzasnęła?? Przecież nawet dorosłych dopada. Mój bratanek miał 10 lat jak go dopadło, wymioty i biegunka, wszystko na raz przez 3 dni
U takiego malucha trzeba uważać bo szybko się może odwodnić.
Mysza ja jak leżałam na patologii to lekarz chyba bardzo chciał żebym urodziła w walentynki bo cały dzień mnie trzymał pod kroplówką, niestety nie udało się, urodziłam 4 dni później. I było to 2 tygodnie po terminie
Jak ja się cieszę że już weekend. Wreszcie chwila wytchnienia. Uwielbiam moją pracę, ale cieszę się że mam chwilę żeby nacieszyć się dzieckiem i trochę zwolnić tempo
Weronika ma w poniedziałek 3 urodzinki, poszłam z nią dzisiaj do miasta, wydać trochę kasy, na rachunki oczywiście, ale zaszalałam, nie
, i zabrałam Werkę do sklepu z zabawkami. Chciałam jej kupić ośmiornicę Play Doh ale moje dziecko wybrało sobie ... komplet: szczotka, zmiotka, szufelka i mop
I teraz chodzi i sprząta. Mała pomocnica mi rośnie
Wie co ją czeka życiu i już się przygotowuje;-)
Przepraszam że tak mało piszę, ale tygodniu bardzo mi się nie chce
I chodzę spać po 21 bo budzik dzwoni o 5 a ja jestem śpiochem i muszę się wysypiać
Teraz idę wstawić pranie i wypić herbatkę bo jakoś mi zimno dzisiaj.
Jutro chcemy zabrać Weronikę do kina na bajkę o wiewiórkach. Ciekawa jestem czy wysiedzi, ale jak na razie pomysł się jej podoba