reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zielona Góra i okolice

NASZE NOWE MIESZKANKO! :-D :-D :-D

Przedpokoj. :-D

przedpokojno0.jpg

Lazienka. :-D

lazienkacy2.jpg

Kuchnia. :-D

kuchniagh4.jpg

Wspolna sciana moja i Zuzanki. :-D

wspolnascianagc0.jpg

Kacik Zuzi. :-D

kacikzuzibl7.jpg

Tak Mamusia ozdobila Zuzankowe lozeczko. :-D

lozeczkokd5.jpg

Naroznik. :-D

naroznikzk5.jpg

A tu Nasz pokoik w dzien. :-D

pokojdzienkw6.jpg

A tu pokoik wieczorkiem. :-D

pokojwieczorqr1.jpg

reklama
Agutka ale ładne mieszkanko ,super :tak: naprawde masz fajowo ,a Zuzinek ma tak kolorowo ,a jej łóżeczko to juz bomba ,bardzo ma fajnie:-)

Ale Zuzia już duża panna jest ,a na tym jednym zdjęciu już takie chochliki w oczkach ma, co by tu zbroić mojej mamusi:tak: :-D :-D

Noelciu,bardzo sie ciesze,ze mieszkanko sie podoba. :-D Zapraszam,oczywiscie! :tak: :-D
A Zuzia to juz taka duza panna,ze hej! :szok: :-D Mowie Ci! Niedawno ta sukienusie siegala Jej pod kolanka,a teraz zrobila sie taka super miniowkowata. :-D
A te pierwsze zdjatko na narozniku,rowniez mi sie baaaardzo podoba. :-D Taki diabelski wzrok na nim ma. :-D :tak: :-D

agutka spieszylam zobaczyc!!!:tak::-D eeeekstra :-):-):-) naprawde pieknie sie urzadzilyscie:-) ciekawe, czy Zuzka podzieki Twoja fascynacje Kubusiem:confused:;-) pewnie tak, smieję sie, poniewaz ja otaczam zewszad adaska klockami sensorycznymi, choc tak naprawde to mnie, a nie jemu, tak bardzo sie podobaja:laugh2:

u nas bez wiekszych zmian. adas dalej smarka, mam klopot z podawaniem mu lekow, bo potrafi pluc nawet na lezaco. a w mleku czy herbatce podac czegokolwiek to juz w ogole nie ma szans...
jedziemy dzis do babci do sul. czekam tylko az moi chlopcy sie pobudza; t. wrocil dzis nad ranem, adasiek dopiero padl. a ja nareszcie mam czas na kawke i bb:laugh2:

Wesolutka,dzieki wielkie! :-D Kiedy Nas odwiedzicie z Twoim Malym Przystojniakiem? :-)
Kurcze,wiesz,ze ja do tej pory nie mialam nigdy stycznosci z tymi klockami? :baffled: :zawstydzona/y: Gdzie je w ZG mozna dostac? Bo bym obadala,co to takiego i moze bym nawet je Zuzi zakupila. :tak: :-D

hej
AGUTKA sliczne te Twoje mieszkanko,az Ci zazdroszcze tez bym chciala miec ''swoje'' a nie wynajmowac :-:)-:)-(
A Zuzka duza pannica juz jest i jest normalnie boska-moze zostanie moja synowa kto wie hehe :-):-):-)
Wiktorek jest drobniutki tez mi sie tak wydaje ale to moze po tacie bo tatus tez chudzina:tak::tak::tak:
A ciekawe jak Lilka po slubie???
Chyba juz jej Karol wyjechal wspolczuje jej ze musi byc sama ja nie wiem czy bym to wytrzymala-chociaz jak bym musiala to napewno :-:)-:)-(
Buziaczki

czesc dziewczynki

Agutko super miszkanko i rozumiem jak sie cieszysz ze na swoim ;-)
wiele dobrego na wlasnym M zycze :-)

tak,Ewelinko,Karol juz pojechał wczoraj :zawstydzona/y:
no jakos sie trzymam narazie nawet nie plakałam,za to moja opiekunka tak... :-D i sie dziwiła ze ja nie placze
a jakos tak wole nie.....twarda bestyja jestem no i.....wiem ze poplacze ale to jak juz naprawde zatesknie i z tego zalu to wtedy bede wyc jak bóbr takze narazie wole sie jako tako trzymac
zresztą....co mi da ta tesknota tak sobie mysle?? po co mam sie meczyc i narazac na cierpienie
lepiej byc twarda :cool2: choc ciezko

narazie nie odczuwam wogole jakos braku Karolka bo pracuje od 6.30 do 18.30 i od pon.-śr. top moje ostatnie dni pracy
pewnie dopiero jak bede w domu 24 h/na dobe z Mili zacznie mi palma odbijac
jak juz całe M wysprzatam

a potem musze myslec o wyprowadzce
a ze jestem sama to jakos musze sobie to sama zorganizowac :szok:
no i remont na tamtym M..... no mam co robic

jak pisze haotycznie to sorx
jestem po piwku :-p :cool2:

przyjaciele do mnie wlecieli w odwiedzinki,przed chwilką poszli
fajniutko ze ma sie takich ludzi wokół siebie co o tobie pamietaja w chwilach dla ciebie kiepskich
no nic uciekam nynki

buziaczki i do usłyszonka :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: <--------to sa buziaczki :tak: ;-)

Ewelinko,dzieki dzieki! :-D A Wy tez sie swojego doczekacie - bez obaw. ;-) :tak: A co do swatania,hehehe,kto wie,kto wie,co wyniknie za kilka lat. :-D :tak:

Lilus,pewnie,ze lepiej byc twardym,a nie mietkim. :-p :-p :-p Dasz rade kobito! Silna jestes,wiec wsio bedzie ok. :tak: A Mili juz Ci tak czas zorganizuje,ze nie bedzie Ci miala kiedy odbic ta palma. :tak: :-)

Hurra!!! ZĄĄĄBEK!!! :-D :-D :-D Pierwszy malutki bialutki ząbuś!!! :-D :-D :-D <3 :happy2: :happy2: :happy2:

A jeszcze wczoraj wieczorkiem zadnego nie bylo,a tu dzis rano,sprawdzam Zuzi buzie i taka Niespodzianka!!! :-D :tak: :-D Lewa dolna jedyneczka!!! :-D :-D :-D
Strasznie dzielnie to zniosla - nawet chwili nie marudzila!!! :-D :-D :-D Oby kolejne zabki wychodzily tez tak gladko. :-D
Jedyny objaw,to na potege wylatujaca slina z dziubulki i gryzienie wszystkiego,co miala w zasiegu raczek. :-D No,a 2 dni temu zauwazylam,ze Jej dziaselka sa strasznie przekrwione. I to bylo wsio. ;-)

Ale sie ciesze!!! :-D :-D :-D Juuuuuuuuuuuppppppppiiiiiiiii!!!!!!!! :-D :-D :-D

Moja Mała Dzielna Królewna!!! :-D :happy2: :-D

giggles.jpg

reklama
:-D:laugh2::-D:laugh2:i kto by pomyslal, ze pojawienie sie ziarenka ryzu w ustach dziecka stanowi dla mamy taka radosc :-):-D:laugh2::-) ja tez bylam wniebowzieta:tak: teraz czekamy na kolejne objawienie - dolne dwojki. jeszcze ich nie widac, choc adas slinotok ma niepojety. przyszlo mi nawet do glowy, ze moze on nie potrafi przelykac sliny, ale przeciez w nocy przelyka, wiec to chyba niemozliwe :baffled::confused: w kazdym razie gratulujemy:happy2::blink::yes:

w te srode jedziemy do pradziadka. chcialabym, aby pogoda dopisala. jesli czwartek bedzie ladny, to moze agutka spotakmy sie na spacerku? i do skandynawii zajedziemy:-p Twoja Mama sie ucieszy :sorry2::rofl2::wink::oo2:

Do góry