reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Hej Noleciu - jak do auchana to ja blisko mieszkam :tak:
Agutka mam chrześniaczkę w wieku twojej małej ;-)Mała już chodzi - plus cały czas mamie każe ksiażeczki czytać :-D

Pozdrawiam Śpiąca Myyyszaa:-p

reklama
Mysza,a moze napisz cos wiecej o sobie? :cool2: I KONIECZNIE wklej jakies zdjatka. :tak: Bo to na avatarku jest takie malusie,a ja slepotka jestem,wiec nie moge sie dopatrzec,jak wygladasz. :baffled: :sorry2: :-p

Mysza,no prosze - tego LO4,to sie nie spodziewalam. :-D Ja mieszkam naprzeciwko tej szkoly - w domkach jednorodzinnych. ;-)
Mam nadzieje,ze uda nam sie wkrotce spotkac. ;-) No,bo pozniej to juz koniecznie - z Dzidziulami na spacerku. :-D :tak:
A chcesz wiedziec kogo nosisz pod serduszkiem? ;-) Czy wolisz niespodziewajke? :blink:

PS. Zapomnialas o fotce! :-p

agutka Mysza pewnie zmeczopna spi, a y o fotki sie dopominasz ;-);-);-)

witaj Myszo!!! milo Cie poznac, zwlaszcza, ze generalnie tak nas nieduzo. Przeczytalam, ze chcesz informacji na temat porodowki w ZG? Wiesz, ja rodzilam w Sul., m.in. dlatego, ze pod opieka tamtejszych lekarzy bylam od poczatku ciazy, ale opowiesci o naszym szpitalu powoduja, ze w zyciu nie zdecydowalabym sie tu na urodzenie. Same negatywy. Mam nadzieje, ze uslyszysz znacznie wiecej budujacych historii i okaze sie, ze jestem jedyna z takim zdaniem :tak:

agutka jak w sali zabaw, byliscie? Piekna sukienke miala Zuza w pizzerii, przeslicznie wyglada! i jeszcze: co Ty masz za kolorowe ladne w kółka w łóżeczku? to kocyk?

noelia jaka duza i sliczna ta Tweoja Dziewczynka!!!!!!! Krolewna!!!!!
ewelincia, a Ty nie pokazesz jakichs zdjec?

Wesolutka,nie bylysmy,bo narazie musimy oszczedzac pieniazki na wczasy. :-D Ale wybierzemy sie tam na pewno! :tak: :-D Cos sie,Kochana,dawno nie widzialysmy. :no: :-(

Jesli chodzi o porodowke w ZG i opieke nad noworodkami,to ja jestem bardzo zadowolona! :tak: :-D I naprawde wiele wiele pozytywow slyszalam na temat naszego szpitala. :-)
Co do negatywnych opinii,to wszedzie i na kazdy temat sie znajda. ;-) :-p

Hej

Wesolutka bardzo dziękujemy z Emilką za komplementy pod jej adresem ,miło mi to bardzo słyszec ,:tak::-)A co u Ciebie słychac ,jak mieszkanko macie już coś ??Adaś już pewnie bryka na całego :tak:

Ja tez rodziłam w Sulechowie i mimo że diabelnie mi ciężko było ,to personel i cały oddział super ,a ja do dzis jak przechodze obok szpitala to zawsze w okna patrze i mówię ze to magiczne miejsce i tak swoistego rodzju fabryka dzieci:-):-):tak::tak:

Ja powoli szykuje sie na powrót do pracy ,a Emi idzie do przedszkola ,dzisiaj byłam z Emi w przedszkolu i nawet fajnie sie tam bawiła ,do pani poszła poprosić o karteczke do rysowania:szok:i z dziewczynka jedna sobie rozmawiała:szok::szok:,pani poradziła mi żebym jeden dziń zostawiła na próbe na parę minutek ,i w środe tak zrobię ,mam tylko nadzieje że sie nieprzestraszy...tak teraz zaczełam myslec ....:-:)-:)-:)-(

Mysza,masz bardzo sympatyczna mordencje. :tak: :blink: :-)
A co do szpitala,to hm... Ja trafilam naprawde na rewelacyjna polozna - mialam z nia zajecia w szkole rodzenia. :tak: :-D To jest naprawde cudowna kobieta i do tej pory zaprasza mnie z Zuzia do siebie. :-D :tak:
Opieka nad noworodkami tez byla rewelacyjna,wiec ja serialnie bardzo milo wspominam panie tam. :tak: :-)

cześć dziewczyny:-)
Widzę że coś się tu ruszyło. Jak kiedyś zaglądałam to nic nie było dawno pisane.
Ja się usprawiedliwię jak Noelia piszę na zamkniętym z dziewczynami z lutego 2005 bo mamy podobne problemy:-D
Fajnie że tutaj zaczęło się coś dziać, obiecuję że będę do Was zaglądać i przeczytam zaległości.
Pozdrawiam cieplutko Ela })i({

reklama
agutka a na ile jedziecie do miedzyzdrojow? my tez bylismy - pod koniec czerwca, ale pogoda wygnala nas do domu szybciej :-( Teraz juz pewnie nigdzie nie pojedziemy, poniewaz zbieramy namietnie kasiore, aby - noelia - wziac jak najmniejszy kredyt na M:tak: Widzisz, gadalam, gadalam, i dalej jestesmy w zg;-) Mam nadzieje, ze to naprawde ostatni rok :tak:

Obecnie mamy z Adasiem angine. Mnie zaatakowala pierwsza, potem malego, bylismy w sob na pogotowiu. w dodatku zbiegla sie z wyzynaniem trojek gornych i dolnych czworek. adas nie chce jesc prawnie nic, ma rozwolnienie, a ja nie wiem, czy od zebow, czy od augumentinu :-( jutro chyba pojade do pediatry, tylko ze nasz, jak na zlosc, jest na urlopie...

Do góry