reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

noelia chodzenie z dzieckiem do przedszkola kilka tygodni przed przyjeciem to bardzo dobry pomysl:tak: sadze, ze nie trzeba sie spieszyc z zostawianiem tam dziecka jesli nie czuje sie gotowe. A to teraz wszystkie przedszkola praktykuja takie spotkania z przyszlymi przedszkolakami czy tylko wybrane?
Werela p i e k n a masz Coreczke!!! a przypomnij mi, Wy jestescie z ZG?
agutka zdjecia jak zwykle rewelacja :-D:-D:tak::-) sliczna Dziewczynka z rownie sliczna Mama :tak::-)

reklama
Noelia to może trochę potrwać zanim się jednak przyzwyczai. Ja jestem prawie pewna że jak moja Weronika pójdzie do przedszkola to nie będzie chciała wracać do domu:-D Ona uwielbia dzieci i sama zasze jak ktoś przyjdzie do piaskownicy to przytula i całuje:tak: I obronić się potrafi jak ktoś jej coś zrobi:szok:

Wesolutka tak my jesteśmy z Zielonej, mam w podpisie napisane:-)

Moje dziecko właśnie się obudziło i idę posiedzieć z nią i się poprzytulać.

Wesolutka ,o ile się orientuje to wiele przedszkoli cos takiego praktykuje ,ale nie nasz :no:
nasze przedszkole nie jest za ciekawe ,ale co zrobic jak tylko jedno jest ,dyrektorki to nie zastaniesz prawie nigdy ,a na grupe dzieci jest jedna pani :-(
Ja poszłam się zapytac kiedys drektorki czy moge z córka przychodzić co jakis czas ,zeby sie oswoiła ..itd.wiadomo o co chodzi ,a ona mi na to że moge ,ale to i tak nic nieda,dziecku to nie pomoze wcale :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam ją gdzieś ,i teraz jak sa malutkie grupy ,dosłownie 5 dzieci chodzi ,to korzystam i chodzimy z Emi ,niech pozna teren ,panie itd.
Ale jak sie wkurze to jej nie dam ,zobaczę jak się sytuacja rozwinie

Łojej! :szok: Dzieki dzieweczki Kochane za te komplementy w strone Zuzanki i moja - a szczegolnie za te,ze Moja Corcia jest do mnie podobna. :-D :tak: :-D

Noelciu,ja,jak bylam mala mialam bielusie wloski. :-p Wiec nie wiem,czy bylam az tak bardzo podobna do Zuzi. :no: :-p A Emilka jest dzielna dziewczynka i na pewno szybko oswoi sie z nowa sytuacja. :tak: :-)

Werela,ja sie zapisywalam w kwietniu na szkole sierpniowa. :tak: :-) A pani Habury wtedy nie bylo w pracy,bo miala zalobe :baffled: i poza tym byla na macierzynskim czy wychowawczym... Ale Pani Beatka byla rowniez wspaniala nauczycielka ;-) jak i polozna. :-D :tak:

Wesolutka ! Zapomnialam napisac. :zawstydzona/y: Te kolorowe kolka w lozeczku,to jest poscielka,ktora uszyla moja Mama,specjalnie dla Zuzi. :-D :tak: We wozeczku,Moja Corcia,tez ma takie poszeweczki. :-D

cześć dziewczyny :-)
ja też chciałabym się dopisac do waszego wątka bo też jestem z zielonej góry :tak:
jestem majową mamusią, która niechcący stała się kwietniową - 24 kwietnia 2007 roku przyszedł na świat o miesiąc za wcześnie nasz synek Piotruś - 2480 gram szczęścia i 51 cm długości :-D troszkę podczytywałam wasze posty ale jest ich już bardzo dużo :-D mam nadzieję że mnie przygarniecie ;-)
chetnie podziele się doświadczeniami z przyszłymi mamusiami i skorzystam z rad bardziej doświadczonych mam odemnie :-D

pozdrawiamy was bardzo serdecznie i mocno ściskamy :-)

c Barszczyk,hej hej! :-) Witamy kolejna zielonogorzanke. :-D Cos sie nas tu coraz wiecej zbiera. :-D :tak: Super! :-D
Napisz cos wiecej o sobie. ;-) No i,standardowe,pytanko - w ktorej czesci ZG mieszkacie? :-)

Poza tym Zuzia ma do Was prosbe... :cool2: :-D :tak:

"Kochane Cioteczki! :-D
Moja Mamusia kupila dzis gazete,w ktorej jest moje zdjatko. :-D Mama zglosila mnie do konkursu na "Mala Miss i Mistera Tygodnika Zielonogorskiego 2007". :-D
No i tu moja prosba. ;-) Jesli nie jest Wam szkoda wydac 1,22zl na smska,to prosze o glosika na mnie. :-D Jeden maly glosik,a sprawi mi wieeele radosci. :-D :tak:
W tresc smsa wpisujemy TZG 1093 i wysylamy go na numer 7168. :-D
Z gory bardzo bardzo Wam dziekuje! :-D :happy2:
WASZA ZUZIA

Mala Miss i Mister Gazety Lubuskiej

Hej

witam Barszczyk ,późno sie ujawniasz i jeszcze podczytujesz ..nieładnie ,nieładnie:no::no::no::........oczywiście żartuję ,fajnie ze piszesz:tak::tak::-):-):-),i pisz więcej

Słuchajcie byłam dziś na przedstawieniu brzydkie kaczatko u nas w kinie ,takie lalkowe przedstawienie i Emilce tak sie niepodobało (bo bili brzydkie kaczątko )że tak zaczeła płakac ,że jeszcze pół godziny płakała w domu ,nawet na drzemke musiałm sie z nia połozyc :szok::szok::szok::szok:,przyznac musze że ta scena bicia była dosyc drastyczna,ale niemyslałam ze tak Emi zareaguje :-:)-(

Agutka esemeska wyślę,ale musze u mamy na żywo zobaczyc tzn.,w gazecie zobaczyc jak to wygląda:tak::tak:

tak konkretnie to jestem z osiedla zastalowskiego :tak:
mam 25 latek a Piotrruś jest naszym pierwszym dzieckiem :tak:ogólnie na babyboomie udzielam się od lutego, ale do tej pory głównie na majówkach ;-)

reklama
myszaa zdjęcia zamieszczam raczej na działach zamkniętych ;-)moze by warto tu taki stworzyc :tak: ale szukaj niebieskiej spacerówki x landera z szarym środkiem :tak: często można mnie spotkac jeszcze z dwoma koleżankami, ot takie wózkowe trio :-D

Do góry