reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Noelia moja córcia też idzie do przedszkola od września:-) Już nie może się doczekać i codziennie mnie pyta kiedy pójdziemy bo ona kocha przedszkole i dzieci (tak mi mówi:-D) I opanowałyśmy wreszcie sikanie do nocnika, tylko na noc jeszcze jej zakładam pieluszkę bo jakoś się boję że mi łóżko zasika. Ona w nocy dużo pije i rano ma nasikane w pieluszkę, nie dużo jeden raz. Muszę kupić podkład na materac i będę próbowała ją oduczyć.

cześć dziewczyny :-) mam pytanie do doświadczonych mamusiek, mianowicie chodzi mi o dobrego pediatre w zielonej górze. My chwilowo jesteśmy u doktor iwanowskiej w aldemedzie na zastalu ale raczej za wiele dobrego o tej pani nie mogę powiedzieć i chcemy się przepisać. Tylko nie chciałabym spaść z deszczu pod rynne :baffled: jeśli możecie to napiszcie kogo wy polecacie :tak: z góry ślicznie dziękuje :tak:

Barszczyk my chodziłyśmy do AldeMedu na deptaku do takiej durnej baby że na rozbudzenie przydałoby się jej kopa dać. Wiecznie jakaś ospała była. Weronika jak ją widziała to tak płakała strasznie i nawet nie dała się jej dotknąć. Zero uczuć było w tej kobiecie. Nawet nie przygotowywała dziecka do badania tylko od razu tymi zimnymi słuchawkami jeździła jej po pleckach. A jak się chciałam coś dowiedzieć to odsyłała mnie do gazet:wściekła/y:
Zmieniliśmy na panią Katarzynę Błasińską, ona przyjmuje tam gdzie Musi (nie pamiętam na jakiej to jest ulicy). Weronika ją uwielbia. To jest bardzo cieplutka kobieta. Ale my czekaliśmy ponad pół roku żeby nas przyjęła bo ma tyle pacjentów:-( Ale było warto bo Weronika sama chce do niej chodzić i jak jesteśmy na poczekalni to się niecierpliwi kiedy zobaczy panią doktor:-D
Wiem też że gdzieś koło Polmosu jest pediatra (jakieś dwie panie) i też dziewczyny są zadowolone z opieki. Musisz pytać wśród znajomych.
My obecną panią doktor poznaliśmy na wizycie domowej prywatnej, bo mała miała straszną gorączkę. Tak fajnie się nią zajęła że zakochaliśmy się w niej:-D
Lecę na kawkę i muszę wreszcie dzisiaj posprzątać.
Coś cicho się tutaj zrobiło. Agutka wyjechała i prawie nikt nie zagląda tutaj.
A gdzie Wesolutka się podziała i Noelia??

A jak się chciałam coś dowiedzieć to odsyłała mnie do gazet:wściekła/y:
l

nasza obecna pani doktor ciągle powtarza "takie nowoczesne te mamusie a do internetu sobie nie mogą zajrzeć" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: głupia s.....a - przepraszam ale niesamowita złość mnie ogarnia jak o niej słyszę :zawstydzona/y:gdyby nie prywatna wizyta u innego pediatry to chyba bym się nie dowiedziała że mały ma szmery nad serduszkiem i kilka innych ważnych informacji :no::no: a o tej pani doktor Błasińskiej też dużo dobrego słyszałam :tak: jesscze o pani Zapotocznej z przychodni na Anny Jagielonki :confused:

Hej
Nie wiem nic o pediatrach - ale pewnie za jakiś czas będę, więc piszcie dziewczyny :-)
Choć pamiętam jak nie dawno szukałam ginekologa i na necie nie mogłam znaleźć żadnych opinii :-(
Pozdrawiam

reklama
Do góry