reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Hej wszystkim. :-)

Podgladywalam Was juz tu rano,ale nic nie pisalam,bo wypilam tylko kawke i zmykalam do miasta,zeby kupic Zuzi nowe paputki. :-D I kupilam Jej tez rybke. :-D Moj Brat ma 4 akwaria i Zuzia uwielbia obserwowac,co tam sie w srodku dzieje,hehe. :-D Wiec kupilam dzis bojownika - oczywiscie czerwoniastego. :-D :-p

Co do samopoczucia Zuzi,to wczoraj,chyba,w koncu odzyskala apetyt. :-D Zjadla sporo suchych pyrkow,prawie calego banana i sucha grzanke. :-D :tak: ;-)
Lekarka powiedziala Nam,ze teraz dla Zuzinki lepszy jest Lactoral niz Smecta... No i jego mozna dluzej podawac. ;-) Wiec sie tego trzymam. :-p
Wczoraj kupki nie bylo zadnej! :szok: A dzis,jak zrobila,to juz nie taka wodnista. :-D Fakt,rozwolnionko jest,ale nie az takie straszne,jak ostatnio. :-)

Lilus,ciuszki bomba! A szczegolnie ten plaszczyk!!! REWELA!!! Ja chce taki dla Zuzi! :-( :-p :-D
A opaske Zuzia miala podobna. :-D Tez z h&m. ;-) Tyle,ze niebiesko-zolciutka. :-D

MamoFilipa,na pewno sobie poradzicie,Kochana. :-) Ja w to wierze. :tak: :-) I tez,jakby co,moge Ci z Lidzia zostac. :-D Nie ma problemu. :-D :tak:

WerEla,pochwal sie nowa fryzurka! Dawaj dawaj! :-D No i udanej imprezki. :-D ;-)

Mysza,29 bedzie Wasz! :-D :tak: :-D

reklama
Agutka i WerEla dziękuję za chęć pomocy ale póki co to moja Lidka nawet u taty nie chce być dłużej niż 30 min :) -ale powoli ją przyzwyczajamy do tego, żeby bez mamy być. Taka z niej przylepa że póki co to cycuś musi być co godz do dwóch :) wiec fryzjer na razie musi przyjść do domu :)
WerEla musisz umieścić swoje zdjęcie po tej metamorfozie - jestem ciekawa jak wyglądasz???

hej,
a ja znowu mam tyły tyle napisałyście ostatnio ze ledwo zdązyłam nadrobić :)

Piotrek mi tu płyty rozwala bo on musi byc tam gdzie ja, łazi za mną wciąż łobuziak, wszędzie go pełno, wciąż pod nogami no i wciąż wstaje chwyta się wszystkiego, tupta od trzymanki do trzymanki - tylko aby się przytrzymać jej... padam

WerEla - ale zaszalaś z tym fryzjerem, z tego co pamieam to miałas raczej jasne włoski - o ile się nie mylę :) konieczie się pokaż, musisz fajnie wyglądać :) a i udanej imprezki :)

mamaFilipa - powodzenia, pewnie ze smutno jak tata wybywa z domku, ale cóż, na pewno będzie ok

Lilka - ciuszki super, a dzieciaczki jeszcze fajniejsze :)

ok musze lecieć

Acha, Zuzia dużo zdrówka :)

Dziewczyny,napisalam do administratorki o utworzenie dla nas dzialu zamknietego. :-D Tu bedziemy normalnie pisac,poznawac nowe osoby z ZG i okolic,a w dziale zamknietym mozemy wklejac fotki,gadac o czyms,co lezy nam na sercu,a nie chcemy tego pisac tak oficjalnie. ;-) Nikt "obcy",czy jakis niepowolany,nie moglby tego czytac. ;-)

Jesli ktoras mialaby chwilke czasu... Prosilabym o liste nas wszystkich. Podesle to wtedy admince i ona juz sie zajmie reszta. :-)

Pasuje Wam to,czy nie chcecie takiego dzialu? ;-)

Hej
Jeszcze trzeba Barszczykowi naprawić BB:-D chyba będę musiała ją odwiedzić i zobaczyć co nie tak z jej kompem:-D A liste możemy utworzyć ze osób które na spotkaniu były - zaraz spróbuje coś opisać :-) dodawać nowe osoby będzie można dość szybko po jakimś spotkaniu na którym sie dana osoba pokaże:-D

Pozdrawiam Ula która sie kula:-D

witajcie

widze ze zakupki sie podobaja
no ja tez jestem szczesliwa ze za takie grosze...
i wiecie co?? nie raz sie zastanawialam jak to jest??
w tym kraju najmniej jak ludzie zarabiaja to z 10,11 razy nasza polska krajowa,ktora i tak pozwala tu na dobre zycie,a ubrania takie tanie maja :baffled:
a w PL wszystko drogie,niskie place....ach kupy sie to nie trzyma

w H&M w pl nigdy nie bylam,nawet neiw iem jakie sa tam ceny,ale cos mi sie zdaje ze plus minus takie jak tutaj

Agutka ciesze sie ze z Zuzia lepiej:-) ucaluj ja ode mnie ;-)

Ula co sie kula :-D:-D:-D nie no dobre hahaa
Ula jestes the best :-D:-D
dzieki za dodanie do watku zamknietego ;-)
jak sie utworzy to wpadne tam :-D:-D

milej niedzieli ;-)

reklama
no no no jaka ta ZG rozwiazla:-D:-D:-D:-D

swoja droga podziwiam za odwage....ja bym sie tam nie nadawala:-p
uznaje tylko meza:-D
a tak zdziczalam ze zle sie czuje jak mam byc choc chwile sam na sam z innym facetem:-D:-D

Do góry