reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

a nas na winobraniu nie bedzie bo jedziemy na wczasy do władysławowa :tak:
myszaaa może faktycznie odpuść sobie winko ;-) aczkolwiek ja rok temu na winobraniu jeszcze sobie popiłam a kilka dni po zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreseczki :-D i od tamtej pory właściwie nie pije :-(

werela - trzymaj się dasz rade ;-)rośnie ci córeczka - jeszcze troszkę i będziesz odganiać potencjalnych zięciów :-D;-) ale w zupełności Cię rozumiem bo ja wychodzę czasem na kilka godzin i już tęsknie za Piotrusiem :zawstydzona/y:

reklama
Hej
werela - będzie dobrze, po jakimś czasie będziesz się mocniej cieszyć z chwil że już wróciła do domku... Pomyśl że w tych pierwszych dniach możesz sobie zrobić całyyyy dzień dla siebie :-)

Z winobraniem - to różnie bywa:tak: czekam co roku na jakiś fajny koncert - co roku żaden mi nie odpowiada:-D
Raz udaje mi sie przejść po straganach - żeby ponarzekać że są one nie potrzebne:-p
I korowód - który rok temu mnie zaskoczył śmieciarkami:cool2:

Barszczyk - to możemy się na umówić na procenty za jakiś rok :-D bo wtedy może już będę mogła :-D

A zareklamuje świetny deser lodowy na mieście - taki pistacjowy - w tej nowej kawiarni na rynku :-D

Pozdrawiam Myyyszaaa

Barszczyk spokojnie - ty za to będziesz mogła morze ode mnie pozdrowić :-D :-) i za jakiś czas znów trzeba będzie się spotkać - by wyciągać się z domków Mamy - Jest tyle nowych kawiarni w Zielonej to trzeba testować:cool2:

Witajcie mamusie

tak sobie Was podczytuje i chciałabym się przyłączyć jeśli mnie przyjmiecie.
Teże jestem z Zielonej tak jakoś od 10lat, i też jak Barszczyk mam sunka Piotrusia, który urodził się w tym roku 5 maja (miał urodzić się w kwietniu :))

Bardzo słodziudkie dzieciaczki macie, takie fajniusie. Fajnie tak pogadać z mami dzieciaczków w różnym wieku. To co mogę się przyłączyć :):-)

reklama
Do góry