reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

Agutka ja już bym chciała ten kolejny etap:-) choć najbardziej to już mi się luty marzy :-) bo już się nie mogę doczekać jak mojego skarba zobaczę :-D
A tak zostaje mi jeszcze caaałe pół roku ;-P

Pozdrawiam wszystkie ukryte Zielonogórzanki

reklama
Mysza,ojjjj,zobaczysz,ze te pol roku szybko minie. :-D Zobacz,nim zdazylas sie obejrzec,juz minelo pare miesiecy. :-D :tak: Faktem jest,ze najgorszy jest ostatni miesiac,bo wlecze sie niemilosiernie. :szok: Ale... w koncu mija. :-D :tak: Ahhh,ciesze sie razem z Toba z tej ciazy. :tak: :-)

Dzieki agutka :-D

Ja zanim się odezwałam przeczytałam calutki wątek :) ale dużo zdjeć małej umieściłaś :-) a pokoik na początku puchatkowo umeblowałaś :-)

Pozdrawiam Myyszaaa

Mysza,oj Ty Ty podczytywaczko! :-p :-D :cool2: Zdjec troszke zamiescilam,hehe. ;-) Ale to i tak kropla w morzu tego,co Zuzia ma w swoim folderze. :cool2: :-D A Nasze nowe mieszkanko,caly czas jest ustrojone Puchatkami,bo jestem na ich punkcie zboczona! :-D :-p:zawstydzona/y:

Hej

widze że nowa przyszła mamusia sie odezwała,Witam serdecznie
Ja może ukryta ,ale nie zielonogórzanka :no:czasem wpadam tylko do Auchana ,na większe zakupy i nawet na ta salę zabaw co Wesoltka do niej zagląda ,nie dojechałam :no:

ja jakos nie zagladam tu ,jakoś się tu cichutko zrobiło,a pisze jeszcze na dwóch wątkach ,ech na początku to sie chce na każdym watku coś pisac a potem to juz sie wybiera jeden dwa:happy:to na moje wytłumaczenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mi tez na poczatku sie chciało bardzo spać ,potem już było lepiej ,a na końcu chodziłam jak słoń i niezabardzo miałam ochote coś robić bo brzusio ogromny i cieżki :confused2:

Agutka twoja córcia juz takkkaaaa duża a sliczna jak obrazek ,kiedyś mojemu chłopu pokazałam agutki zdjecie to w tej różowej chustce ,chyba Zuzia w wózku leżała ,to powiedział że jak lalka wygląda ,taka ślicznusia ma sie rozumieć:tak::tak::tak:tylko jej dobrze pilnuj:tak::-D

Agutka moze ty wiesz czemu galeria juz nie działa ,?

Noelciu,jak milo,ze znowu do Nas zawitalas! :-D :tak: Ciekawe,gdzie jest reszta dziewczyn. :confused:
Jesli chodzi o galerie,to powiadasz,ze nie dziala? :szok: Tzn. dodawanie fotek,czy ich ogladanie? Bo z tego,co widze,to ogladanie dziala,no i niedawno tez dodawalam nowe fotki Zuzi,wiec nie mam pojecia,czemu u Ciebie sie nie da. :no:
A co do Zuziulki,ktora ma juz lekko ponad 80cm wzrostu i wazy 11 800g :szok: ,to slicznie dziekuje za komplementy! :-D :tak: Ale mi sie je milusio czytalo! :tak: Normalnie miod na serce matki! :-D :tak:

Podziekuj jeszcze swojemu facecikowi. ;-) :-D I ucmokaj Emilke,koniecznie! :tak: :-D :happy2:
Jesli pozwolicie,to wkleje kilka zdjatek sprzed kilku dni. ;-) No i 2 wczorajsze filmiki. :tak: :-D

"Zuzia z Mama na pizzy. :-D :tak: :-p"

pict0001pi6.jpg

"Mmm! Pychotna ta pizza! :cool2: :-p :-D"

pict0005fn2.jpg

"Szpagat! :-p :-D :cool2:"

pict0003uk7.jpg

"A tak zasnelam ostatnio wieczorem. :-D :-p Nie dosc,ze "w nogach" i bez poduszki,to jeszcze... :-D :-p No co? :confused: Musialam pilnowac,zeby mi lala nie wypadla z kolyski! :baffled: :-p :-D"

pict0009rp7.jpg

"Ale ta Alba jest smieszna! :szok: :-D :laugh2:"

YouTube - Ale ta Alba jest smieszna!!! :-)))

"Jedne z pierwszych kroczkow. :-D ;-) Tu,Zuziulka,byla juz troszke zmeczona,wiec slabo szla,no,ale... cos tam widac. :-D :tak:"

YouTube - Kroczki. ;-)

Galerii nie widac u góry po prawej stronie ,zawszebyło i zdjęcia wciąż sie zmieniały ale teraz tego u mnie nie ma ,moze tylko u mnie ??

Filmikl swietne ,Zuzia to bardzo wesoła i żywa dziewczynka ,i kroczki tez widziałam ,jeszcze troche i bedzie biegać:tak::tak: 11 800 powiadasz tyle to Emi moze ma ,ale raczej ciut mniej :happy:

reklama
Noelciu,te kroczki akurat to byly slabe - czesto zdarzaja sie o wiele wiele lepsze. :-D :tak: Mowisz,ze Emi nie wazy 12kg nawet? :szok: O ludzie,ale drobineczka. :-) Chociaz Nam lekarka mowi,ze Zuzia wazy w sam raz do swojego wzrostu. :-D :tak:
Moja Corcia jest baaaaaaardzo zywa to fakt. :tak: Wszedzie Jej pelno! :szok: :-D A wesola jest taka,ze hej! :-D Czasami az sama przez Nia pokladam sie ze smiechu. :-D :-D :-D
A z ta galeria,to masz racje. Nie zauwazylam tej zmiany. :szok: Moze to jakies bledy na forum... Nie mam pojecia...

Do góry