reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
Wesolutka śliczne foteczki:-)

Ja niestety nic miłego nie mam do powiedzenia na temat opieki w zielonogórskim szpitalu. Leżałam na patologii przed porodemi było strasznie. Poród, a dokładnie cesarskie cięcie i opieka pooperacyjna tragedia. Opieka na romingu bezpłatnym straszna, dopiero jak przeniosłam się do płatnego pokoju to zaczęto o mnie dbać. Może źle trafiłam:-( Gdybym miała rodzić jeszcze raz to zapewne nie w Zielonej Górze chyba że dałabym komuś w łapę bo wtedy opieka jest podobno wspaniała.
Mam nadzieję że ciebie nie nastraszyłam Mysza ale prosiłaś o opinię więc napisałam moje odczucia.
Dodaję kilka zdjęć mojej księżniczki :-)

hEJ

WESOLUTKA śliczne zdjęcia i Adaś juz taki duzy :tak::tak:,też nad morzem byliśmy ale pogode mielismy nieciekawą
suer zdjęcie to z psem,i to w wodzie jak pływał :-):-)

Werela twoja panna to juz pawdziwy przedszkolak ,śliczna dziewczynka:tak:

Emila nie daje mi pisać ,ona mi musi coś pokazać i klka w klawiaturę

Wesolutka,jedziemy na 8 dni. :-) No,chyba,ze uda Nam sie przedluzyc - o ile pogoda dopisze,oczywiscie. ;-) A Adas,to juz taki duzy chlopak,ze :szok: ! Tak dawno go nie widzialam. :no: :-( No i teraz to juz jestem w 10000% pewna,ze to cala mama. :-D :tak: Zdjecie z pieskiem bombowe! :-D A jak zobczylam te Miedzyzdroje,to teraz jeszcze bardziej nie moge sie ich doczekac! :wściekła/y: :-p :-D :tak:

WerEla,masz slicznego blond anioleczka! :szok: :-) :-) :-) Cudna dziewczynka. :tak: A moja polozna nazywa sie Beata Komarnicka. :tak: :-) ;-)

"Moj slodki jezorek. :-p :-D"

pict0003yl2.jpg

"Z Mama sobie siedzimy. :tak: :-)"

pict0006dj4.jpg

"Tu tez kolejne Nasze wspolne zdjatko. :-D Wiem wiem - minke mam REWELACYJNA! :-D :huh: :-D :laugh2:"

pict0010tp6.jpg

"Stoje i obserwuje. ;-) :tak: :-D"

pict0012uq4.jpg

"Spacerek z Mamusia. :-D :tak:"

pict0013rw1.jpg

"I z Moja Babciunia. :-D :tak:"

pict0019qi4.jpg

"Jeszcze jeden portrecik - Coreczka i Mamusia. :-D :happy2: :-D"

pict0011fs4.jpg

"W prawo isc,czy w lewo? :confused: Oto jest pytanie. :-p :-D"

pict0016rm3.jpg

"Hustaweczka - uwielbiam to! :-D A jak sie przy tym smieje! :shocked2: :laugh2:"

pict0020db8.jpg

Wczoraj do Was napisałam ale widzę że nie wysłało:-( Jak zwykle coś źle zrobiłam.
Agutka twoja Zuzia to wesoła dziewczynka, zawsze uśmiechnięta:-) Nie znam tej Twojej położnej. Nie chodziłam do szkoły rodzenia bo już nie było miejsc jak chcieliśmy się zapisać:szok: Ale mieliśmy indywidualne spotkania u pani Habury, świetna kobieta. I później jak miałam jakieś problemy z małą to konsultowałyśmy się telefonicznie albo na masarzach w szpitalu.

Noelia zobaczysz że Emilka szybko się zaaklimatyzuje w przedszkolu. Mamy dziewczynki w takim wieku że już powinny mieć kontakt z innymi dziećmi w grupie. Będą szybciej się uczyły. Mam nadzieję że moja córcia też pójdzie do przedszkola.

reklama
Hej

Dziś tez byłam w przedszkolu z Emi ,najpier jej powiedziąłm ze ja ide do lekarza ,a ona zostanie w przedszkolu z dziećmi i panią ,i nawet chetna była ,ale pod przedszkolem już chciała płakac że ona chce żeby mama było ,i to koniec eksperymentu ,byłam z nią chyba nawet dwie godzinki ,dzieci chca ją przytulac ,a ona nie chce sie w to bawic:-D:-Di musiała odpychac dziewczynki inne od siebie :happy::happy:no nic narazie będe jescze z nią chodzic ,po co ja stresowac

Agutka boskie zdjęcia :tak:Zuzia bardzo do ciebie podobna ,ciekawe jak ty wygladałas w jej wieku ....wydaje się ze powinnaś wygladac podobnie:tak::-D:-D

Do góry