reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

reklama
witaj Patsiw :-)
ja znam jeszcze jedno miejsce, gdzide mozna kupic wozek - sklep "z drugiej reki" na sienkiewicza chyba (mam klopot z lokalizacja ulic:baffled:). To od wenusa w gore, to znaczy, w prawo, jesli stoisz przodem do wejscia glownego :eek: jezeli bedziesz zainteresowana, to dowiem sie na pewno jaka to ulica. Dzieciaczki masz sliczne! i troche zazdroszcze, ze dwojke :-) mi sie sni, ze jestem w ciazy, ale rzeczywistosc kaze czekac, buuu...

ewelincia dzieki za komplementa! a jak Twoj Chlopaczek?

Zdjatka Zuzanki,udajacej sie pierwszy raz na stadion zuzlowy (piatkowy trening ;-) ). :-D :tak: Dodam,ze ja mialam 3,5 roku,gdy pierwszy raz sie tam zjawilam... Moja Coreczka pojawila sie tam,gdy ledwo skonczyla 7 miesiecy (nie liczac tego,ze bylysmy razem na zuzlu,gdy Zuzia byla jeszcze u mnie w brzucholku. :-D :-D :-D).

"Jejku! Co mi ta Mama zalozyla na glowe! :szok: :baffled: :-p "

pict0018nc7.jpg

"To cos spada mi na moje sliczne oczeta! :wściekła/y: :-p "

pict0013pw6.jpg

"Cyganeczka Zuzaneczka. :-D"

pict0016bj4.jpg

"Mam stresa na sama mysl,gdzie Mama chce mnie zabrac. :eek: :zawstydzona/y: "

pict0012ch2.jpg

"Zuzia na stadionie zuzlowym. :-D"

pict0003nb3.jpg

"Oooo! Ale te motory warrrrcza! :szok: :-D Podoba mi sie! :tak: :-D"

pict0008cw5.jpg

No,a teraz zdjecia Zuzi w kapelusiku. :-D Sesja dzisiejsza,pt. "Plazowanko na ogrodku. :-D".

"Pozdrowienia z wakacji! :-D :-D :-D"

pict0001bq5.jpg

"Wiesz grzechotko? Jestesmy na ogrodku! A ogrodek to taka nasza mini-plaza. :-D Rozumiesz? ;-)"

pict0002ch6.jpg

"Ale czemu mnie Mamusiu zaslonilas ta parasolka? :-( Ja chcialam sie poopalac. ;-) :-D :tak:"

pict0004yp2.jpg

"My chcemy sie opalac! Oddawac Nam slonce! :-p :tak: :-D"

pict0005vn1.jpg

"Zamyslilam sie nad tym kolorkiem trawy. :-) :tak:"

pict0009el1.jpg

"Co chcesz Mamusiu? :-)"

pict0010py6.jpg

"Zaczynam sie nudzic...:huh: :oo2: "

pict0012ws3.jpg

"Ahhh,powysylam smsy do cioteczek i kuzynostwa z BB. :-D :tak:"

pict0013lf3.jpg

hey dziewczyny
co tam slychac???? Malo nas tutaj ostatnio-w sumie taka suuuper pogoda to co robic w domku.:-):-):-)
Wesolutka rosnie jak na drozdzach :tak::tak::tak:
Agutka Zuza jest sliczna-i jaka duza ;-)
Moze ja tez wklej kilka fotek

tutaj na spacerku
moje036aw7.jpg

moje037jr1.jpg

tutaj na macie
moje033ot7.jpg

reklama
Do góry