reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Hej wszystkim. :-)

Podgladywalam Was juz tu rano,ale nic nie pisalam,bo wypilam tylko kawke i zmykalam do miasta,zeby kupic Zuzi nowe paputki. :-D I kupilam Jej tez rybke. :-D Moj Brat ma 4 akwaria i Zuzia uwielbia obserwowac,co tam sie w srodku dzieje,hehe. :-D Wiec kupilam dzis bojownika - oczywiscie czerwoniastego. :-D :-p

Co do samopoczucia Zuzi,to wczoraj,chyba,w koncu odzyskala apetyt. :-D Zjadla sporo suchych pyrkow,prawie calego banana i sucha grzanke. :-D :tak: ;-)
Lekarka powiedziala Nam,ze teraz dla Zuzinki lepszy jest Lactoral niz Smecta... No i jego mozna dluzej podawac. ;-) Wiec sie tego trzymam. :-p
Wczoraj kupki nie bylo zadnej! :szok: A dzis,jak zrobila,to juz nie taka wodnista. :-D Fakt,rozwolnionko jest,ale nie az takie straszne,jak ostatnio. :-)

Lilus,ciuszki bomba! A szczegolnie ten plaszczyk!!! REWELA!!! Ja chce taki dla Zuzi! :-( :-p :-D
A opaske Zuzia miala podobna. :-D Tez z h&m. ;-) Tyle,ze niebiesko-zolciutka. :-D

MamoFilipa,na pewno sobie poradzicie,Kochana. :-) Ja w to wierze. :tak: :-) I tez,jakby co,moge Ci z Lidzia zostac. :-D Nie ma problemu. :-D :tak:

WerEla,pochwal sie nowa fryzurka! Dawaj dawaj! :-D No i udanej imprezki. :-D ;-)

Mysza,29 bedzie Wasz! :-D :tak: :-D

reklama
Agutka i WerEla dziękuję za chęć pomocy ale póki co to moja Lidka nawet u taty nie chce być dłużej niż 30 min :) -ale powoli ją przyzwyczajamy do tego, żeby bez mamy być. Taka z niej przylepa że póki co to cycuś musi być co godz do dwóch :) wiec fryzjer na razie musi przyjść do domu :)
WerEla musisz umieścić swoje zdjęcie po tej metamorfozie - jestem ciekawa jak wyglądasz???

hej,
a ja znowu mam tyły tyle napisałyście ostatnio ze ledwo zdązyłam nadrobić :)

Piotrek mi tu płyty rozwala bo on musi byc tam gdzie ja, łazi za mną wciąż łobuziak, wszędzie go pełno, wciąż pod nogami no i wciąż wstaje chwyta się wszystkiego, tupta od trzymanki do trzymanki - tylko aby się przytrzymać jej... padam

WerEla - ale zaszalaś z tym fryzjerem, z tego co pamieam to miałas raczej jasne włoski - o ile się nie mylę :) konieczie się pokaż, musisz fajnie wyglądać :) a i udanej imprezki :)

mamaFilipa - powodzenia, pewnie ze smutno jak tata wybywa z domku, ale cóż, na pewno będzie ok

Lilka - ciuszki super, a dzieciaczki jeszcze fajniejsze :)

ok musze lecieć

Acha, Zuzia dużo zdrówka :)

Dziewczyny,napisalam do administratorki o utworzenie dla nas dzialu zamknietego. :-D Tu bedziemy normalnie pisac,poznawac nowe osoby z ZG i okolic,a w dziale zamknietym mozemy wklejac fotki,gadac o czyms,co lezy nam na sercu,a nie chcemy tego pisac tak oficjalnie. ;-) Nikt "obcy",czy jakis niepowolany,nie moglby tego czytac. ;-)

Jesli ktoras mialaby chwilke czasu... Prosilabym o liste nas wszystkich. Podesle to wtedy admince i ona juz sie zajmie reszta. :-)

Pasuje Wam to,czy nie chcecie takiego dzialu? ;-)

Hej
Jeszcze trzeba Barszczykowi naprawić BB:-D chyba będę musiała ją odwiedzić i zobaczyć co nie tak z jej kompem:-D A liste możemy utworzyć ze osób które na spotkaniu były - zaraz spróbuje coś opisać :-) dodawać nowe osoby będzie można dość szybko po jakimś spotkaniu na którym sie dana osoba pokaże:-D

Pozdrawiam Ula która sie kula:-D

witajcie

widze ze zakupki sie podobaja
no ja tez jestem szczesliwa ze za takie grosze...
i wiecie co?? nie raz sie zastanawialam jak to jest??
w tym kraju najmniej jak ludzie zarabiaja to z 10,11 razy nasza polska krajowa,ktora i tak pozwala tu na dobre zycie,a ubrania takie tanie maja :baffled:
a w PL wszystko drogie,niskie place....ach kupy sie to nie trzyma

w H&M w pl nigdy nie bylam,nawet neiw iem jakie sa tam ceny,ale cos mi sie zdaje ze plus minus takie jak tutaj

Agutka ciesze sie ze z Zuzia lepiej:-) ucaluj ja ode mnie ;-)

Ula co sie kula :-D:-D:-D nie no dobre hahaa
Ula jestes the best :-D:-D
dzieki za dodanie do watku zamknietego ;-)
jak sie utworzy to wpadne tam :-D:-D

milej niedzieli ;-)

reklama
no no no jaka ta ZG rozwiazla:-D:-D:-D:-D

swoja droga podziwiam za odwage....ja bym sie tam nie nadawala:-p
uznaje tylko meza:-D
a tak zdziczalam ze zle sie czuje jak mam byc choc chwile sam na sam z innym facetem:-D:-D

Do góry