reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Mysza my ochrzciliśmy Piotrusia 19. sierpnia :-D
chrzest odbył sie w Droszkowie czyli wiosce gdzie mieszkają moi teściowie - było łatwiej bo tam było tez przyjęcie w domu teściów ;-) poza tym my nie jesteśmy zameldowani na zastalowskim (tylko wynajmujemy tu kawalerkę ;-)) więc do tego kościoła nie nalezymy. Zresztą w mieście podczas mszy jest wiele chrztów, a w droszkowie był tylko nasz jeden i było bardzo ale to bardzo uroczyście ;-)polecam wiejskie małe kapliczki :-D

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Przepraszam że się nie odzywam ale mam gości i mało czasu.
Weronika w poniedziałek idzie do przedszkola i już sie denerwuję:-(
Dopiero była malutką dzidzią a teraz już przedszkole. Tak szybko mi dziecko urosło:szok: Nie wiem jak ja wytrzymam rozstanie z nią na tyle godzin dziennie.
Muszę rozglądać się za ciekawą pracą.
Uciekam już. DOBRANOC;-)

Werela już mnie ciarki przechodzą jak sobie o tym pomyśle a mój Piotruś ma dopiero 4 miesiace :-D tyle tylko że mi chyba nie dane będzie siedzieć z nim tak długo w domku więc będe musiała raczej szybciej się z nim rozstać :-(

Hej Dziewczyny Ja Też Dość Długo Nie Zaglądałam . Piszecie O Przedszkolach Ja To W Jednym Przypadku Mam Za Sobą . Moja Mała Poszła Do Przedszkola Jak Miała 5 Lat I Bardzo żałuję że Nie Wcześniej Ale Huberta Chcę Oddać Jak Będzie Miał 3. Ale Za To Wponiedziałek Czeka Mnie 1 Dzień W Szkole Mojej Córci

myszaa polecam szkołę rodzenia przy szpitalu z zielonej górze. według mnie najlepsza szkoła jaka istnieje. masa bardzo przydatnych informacji i umiejętności. wszystko w kameralnej atmosferze bo nie ma więcej niż 9 - 10 par. cykl wykładów z każdej dziedziny - poród, przygotowanie do porodu, ciąża, karmieni piersią, pielęgnacja noworodka i wiele innych i oczywiście ćwiczenia relaksacyjne i inne :tak::tak:
wykłady prowadzi położna ale również lekarze :tak: szkoła tak dobrze przygotowuje do bycia rodzicami ze po urodzeniu Piotrusia nie potrzebowaliśmy żadnej pomocy bo sami wiedzieliśmy jak co sie robi :-D już nie mówiąc o masie przydatnych informacji np o szczepieniach czy badaniach - koleżanki z innych szkół połowy nie wiedziały tego co ja :-D zajęcia prowadzi pani Katarzyna Sadurska i trzeba sie szybko zapisywać - ja chodziłam do szkoły w marcu a zapiywałam sie w grudniu ;-)

reklama
Barszczyk też ciebie znalazłam w naszej klasie:-)
Mysza ciebie już kiedyś znalazłam w naszej klasie, ale nie pamiętam gdzie i jak na ciebie trafiłam. Pamiętam po zdjęciu bo miałaś takie samo jak w awatarku na BB:-D

A u mnie winobranie jak zwykle będzie takie że może raz wyjdziemy na spacer i na tym się skończy. Nie lubię tego tłumu. I jakoś zawsze jest byle jak, ludzie łażą bez celu i nic się nie dzieje ciekawego.

Weronika w poniedziałek idzie do przedszkola, już ryczeć mi się chce na samą myśl o rozstaniu.
Nas niestety ominęła szkoła rodzenia bo za późno się zgłosiliśmy:-(

DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry