reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zielona Góra i okolice

Agutka ja już bym chciała ten kolejny etap:-) choć najbardziej to już mi się luty marzy :-) bo już się nie mogę doczekać jak mojego skarba zobaczę :-D
A tak zostaje mi jeszcze caaałe pół roku ;-P

Pozdrawiam wszystkie ukryte Zielonogórzanki

reklama
Mysza,ojjjj,zobaczysz,ze te pol roku szybko minie. :-D Zobacz,nim zdazylas sie obejrzec,juz minelo pare miesiecy. :-D :tak: Faktem jest,ze najgorszy jest ostatni miesiac,bo wlecze sie niemilosiernie. :szok: Ale... w koncu mija. :-D :tak: Ahhh,ciesze sie razem z Toba z tej ciazy. :tak: :-)

Dzieki agutka :-D

Ja zanim się odezwałam przeczytałam calutki wątek :) ale dużo zdjeć małej umieściłaś :-) a pokoik na początku puchatkowo umeblowałaś :-)

Pozdrawiam Myyszaaa

Mysza,oj Ty Ty podczytywaczko! :-p :-D :cool2: Zdjec troszke zamiescilam,hehe. ;-) Ale to i tak kropla w morzu tego,co Zuzia ma w swoim folderze. :cool2: :-D A Nasze nowe mieszkanko,caly czas jest ustrojone Puchatkami,bo jestem na ich punkcie zboczona! :-D :-p:zawstydzona/y:

Hej

widze że nowa przyszła mamusia sie odezwała,Witam serdecznie
Ja może ukryta ,ale nie zielonogórzanka :no:czasem wpadam tylko do Auchana ,na większe zakupy i nawet na ta salę zabaw co Wesoltka do niej zagląda ,nie dojechałam :no:

ja jakos nie zagladam tu ,jakoś się tu cichutko zrobiło,a pisze jeszcze na dwóch wątkach ,ech na początku to sie chce na każdym watku coś pisac a potem to juz sie wybiera jeden dwa:happy:to na moje wytłumaczenie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mi tez na poczatku sie chciało bardzo spać ,potem już było lepiej ,a na końcu chodziłam jak słoń i niezabardzo miałam ochote coś robić bo brzusio ogromny i cieżki :confused2:

Agutka twoja córcia juz takkkaaaa duża a sliczna jak obrazek ,kiedyś mojemu chłopu pokazałam agutki zdjecie to w tej różowej chustce ,chyba Zuzia w wózku leżała ,to powiedział że jak lalka wygląda ,taka ślicznusia ma sie rozumieć:tak::tak::tak:tylko jej dobrze pilnuj:tak::-D

Agutka moze ty wiesz czemu galeria juz nie działa ,?

Noelciu,jak milo,ze znowu do Nas zawitalas! :-D :tak: Ciekawe,gdzie jest reszta dziewczyn. :confused:
Jesli chodzi o galerie,to powiadasz,ze nie dziala? :szok: Tzn. dodawanie fotek,czy ich ogladanie? Bo z tego,co widze,to ogladanie dziala,no i niedawno tez dodawalam nowe fotki Zuzi,wiec nie mam pojecia,czemu u Ciebie sie nie da. :no:
A co do Zuziulki,ktora ma juz lekko ponad 80cm wzrostu i wazy 11 800g :szok: ,to slicznie dziekuje za komplementy! :-D :tak: Ale mi sie je milusio czytalo! :tak: Normalnie miod na serce matki! :-D :tak:

Podziekuj jeszcze swojemu facecikowi. ;-) :-D I ucmokaj Emilke,koniecznie! :tak: :-D :happy2:
Jesli pozwolicie,to wkleje kilka zdjatek sprzed kilku dni. ;-) No i 2 wczorajsze filmiki. :tak: :-D

"Zuzia z Mama na pizzy. :-D :tak: :-p"

pict0001pi6.jpg

"Mmm! Pychotna ta pizza! :cool2: :-p :-D"

pict0005fn2.jpg

"Szpagat! :-p :-D :cool2:"

pict0003uk7.jpg

"A tak zasnelam ostatnio wieczorem. :-D :-p Nie dosc,ze "w nogach" i bez poduszki,to jeszcze... :-D :-p No co? :confused: Musialam pilnowac,zeby mi lala nie wypadla z kolyski! :baffled: :-p :-D"

pict0009rp7.jpg

"Ale ta Alba jest smieszna! :szok: :-D :laugh2:"

YouTube - Ale ta Alba jest smieszna!!! :-)))

"Jedne z pierwszych kroczkow. :-D ;-) Tu,Zuziulka,byla juz troszke zmeczona,wiec slabo szla,no,ale... cos tam widac. :-D :tak:"

YouTube - Kroczki. ;-)

Galerii nie widac u góry po prawej stronie ,zawszebyło i zdjęcia wciąż sie zmieniały ale teraz tego u mnie nie ma ,moze tylko u mnie ??

Filmikl swietne ,Zuzia to bardzo wesoła i żywa dziewczynka ,i kroczki tez widziałam ,jeszcze troche i bedzie biegać:tak::tak: 11 800 powiadasz tyle to Emi moze ma ,ale raczej ciut mniej :happy:

reklama
Noelciu,te kroczki akurat to byly slabe - czesto zdarzaja sie o wiele wiele lepsze. :-D :tak: Mowisz,ze Emi nie wazy 12kg nawet? :szok: O ludzie,ale drobineczka. :-) Chociaz Nam lekarka mowi,ze Zuzia wazy w sam raz do swojego wzrostu. :-D :tak:
Moja Corcia jest baaaaaaardzo zywa to fakt. :tak: Wszedzie Jej pelno! :szok: :-D A wesola jest taka,ze hej! :-D Czasami az sama przez Nia pokladam sie ze smiechu. :-D :-D :-D
A z ta galeria,to masz racje. Nie zauwazylam tej zmiany. :szok: Moze to jakies bledy na forum... Nie mam pojecia...

Do góry