reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

KOCHANE MAMUSIE!!!

Wam,jak i sobie,zycze wytrwalosci,cierpliwosci,maxymalnej milosci dla Dzieciatek. By ich cudne dziecinstwo odbijalo sie i na Waszym humorku,by na nic nie brakowalo Wam czasu,checi,pieniazkow... By bylo tak,jak tego pragniecie!!!

PAMIETAJCIE!!! Jestesmy NAJlepszymi Mamusiami pod sloncem!!! :tak: :-D :tak:

kwiatki_na_dzien_matki_max_t.jpg

Mama (jak to dumnie brzmi!!! :-D ) Agnieszka (agutka ;-) )

reklama
:-D ZUZIA - dzis! :-D

"Hm... Do czego to sluzy? :confused: ;-)"

pict0007dr3.jpg

"Acha! Juz wiem! :-D Z tego czegos mozna pic ta przepyszna wode! :-D :tak: :-D"

pict0011gw9.jpg

"Nie. Od tej strony nie leci. :no: :dry: :-p"

pict0013xm5.jpg

"Uuuu! :szok: :-D"

pict0016mj3.jpg

"Zaraz Cie zlapie kaczucho! :evil: :-p"

pict0018mq6.jpg

"Moj sliczny jezyczek. :-D :tak: :-p"

pict0020ve8.jpg

"Pelen relaksik. :tak: :cool2: :-D"

pict0026tz1.jpg

"A teraz opalam plecki. :tak:"

pict0009xs8.jpg

"Hej Ty! Tak do Ciebie mowie! Po co robisz mi tyle zdjec? :confused: :dry: :-D"

pict0035gl9.jpg

"Kwa kwa kwa! Kaczorek to ja! :crazy: :-D"

pict0036nt2.jpg

"Czy naprawde przypominam Wam Hanie Bielicka? :chief: :-p :-D"

pict0040aw8.jpg

"HuH! :huh: Zmeczylo mnie te plywanie. :rolleyes2: Czas na sen! :tak:"

pict0041kl9.jpg

Jeeju, mnie tez juz tyle czasu tu nie bylo... :eek: :baffled:
tez wchodze na bb tylko na moment, bo - jak agutka z zuzia - korzystanm z majowych urokow , no pisze prace koncowa do szkoly...

Noelia Ewelinka co u Was??
Lilka - gratuluje, gratuluje brzuszka i samopoczucia (choc pewnie niekoniecznie od ciebie zalezne;-)), gratuluje przeslicznej Pannicy w bialym kapelusiku, ktora tak czaruje oczkami ze zdjec, gratuluje wewnetrznej sily (to a propos syt z mama) i smialych decyzji (dit. wyjazdu). Widze, ze Ty to jestes baba z jajem, duzo przeszlas, na wiele Cie stac i wiesz, czego chcesz. Bedziesz szczesliwa! a jak brzuszek, duzy juz?? pochwalisz sie??

agutka cos nie spotykamy sie na deptaku! Zuzia urosla jak nie wiem i jak wypiekniala! a miny robi przeurocze! a zdjecie "relaksik" to juz w ogole rewelacja!

A moj synek skonczyl rok! bylo przyjecie, podczas ktorego w toku tradycyjnego wyboru bez chwili wahania wybral sobie rozaniec, zas dziec pozniej zrobil kilka serii po kilka prawdziwie samodzielnych krokow!!!!! jestem taka dumna!!!:tak::-D:-)
no, i odstawilam go od piersi - na poczatku maja :tak: pękałam okropnie, bylam przekonana, ze bedzie przerazliwie ciezko, a tymczasem... pikuś!:-D
od tego czasu przytylam 2kg :baffled:

aCH JAK FAJNIE LILKA,STRASZNIE SIE CIESZE ,:tak::laugh2::laugh2:

Nalezy ci sie spokuj i inne lepsze zycie w końcu i Milci tez.A mama pewnie kiedys będzie wymagała waszej pomocy i co wtedy zrobicie z siostrą ?trudne pytanie:eek:
Życze ci żeby sie wszystko ułożyło dobrze i spokojnej podrózy ,dobrze ze mąż po was przyjedzie ,bedziesz miała lzej :tak::tak:

POWIEM CI ZE TEZ MYSLAŁAM O WYJEŹDZIE,jUZ MIELIŚMY DUŻO ZAPLANOWANE ,ALE TO NIE NA MOJE NERWY ,wszystko mnie bolało ,brzuch ,żołądek ,kręgosłup nawet ,to moze sie wydać dziewne ale nerwy swoje robią i jesdnak zrezygnowaliśmy ,jakoś sobie tu żyjemy.

jeszcze raz powodzenia i spokojnej podróży ,rozumiem że tam tez bedziesz miała neta i sie bedziesz odzywac co jakiś czas:-)

no to moj post bedzie długi szczegolnie ze musze zacytowac by nie zpaomniec co chciałam pisac :-D:-D:-D

Noelio,ja wyjezdzam i nawet gdyby sie paliło i dymiło to nie wroce tu dla niej....jesli cos jej sie stanie i potzrebowałaby opieki niech zrobi ze soba tak jak zrobiła ze swoja matka,czyli niech idzie do Caritasu :baffled:
JA zajmowałam sie jej schorowana mama,czyli moja babcia przez pare meisiecy
babcia była schorowana,robiła pod siebie,byłam w domu przez pare meisiecy prawie 24h/dobe,musiałam robic przy babci wszystko łącznei z kąpaniem i uwierzcie nie raz musiałam sie złamac bo miałam wtedy 18 lat i ''takie widoki'' dla paneinkki były poprostu szokujace.....samo mycie miejsc intymnych wymagalo mega przełamania sie....
nie wytrzyamałam...zapragnełam normalnej pracy i do takowej poszłam...babcia nie mial kto sie zając,miala jakas piguła,ale moja mama musiała pojechac na wakacje i postanowiła na meisiac babcie oddac do Caritasu na tzw. ''przetrzymanie''
babcia załamała sie psychicznie i nikła w oczach z dnia na dzien co skonczyło sie jej smiercia....
nie mam do siebie wyrzutow bo najpierw zajmowała sie nia moja siostra,potem ja,a babcia miala 3 corki i zadna tego nie robiła....tylko my wnuczki.....

takze jesli moja matka bedzie potzrebowała pomocy ja odpadam
moze moja siostra sie przelamie ktora sporadycznie na miescie jak sie spotkaja to rozmawia z nią
ale ja nie....mnie unika,omija,obgaduje.....szkodzi ile mzoe
przez nia straciłam prace....rozpowiada ze moja tesciowa pracuje w burdelu :szok: a to swietna kobitka,pracuje w poznaniu ale w Tp a nie....
mowie chory mega czlowiek!!!

dzieki Noelio :elvis::elvis:
my sie za wyjazd zabeiralismy dwa lata
szkoda nam było pracy Karlosowej bo miał dobra ale...i tak przy jego pensji nie sżło nic odłozyc....
a do wyjazdu sklonil nas fakt ze nei mamy własnego M a chcemy je meic....i to bez kredytu hipotecznego....
zagranica masz wieksze szanse
nasi znajomi sa w USA 3 lata i juz maja tyle kasy uzbierane ze za rok wracaja i sie buduja,a musza kupic jeszcze dzialke i ich juz stac!!
takze bez porownania.... z naszymi polskimi realiami
no i powiem wam ze same dodatki na dziecko w N. sa takie ze prawie pokrywaja nasz czynsz miesieczny :-)
bajer nie??!!

Lilka - gratuluje, gratuluje brzuszka i samopoczucia (choc pewnie niekoniecznie od ciebie zalezne;-)), gratuluje przeslicznej Pannicy w bialym kapelusiku, ktora tak czaruje oczkami ze zdjec, gratuluje wewnetrznej sily (to a propos syt z mama) i smialych decyzji (dit. wyjazdu). Widze, ze Ty to jestes baba z jajem, duzo przeszlas, na wiele Cie stac i wiesz, czego chcesz. Bedziesz szczesliwa! a jak brzuszek, duzy juz?? pochwalisz sie??
!

witaj Wesolutka!!!:-):-):-)
dziekuje za gratulacje i wszystkie miłe mi strasznie słowa
buziaczki :elvis::elvis::elvis:

ojj brzusio juz jest widoczny:tak::tak:
jak tylko K mi zrobi jakies fotki to pokaze
bo sama sobie jakos nie umiem hihiii

i....sto lat dla twojego roczniaka!!!! :-):-):-)
poprosimy o foteczki z imrezki,torcika i wogole

qrcze jak ten czas zleciał :szok:

ZUZIA JUZ NA CALEGO RACZKUJE!!! :-D :-D :-D

A jakie ma zawrotne tempo! :szok: :tak: :-D
Musze czym predzej wybrac sie na dywanowe zakupki ;-) ,bo na tych Naszych panelach,Bidulka,mi marznie... :-(

n3.gif

Witam kolezanki lubuszanki :-):-):-)

017.gif
Przykro mi ze sie nie odzywalam
Wiec nadrabiam zaleglosci z zyczeniami na DZIEN MAMY i DZIEN DZIECKA
To dla Was mamuski
083.gif

A to dla dzieciaczkow
053.gif
063.gif
144.gif

jutro wkleje jakies fotki :tak::tak::tak:

reklama
:-D :-D :-D Najswiezsze - przedwczorajsze (aparato - telefoniczne) zdjatka Zuziuleczki Modeleczki! :-D :-D :-D

"Zuzia na swoim nowym przyjacielu! :-D :tak:"

83443751qv4.jpg

"Aaaa! Stoje na glowie. :-p :-D"

16iy8.jpg

"A tak juz umiem sama stac i bardzo mnie to cieszy. :-D :tak: :-D"

17nl4.jpg

"Ja sie boje takiego aparatu! :szok: :-("

zdjcie006ko1.jpg

"Mamo! Mamo! Nie strasz mnie tak wiecej! :no: :-("

zdjcie002bh8.jpg

"Hurrraaa! Chlebek! :-D :-D :-D"

zdjcie011po8.jpg